THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Půjčovna nářadí: -ke stavbě a rekonstrukci -pro kutily a zahrádkáře -produkty pro trávení volného času.

Truhlářské práce, truhlářství. Výroba: - kuchyňský nábytek - nábytek - dveře - balkony.

Jeřábnické práce do 20 tun.

Výrobce, výroba: - zděné rodinné domy na klíč, každoročně realizuje a předává svým klientům v České republice a na Slovensku přes 300 domů. Služby: - příprava individuálního projektu - vyřízení stavebního povolení - zajištění nejvhodnějšího financování - realizace stavby.

Výrobce, výroba: - zděné rodinné domy na klíč, každoročně realizuje a předává svým klientům v České republice a na Slovensku přes 300 domů. Služby: - příprava individuálního projektu - vyřízení stavebního povolení - zajištění nejvhodnějšího financování - realizace stavby.

Elektroinstalační práce - přípojky NNrevize - elektroinstalace Revize - hromosvody Přihlášky k odběru.

Sádrokartonářské práce Obkladačské a dlaždičské práce Zednické práce Krby Rekonstrukce: - koupelny.

Řemeslnické práce: - topenářské, plynařské, vodoinstalační. Voda, topení, plyn, solar.

Truhlářské práce. Výroba: - schodiště samonosná, lomená, s podestou, obkládaná - interiérové dveře - nábytek.

Výroba, prodej: - konvexní a šroubové hřebíky - hřebíky pro strojní sbíjení.

Topenářské práce Servis - plynové spotřebiče - kotle DESTILA Rekonstrukce - bytová jádra Vodoinstalační práce.

Pilařský provoz, pila. Řemeslnické práce: - tesařské - klempířské - pokrývačské.

Prodej: -koupelnová tělesa -elektrické vysoučeče -teplovodní vysoučeče -elektrické topné tělesa -krbová kamna -elektrické sušáky -komínová dvířka.

Kominictví, kominík: - veškeré kominické práce - vložkování, frézování stavby komínů - odvod spalin od uzavřených spotřebičů. Měření, revize: - účinnost spalování.

Projekce - vytápění a ZTI -Revize plynová zařízení.

Zámečnictví, zámečník. Výroba i atypická: - vrata - zábradlí - schodiště.

Klempířské práce. Montáž - střešní okna.

Zabýváme se zakázkovou výrobou nábytku. Truhlářské práce, zakázková výroba: - ze dřeva, lamina a dýhovaného materiálu. Výroba ze dřeva: -dveře, interiérové dveře, vchodové dveře -schodiště, schodiště a schody, zábradlí na schodiště -vestavné skříně, rohové skříně, rohové šatní skříně -postele, postele s úložným prostorem, dětské ...

Zasilatelství, doprava, přeprava: -po celé ČR i ve všech státech EU -od kusových zásilek cca 100 kg až po kompletní náklady - 24 tun. -přeprava zboží nebo materiálu, velkoobjemového nákladu, thermo zásilek, celovozového nebo částečného. Vozidla: -1, 5tuny - 24tun Stavebniny - maloobchod, velkoobchod, prodej: -stavební ...

Natěračské práce. Malířské práce. Lešenářské práce. Půjčovna: - lešení.

Výroba, prodej, montáž kamenné, zakázková - kuchyňské žulové desky z přírodního a konglomerovaného kamene - parapety, obklady, dlažby, koupelny, schodiště, pomníky, urny, vázy - kompletní zpracování kamene Materiál: - žula, mramor, konglomerovaný kámen - technistone.

Služby: - stavební poradenství, projekty, rozpočty, stavební dozory - specializace na revitalizace, rekonstrukce, sanace stávajících objektů, řešení vlhkosti, plísní, větrání a tepelně technické poradenství. Prodej: - protiplísňové systémy ANSILVER. Dodávka: - systémy odvlhčování zdiva HYDROPOL, HYDRODRY.

Kamenictví: - schody - krb, krby, kamna - pomníky, náhrobní doplňky - krycí desky do kuchyně, koupelny - parapety.