THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Natěračské práce Malířské práce Elektrikářské práce Topenářské práce Poskytování - finanční poradenství Výroba - kuchyně na míru Prodej a pronájem - byty - rodinné domy - vily - pozemky Prodej a pronájem - komerční objekty - komerční prostory Stavba - rodinné domy na klíč Vodoinstalatérské práce.

Nákladní doprava Jeřábnické práce Zemní práce.

Architektonická kamcelář, projekční činnost, projekce, inženýrská činnost.

Dodávka, montáž: - tepelná izolace - fasády se zadním odvětráním a tepelnou izolací.

Dodávka, montáž: - prefabrikované železobetonové skelety - prefabrikované železobetonové stropní konstrukce - protihlukové stěny - prefabrikované železobetonové nádrže. Hrubá stavba vč. základových konstrukcí. Stavby na klíč.

Poradenství v oblasti elektro. Elektroinstalační práce - revize, opravy. Výroba: - regulátory.

Elektro poradenství Elektrorevize Astrologická činnost Školení všeho druhu

Návrh, projekt a realizace - individuální prefabrikace TVAR DNA Návrh, projekt a realizace - monolitická železobetonová schodiště DNA - MONOLIT přímá, točitá, kruhová i jinak zakřivená - MONIERKY DNA železobetonové konstrukce místo zábradlí - individuální prefabrikace TVAR DNA.

Stavebnictví. Služby: - inženýrská činnost - architektonická činnost - projektová činnost.

Plynoinstalační práce Topenářské práce Vodoinstalační práce - kanalizace.

Izolacemi plochých střech. Zateplení střech. Klempířské práce.

Práce: -jeřábnické práce -stavební práce -montáž ocelových nebo železobetonových hal -práce na železničních koridorech -montáž výrobních technologií -práce při opravách výškových budov -montáž mostových jeřábů i jeřábových drah.

Projekce a realizace - interiéry. Architektonický ateliérarchitektonické projekce Projekce- občanské, sakrální, průmyslové a stavby pro bydlení. Realizace - průmyslové stavby. Realizace- občanské, sakrální a stavby pro bydlení revitalizace.

Projektová činnost ve výstavbě. Inženýrská činnost v oboru vodohospodářských a pozemních staveb.

Velkoobchod, prodej, e-shop: -ochranné pracovní pomůcky -stavební plasty -chemie a nátěrové hmoty -ploché sklo a zrcadla -pryže a řemeslnické potřeby -nářadí -drogerie.

Výroba - technické plyny. Plynoinstalační práce Topenářské práce Vodoinstalační práce.

Stavba: - rodinné domy na klíč - zateplování - inženýrské sítě.

Provádíme kompletní servis elektrického ručního nářadí, aku nářadí a zahradní techniky. Od běžné údržby po generální opravy.Hitachi, Makita, Bosch, Narex. Půjčovna profesionálního nářadí.Prodej nářadí Hitachi, Makita, Bosch, Narex. Prodej příslušenství.

Zámečnictví, nástrojářství Specializovaný maloobchod.

Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí Poskytování technických služeb Poskytování služeb pro rodinu a domácnost Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost Zprostředkování obchodu a služeb Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, výrobků jemné mechaniky, optických ...

Dodávka, prodej: - stavebniny, stavební materiál. Kompletní zajištění stavby nebo rekonstrukce Vašeho domu či bytu od základů po střechu.