THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Revize, projekce - elektrické spotřebiče - elektrické sítě -elektroinstalační práce - hromosvody Měření intenzity osvětlení.

Nabízíme provedení a realizaci interiérů a exteriérů. Malby interiérů a exteriérů. Grafika reklam a prostoru.

Pronájem - vysokozdvižné plošiny.

Dlaždičské práce. -pokládka zámkové dlažby -pokládka obrubníků -pokládka žulových kostek.

Rekonstrukce - sádrokartony v koupelnách Rekonstrukce - obklady a dlažby v koupelnách Rekonstrukce - koupelny (obklady, dlažby, sádrokartony) Prodej - potřeby pro zahrádkáře.

Tesařské prácevýroba - pergoly - dřevěná garážová stání Montáž - sluneční kolektory Sádrokartonářské práce Klempířské práce Pokrývačské práce - střechy na klíč Montáž -střešní okna.

Stavba - energeticky úsporné ocelo - zděné rodinné domy na klíč včetně projektu.

Výroba, prodej: - komínové systémy - kouřovody, ohebné komínové vložky - spalinové ventilátory a komíny na klíč

Prodejci v regionech: -Severní Čechy Ing.Vladimír Škorpil tel.602412159 -Jižní Čechy Ing.Tomáš Lukeš tel.602426651 -Severní Morava Radek Surma tel.724745562 -Střední Morava Jiří Surma tel.602550041 -Jižní Morava David Štarmann tel.724008655 -Slovenská republika Pavol Byrtus tel.00421903796735 ...

Služby: - úklid nebytových prostor, po stavebních pracích - drobné stavební práce - malířské práce - deratizace a dezinsekce - pravidelné úklidy, úklid kancelářských prostor.

Výroba, dodávka, montáž - interiéry - nábytek Dodávka, montáž: - eurookna - vnitřní dveře.

Tesařské práce Truhlářské práce, výroba - vestavěné skříně - kuchyně - koupelny Výroba - kuchyně - koupelny - vestavěné skříně.

Autodoprava. Nákladní doprava do 25t. Zemní a výkopové práce bagrem.

Vyřízení stavebního povolení - dozor Projektování staveb - rodinné domy - byty - garáže včetně rekonstrukcí.

Natěračské práce. Malířské práce.

Topenářské práce Opravy- plynové spotřebiče.

Sádrokartonářské práce Stavební práce i rodinné domy Zednické práce Instalatérské práce.

Plynoinstalační práce Topenářské práce Servis - plynové spotřebiče Vodoinstalační práce.

Natěračské práce Malířské práce Tapetářské práce Broušení a lakování - parkety Drobné zednické práce.

Prodej- kamna, nábytek. Eshop-nářadí a nástroje, chovatelské potřeby, hračky, brusivo, nábytek, kamna, popelnice, zahradnická technika Prodej- popelnice, půjčovna- nářadí a nástroje, stavební práce, prodej brusivo. Prodej a servis-nářadí a nástroje, hračky, zahradnická technika.

Dodávka - kontejnery JCB, 1CX, AVIA Ruční výkopy.

Obkladačské práce, pokládka dlažeb: - rekonstrukce koupelen - podlahy - terasy, balkony - bazény - venkovní obklady domů - drobné zednické práce.

Kompletní instalatérské, topenářské, plynařské práce. Instalatér, topenář, plynař.