THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Zednictví Pokrývačství, tesařství.

Služby pro dům a zahradu. Zakládání bazénů, péče o trávník, péče o zahradu, terénní úpravy. Montáž nábytku, vyklízení prostor, drobné elektro práce.

Práce: - kompletní stavební práce - demolice, demoliční práce - výkopové práce - terénní úpravy. Inženýrské stavby. Výstavba, stavba, rekonstrukce: - rodinné domy - bytové domy, byty.

Služby: - poradenství v oblasti strojírenství, hutnictví, energetiky a plynárenství - testování, měření, analýzy, kontrol strojních zařízení - revize tlakových a plynových zařízení.

Výstavba, stavba, rekonstrukce: - občanské stavby. Práce: - zateplováním objektů, fasády. Realitní činnost.

Developerská činnost. Realitní kancelář. Zprostředkování - prodej, pronájem: - nemovitosti: - byty, kanceláře, rodinné domy, pozemky.

Natěračské a lakýrnické práce. Malířské práce.

Revize - elektrické zařízení - elektrické spotřebiče - hromosvody.

Truhlářství. Zajišťujeme montáže dveří, podlah. Schodiště, schody.

Dovážíme přírodní i umělý kámen, máme velkosklad kamene a nabízíme kámen i pro další prodej. Nabízíme klinker - cihlové a kamenné obklady, dlažby, oblázky, kameny a drti. Vedeme velký výběr kamínků kolem domu(kačírek) a do zahrad, barvené drtě (bílá, červená, zelená, růžová), barevné štěpky, mulčovací kůru, obrubníky, neviditelné obrubníky, ...

Stavební činnost: - stavební práce a demolice - projekce - rozpočty staveb. Znalecká činnost: - ceny a odhady nemovitostí - znalecké posudky - odborné posudky. Pronájem: - kanceláře - obchody - skladovací prostory.

Jsme pronajímateli pracovních plošin a jiných vysokozdvižných zařízení. Zabýváme se pronájmem a prodejem zařízení, strojů a stavebních buněk např. kompresorů, generátorů, pracovních plošin, závěsných pracovních plošin i stavebních strojů. Nabízíme pronájem, prodej a dopravu.

Developerská firma. Developerská činnost. Pronájem: - nemovitosti, byty - nebytové prostory - kancelářské prostory.

Developerská firma. Zprostředkování - výstavba, prodej: - bytové domy, rodinné domy s možností realizace nízkoenergetických staveb.

Výroba: - příslušenství pro telekomunikační a energetické nadzemní sítě, příslušenství pro energetiku a telekomunikace - napínače.

Služby: - elektroprojekce, zpracování projektové dokumentace v oboru elektro - měření a regulace, ASŘTP, silnoproud Elektromontáže, elektromontážní práce: - dodávka elektroinstalace slaboproudých i silnoproudých zařízení - elektroinstalační rozvody do 1000 V.

Truhlářství, podlahářství

Povrchové úpravy. Prášková lakovna: - nanášení plastu. Zámečnické práce.

Firma je držitel certifikátu ISO 9001:2000 s obhajobou v r. 2008. Konstrukce, výroba, dodávky, montáž, servis, opravy, obchod, prodej, repase, poradenství: -elektrické rozvaděče NN (krytí až IP55), do 1000 V: -domovní rozvodnice-elektroměrové skříně -kompenzační rozvaděče -kovové, nerez, plastové -rozvaděčové skříně (kovové, nerez) ...

Přípravné stavební práce: - terénní úpravy - zemní práce - výkopové práce. Příprava staveniště.

Výroba, práce: -prodej schodiště -dveře -podlahy -obložení -pergoly.

Vodoinstalatérství, topenářství. Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny