THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Dodávka, prodej, obchod, montáž, demontáž stávajících stavebních výplní: -plastová okna a dveře i probarvená ve hmotě až 20 odstínů barev THYSSEN -celoobvodové kování ROTTO -zimní zahrady -hliníkové a plastové zastřešovací systémy zasklené i s polykarbonátem -stínící technika do oken a dveří -světlíky střešní pro průmysl a ...

Prodej: -čerpací technika-čerpadla -vodárny -ponorná čerpadla -ruční pumpy -náhradní díly (těsnění, hadice, ventily, kohouty, tlakové spínače, manometry) -vodoměry (i repasované).

Kamenictví: -pomníky na zakázku (montáže-oprava) -náhrobky -urny -vázy -lampy -bronzové kříže -nápisy (zlacení, stříbření) -pomníková architektura -kamenosochařství.

Autorizovaný prodejce oken SULKO. Prodej, montáž, servis: -plastová a hliníková okna z plastových profilů REHAU a hliníkových profilů REYNAERS -parapety -stínící technika -interiérové dveře. Veškeré montážní práce včetně zednických provádí profesionálně vyškolení zaměstnanci s dlouholetou praxí. Bezplatné vypracování cenové nabídky a ...

Lesní práce a rizikové kácení. Výroba a prodej řeziva, palivového dřeva.

Výroba, prodej dřevený nábytek, nábytku: -sériová zakázková výroba -sedací nábytek -bukové židle, židlí Aneta, Bela, Diana, Doris, Gita, Karin, Leona, Linda, Marta, Pavla, Pohoda, Rita, Sandra, Sára, Sofie, Sylva -stoly, stolů, stůl Adam, Artos, Artur, Jonáš, Marko, Pamír, René -rozkládací provedení stolů -množství barevného provedení a ...

Kompletní zahradnický servis: -rizikové kácení stromů -ozdravné řezy -sekání a údržba zahrad -stavba pergol. Provádíme veškeré výškové práce.

Výroba a prodej komory a plastifikační jednotky. Díly a příslušenství ke gumárenským strojům. Povrchová úprava. Průmyslová zóna - CTPark Modřice.

Výroba: -strojírenství -technologické celky. Řemeslo: -zámečník.

Stolařství, stolař. Práce: -stolařské -dřevovýroba. Zakázková výroba: -eurookna, kastlová okna -dveře -zahradní nábytek -zábradlí, schodiště -plotovky -dřevěné doplňky -nábytek z LTD

Klempířské a pokrývačské práce, montáže střešních oken, okna, oken, půdní vestavby a dřevěné stavby na klíč. Montáž všech druhů střešních oken: Velux, Kubeso, Roto, Langer. Postavení dřevěné stavby nebo zhotovení půdní vestavby na klíč. Práce na střeše.

Klempíř, klempířské práce, klempířství: -pokrývačské, zednické práce -opravy, rekonstrukce střech -montáž a pokládka střešní krytiny -nátěry střech, klempířských prvků.

Prodej, malobchod: -obkladový materiál -keramické obklady -dlažby. Lepidla, spárovací hmoty, lišty.

Stavby Šmíd Výroba, práce: -rekonstrukce budov -zemní a kamenické práce -stavební práce.

Elektromechanické a elektromontážní práce.

služby: -bytové a průmyslové silnoproudé, slaboproudé elektroinstalační práce do 1000V včetně -montáž, oprava elektrických zařízení do 1000V včetně montáže hromosvodů.

Truhlářství, truhlářské práce, stolařství, stolařské práce. Výroba: -nábytek na zakázku. Zrestaurujeme, restaurování nábytku.

Realizace: -kvalitní betonové podlahy -sádrové (anhydritové) podlahy -samonivelační stěrky. Průmyslové podlahy pro: -sklady, -výrobní haly -nejrůznějších odvětví průmyslu (potravinářství) -prodejny, obchody -rezprezentační, administrativní budovy.

Tesařství, prodej, montáž: -střechy na klíč vč. zateplení -krovy, vazby, krytina: -Tondach -Bramac, Bask -KM Beta -šindele -dřevo, řezivo, trámy, hranoly, fošny, desky. Stavební činnost vč.projektové dokumentace: -stavby na klíč, bytová občanská výstavba -rodinné domky, půdní vestavby -sádrokartony, podhledy -opláštění ...

Stolařství, stolařské práce, stolař: -nábytek na zakázku. Truhlářství, truhlářské práce, truhlář.

Průmyslové a občanské stavby v konstrukčním systému ZIP. Studie, projekty, rekonstrukce, demolice, adaptace, stavby na klíč formou generálního dodavatele, TDI-technické dozory včetně realizace a technologie pro potravinářský a zpracovatelský průmysl: -výrobní haly včetně zateplení -sklady pro: -stavební materiály -velkoprodejny.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování: Stavební zámečnictví - ploty, brány, zábrany. Podlahářské práce: -parkety, kladení nových a renovace starších -koberce, PVC, korek, plovoucí podlahy -malířské práce -stínící technika.

Truhlář. -výroba a montáž interiérů na míru. -počítačové 3D návrhy