THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Výroba - elektromotory - generátory - transformátory.

Domácí kutil: - drobné opravy v domácnostech a kancelářích.

Podlahářské práce - průmyslové podlahy Stavební firma, údržba a rekonstrukce: - budovy - byty.

Zeměměřická a kartografická činnost

Prodej: -náhradní díly na traktory, vozíky a stavební stroje -ložiska, nerezové řetězy a kola -nářadí a pomůcky

Prodej, servis, opravy, pronájem, leasing: - manipulační technika - vysokozdvižné hydraulické vozíky BALKANCAR, HYSTER, BT, YALE, DESTA, JUNGHEINRICH, LINDE, CLARK: - elektrické - dieselové - plyn LPG - paletizační technika KOVO CHEB, STS* CONNLEAS, BELET: - ruční paletové vozíky aj.

Dodávka a montáž garážové a vratové techniky: - garážová vrata - pohony - provádění záručních a pozáručních servisů

Inženýrská činnost Zemní práce Výstavba a rekonstrukce budov na klíč.

Interiéry. Podlahářské práce: - vinylové a přírodní podlahoviny - bytové a luxusní koberce. Pokládka: - podlahy různých typů a dekorů - laminátové plovoucí podlahy - laminátové podlahy EGGER - dřevěné třívrstvé podlahy BEFAG.

Revize - plynová zařízení - tlakové nádoby - parní kotle.

Stavební firma, služby: - inženýrské sítě - komunikace a zpevněné plochy - odvodnění komunikace - demolice - ostatní pozemní stavby - zemní práce - rekonstrukce. Autodoprava: - odvoz suti a písku - dovoz veškerého stavebního materiálu.

Prodej, zástupce firmy Vaillant - kotle.

Dodávka - okna - dveře Dodávka - světlíky.

Maloobchod, prodej: - koberce. Provozovna: Obchodní 265 Hanák – Forum 251 00 Čestlice

Truhlářská výroba, truhlářství, kompletní realizace interiérů, interiéry-privátních, veřejné. -zakázková výroba nábytku, nábytek -komplexní realizace interiérů, interiéry privátní i veřejné -montáž nábytku a jeho částí -realistické vizualizování interiérů 3D -zpracování studií a projektů -zpracování výrobní dokumentace -výběr a dodání ...

Podlahářské práce: -montáž a broušení, tmelení, lakování, renovace -parkety. Kladení: -PVC -pokládka koberce (zátěžové, bytové) -korek, stěrkování podlah -plovoucí podlahy (laminátové, dřevěné) -dodávky materiálů, poradenství, prodej, servis.

Výškové práce za pomoci horolezecké techniky.