THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Projekt, dodávky, výstavba, rekonstrukce, opravy, údržba, poradenství: -nové budovy, rodinné domy, obchody, sklady, školy -půdní vestavby -památkové objekty. Speciální práce: -injektáž epoxyakrylátovou pryskyřicí -sanační omítky Bayosan (schváleno památkovým úřadem). Práce řemesel: -podlahář (PVC*, korek, parkety, koberec, ...

Výroba, prodej: -topení, úsporné teplo -koupelnová otopná tělesa, -dekorační, estetické tělesa, těleso -radiátory - žebříky.

Služby: -tesařské práce -stavební práce -dřevovýroba -pokrývač -zámečník -klempíř -práce ve výškách -horolezecká technika.

Technologie a služby pro zpracování ropy a plynu v rafinérském, petrochemickém, chemickém a farmaceutickém průmyslu.

Autojeřábické práce: -jeřáb-nosnost 20tun.

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2008. Návrh: -technického řešení šikmých a plochých střech včetně tepelných izolací (zateplování). Kalkulace, rozpočty: -nabídky dle vašeho projektu na nové střechy, sanace a nebo opravy značek PLUVITEC, ALKORPLAN, SIKA, SARNAFIL, ICOPAL, VEDAG... Dodávky na klíč: -sanace šikmých a ...

Řemeslo: -klempíř -pokrývač.

Prodej, montáž a servis: -instalační materiál -sanitární vybavení (koupelny a WC) Řemeslo: -instalatér.

Zajistíme: -projektová dokumentace. Provádíme: -montáž nových rozvodů -rekonstrukce, údržba i smluvní -domovní i průmyslové instalace - voda, topení, plyn -rozvody vody v plastu HOSTALEN, mědi a kovu -montáž ZTI, zřizovací předměty saniter -odpadní potrubí vnitřní i venkovní KG* -rozvody topení v mědi plastu a kovu ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -dodávky na klíč -bazény (plechové, plastové, lamelové s folií, betonové fóliované) -veškerý sortiment bazénové techniky -rekonstrukce bazénů -zastřešení bazénů.

Řemeslo: -klempíř -pokrývač.

Výroba, maloobchod, prodej: -mříže -brány -zábradlí -nerezové mycí, pracovní stoly . Řemeslo: -zámečník -truhlář -kovoobrábeč.

Betonárna: - čerstvé betony, - cementové malty, - cementopopílkové směsi, - cementobetonové kryty.

Dopravní inženýrství: -dopravní řešení územních plánů -studie silnic, městské komunikace -simulační modely -posuzování problémů (hluk, exhalace, vibrace).

Prodej: -plastové okna, dveře -hliníkové okna, dveře -dřevěné okna, dveře -střešní okna -obložkové dveře -garážové dveře -žaluzie a rolety -parapety -sítě proti hmyzu.

Pordej, maloobchod: - střešní materiál s možností montáže - pokrývačské práce

Drobné stavební práce: - montáž sádrokartonu - půdní vestavby - zateplení

Instalatérské a topenářské práce.

Služby: - inženýrské - projektové

Práce: -vodoinstalační -topenářské - montáž solárních systémů

Servis, opravy: - plynové kotle DAKON -plynospotřebiče - plynařské práce

Plynařské práce - plynoinstalace

Stavební a montážní činnost: -dodávky investičních celků: -rafinérie, chemické provozy, domy, sídliště, hotely, banky, mlékárny, pekárny, lihovary a pivovary.

Tesařské práce, dřevostavby: výroba a montáž: - dřevostavby provádí: - tesařské práce projekce a realizace: - dřevěné stavby - ZELENÁ ÚSPORÁM Stavebnictví - střechyPokrývačské práce provádí: - pokrývačské práce Stavebnictví - střechyStřešní okna, světlíky montáž: - střešní okna ( VELUX, FAKRO, ROTO )