THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Stavebně inženýrská firma: -zajištění stavby od návrhu po kolaudaci: -inženýrská činnost -stavební činnost -elektromontážní práce -eurookna -plastová okna -bazény včetně zemních a stavebních prací -jímky a septiky včetně zemních a stavebních prací -správa nemovitostí.

Prodej - elektroinstalační materiál.

Pronájem - lešení s dvojitým zábradlím Montáž a demontáž - lešení s dvojitým zábradlím.

Montáž, výstavba a rekonstrukce: - trubní systémy, provádění pozemních staveb a zemních prací - tlaková a gravitační kanalizace - nízkotlaké, středotlaké a vysokotlaké plynovody - regulační stanice plynu - parovody a horkovody včetně projektů. Výstavba: - nízkoenergetické dřevostavby. Inženýrské sítě.

Finanční poradenství. Výstavba, prodej, pronájem: - rodinné a bytové domy.

Stavební, developerská společnost s nemovitostmi. Stavební činnost: -nové stavby -rodinné domy -byty, bytová zástavba -stavby na klíč -občanská výstavba včetně komunikací (silnice, chodníky) -inženýrské sítě -investorská činnost.

Zprostředkování: - prodej a nájem nemovitostí. Developerská činnost. Stavební činnost: - výstavba komerční objekty - byty.

Služby v oblasti stavebních prací s použitím horolezecké techniky: - čištění a umývání fasád a oken - odstraňování graffiti - rekonstrukce všech druhů fasád včetně zateplení - ochrana budov proti dosedání ptactva - čištění a zastřešování světlíků. - revize a doplňování střešní krytiny - rozebírání komínů, demontáž starých antén - ...

Autorizované metrologické středisko a registrovaný opravce membránových plynoměrů do průtoku 10 m3/h: -plynoměry -oprava plynoměrů -likvidace vyřazených plynoměrů -montáž, výměna membránových plynoměrů -obchodní činnost.

Dodávka: - izolační materiály POLYSTYREN AUSTROTHERM.

Projekce - NN a VN Průmyslové elektromontáže NN a VN - stavební elektroinstalace.

Nákup, prodej: - antikorozní nátěrové hmoty. Korozní inženýrství.

Revize, vložkování, měření emisí - komíny.

Nákladní autodoprava - vnitrostátní Demolice Zemní práce - přípravné práce pro stavby.

Kominické práce - čištění a revize komínů - vložkování komínů - opravy a čištění komínů.

Realizace interiérů a staveb (stavební činnost): -kompletní realizace interierů -montáž sádrokartonových systémů -zateplování, stropní podhledy -pokládky podlahových krytin -montáž žaluzie, okenní rolety. Prodej: -stavebniny -asfaltové lepenky, barvy, betonové, cihelné výrobky, desky Cetris, desky dřevotřískové, ...

Instalatérské práce Hodinový manžel Zámečnické práce Instalatérské práce.

Účetní a daňové poradenství. Montáž: - sádrokartony - ocelové konstrukce. Drobné stavební práce, rekonstrukce: - byty - domy.

Sádrokartonářské práce Obkladačské práce Zednické práce.

Truhlářské práce - stolařské práce - zakázková výroba.

Projektová činnost ve výstavbě. Projektové služby v pozemním stavitelství.

Projektování staveb. Projekční kancelář.