THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Atypický nábytek. Autodoprava. Výškové práce.

Výroba, prodej: -průmyslové výtahy: -výtahy nákladní, skladové a stavební -transportní plošiny. Prodej, půjčovna, pronájem, oprava, servis: -vibrační desky a rotátory -vibrační pěchovadlo.

Elektromontáže, měření a regulace i revize. Realizujace návrhů automatizace vytápění, ohřev teplé užitkové vody pro rodinné domy.

Stavební a výkopové práce. Pokládání stavební oceli, elektroinstalace. i firma Bauall s.r.o.

Projektová činnost ve výstavbě: -projekce -provádění inženýrských staveb -bytové a občanské stavby.

Truhlářství. Výroba, prodej, dodávka nábytku na zakázku. Kuchyně: -dvířka -masív, biodeska MDF-mnoho druhů, barev -lamino -zabudování vestavné spotřebiče Kancelářský nábytek. Bytový nábytek.

Maloobchod, prodej: - keramické obklady, dlažba - sanitární keramika - potřeby pro obkladače - obkladačské práce - vizualizace - provádění jednoduchých a drobných staveb, jejich změn a odstraňování

Prodej: - autokosmetika - stínící technika - sítě proti hmyzu - tmely - silikony.

Truhlářské práce, stolařské práce. Návrh, realizace kuchyně, kuchyní, vestavěné skříně, stojící skříně a veškerý interiér z lamina, dýhované desky s masivního dřeva.

Výroba, montáže: -kuchyně, vestavěné skříně -obývací pokoje, kancelářský nábytek.

Výstavba, vybavení, modernizace a prodej střelnic.

Práce: - tesařské, - klempířské, - pokrývačské. Prodej řeziva: - hranoly - prkna - trámy. Montáž: - krovy.

Výroba, montáž: - okna dřevohliníková - dveře, okna hliníková - posuvné dveře hliníkové - zábradlí, zastřešení hliníkové.

Zpracování návrhu a projektové dokumentace ke stavebnímu řízení, provedení stavby nového nebo rekonstruovaného rodinného a bytového domu. Návrh zahradních úprav, zahradních pergol, bazénů, jezírek, altánů a řešení terénních úprav. Spolupráce s odbornými profesemi včetně zahradních architektů.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - nářadí, nástroje - vrtáky do kovu, dřeva, skla, betonu - přístroje a nástroje na válcování, řezání závitů - frézy do kovů, dřeva, zdiva - soustružnické nože - vyvrtávací hlavy universální - brusné, řezné kotouče, pilníky - pilové kotouče na kov, dřevo - svěráky, měřidla, mikrometry - ...

Prodej, montáž, servis: - klimatizace.

Výroba, prodej: -dveře a zárubně - interiérové dveře, obložkové zárubně, polotovary a díly pro truhláře -široký výběr vzorů, typů a dekorů -robustní provedení s dutinkovou DTD a vysoká odolnost povrchu CPL Komplexní dodávky - zaměření, výroba, doprava a montáž.

Výroba, práce: -izolace -technické izolace -žáruvzdorné keramické vlákno -skelné provazce.

Izolace plochých střech. Klempířské, pokrývačské práce.

Výroba obráběné kulatiny Tišno, Brno Výstavba: roubené dřevostavby Tišnov, Brno Výstavba : nízkoenergetické montované domy Tišnov, Brno Přestavba : chat a chalup na bydlení Tišnov, Brno

Prodej a montáž vysoce kvalitních plastových oken, dřevěných oken a hliníkových oken . Garážová vrata, markýzy, rolety, žaluzie, servis. Poradenství a cenová nabídka zdarma.

Zámečnictví. Výroba a montáže z oceli a nerezi. Nerezové zábradlí, potrubí, nádoby, ploty, mříže, schody a vrata.

Dovoz a prodej - filtrační jednotky a přístroje na úpravu vody procesem reverzní osmózy.

Tesařské práce, tesař: -výroba pergoly, altány a bednění schodišť. Pokrývačské práce, pokrývač: -oprava, rekonstrukce střechy, střecha.