THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Stolařství, truhlářství: výrobky z masivního dřeva. Výroba a prodej dřevěné brikety.

Malířské a natěračské práce. Malování: -bytů, novostaveb -školy, kanceláře -nebytové prostory a průmyslové objekty -malování restaurací -protiplísňové nátěry -fasád -stříkání vysokotlakým zařízením. Nátěry: -dveří, oken, zárubní -soklů -podlah -fládrování -kovových konstrukcí -klempířských a zámečnických výrobků -stříkání ...

Maloobchod, prodej: -zemědělské potřeby -domácí potřeby -železářství.

Prodej. Španělské glazované obklady a dlažba: Serie: -Apolo a Norto -Aranda, Duero, Andorra a Teruel -Aris -Aroa atd. Rustikální dlažba, dlažby: -Atanea Beige -Pairal -Capri Cuero -Cardial -Decor atd. Parketovky: -Tivoly -Olmo Beige -Olmo Cuero -Olmo Viejo -dlažba Escudo. Mrazuvzdorná dlažba: -více druhů - Petra Crema, ...

Poradenství a služby (služba) v oborech (oboru, obory): -bezpečnost práce -hygiena práce -požární ochrana -ekologie -manipulační vozíky -práce ve výškách -vstřelovači -řidiči do 3, 5 t -stolní tenis -ostatní.

Práce: -zámečnické -svařování. Výroba: -ocelové konstrukce -ocelová schodiště -vřetenová -točitá -vnitřní interiéry -vrata -ploty -regály -výrobky z nerezu. Reklamy: -světelné -kovové.

Projekce - prodej - instalace - servis: - fotovoltaika elektřina ze Slunce. Ostrovní i síťové systémy: - elektrické zabezpečovací a kamerové systémy - informační technologie.

Provádíme montáže plastových a hliníkových oken, včetně zednického zapravení. Dále provádíme montáže interiéroveho a kancelářského nábytku, kuchyňských linek, vestavěných skříní, obložkových dveří. Jsme schopni zajistit kompletni servis.

Dodávka, montáž, poradenství: -menší dřevěné stavby (dřěvěná stavba) typu zahradní domky -domky na nářadí -garáže -přástřešek, přístřešky na automobily -pergola, pergoly -altány, altánky, altánek -stáje -dětské domky a dřevěné doplňky pro zahradu (např. truhlíky na květiny, okrasné mřížky atd.).

Provádíme: -stavební a technické služby -elektroinstalační práce -montáž hromosvodů -revize elektro.

Služby: Stolařství: - kuchyně na míru - možnost dodání elektrospotřebičů za výhodné ceny - montáže kuchyní - bytový nábytek - vestavěné skříně, dětské pokoje, obývací pokoje, ložnice, lůžka - kancelářský nábytek - truhlářské práce - pokládka plovoucích podlah - vybavení restaurací a hotelů - nábytek pro zdravotnická zařízení, školy a ...

Projekty, montáž, instalace, revize elektro do 1000: -nové přípojky, kabelové rozvody, stoupačky -rozvaděče nn** -hrubé rozvody pro telekomunikace, strukturovanou kabeláž CCTV, zabezpečovací systémy -hlasitý telefon, elektrický vrátný -hromosvody.

Prodej, dovoz, komisní prodej: -nákladní automobily, -stavební stroje. -komunální technika.

Prodej: Podlahy: PVC, Dřevěné, Laminátové, Korkové, lišty atd. Stropní kazety a lišty EUROTREND s PVC fólií. Stěnové panely MDF. Montáže: -Komletní podlahářské práce, pokládka všech druhů podlah, včetně vyrovnání podkladu a montáž podkladových OSB a Durelis desek. -Montáže stropních kazet, včetně zateplení stropů a snižování stropů.

Čištění všech typů bazénů včetně plaveckých s použitím technologie automatických vysávacích robotů. Celoroční péče o Váš bazén v pravidelných návštěvách. Prodej bazénů, zastřešení, tepelná čerpadla a veškeré bazénové příslušenství.

Elektromontáže, elektromontážní práce: -montáž, opravy, revize a zkoušky vyhrazených elektrických zařízení -veřejné osvštlení -VN (vysoké napětí) -NN (nízké napětí) -vysokozdvižná plošina. Alianční partner EON.

Vodohospodářské stavby: Hlavní oblasti činnosti: -vodní hospodářství -průmyslové a energetické stavby -pozemní stavby -podzemní stavby, tunely a štoly -inženýrské sítě -stavby odpadového hospodářství -technologické vybavení staveb. Hlavní obory činnosti: -inženýring -projektování -posuzování vlivu na životní prostředí ...

Autodoprava, práce jeřábem. Vozový park: -valník 24 t 3.stran.shrnovačka -valník 24 t plato -VOLVO valník 10, 5 t plato -2 ks -VOLVO valník 5, 5 t plato -VOLVO valník 6 t 3.stran.shrnovačka -LIAZ lanový nosič kontejnerů 8, 5 t -AVIA valník+HČ 3, 5 t -autojeřáb T 815 AD 20T

Projektový ateliér. Služby: -inženýrská činnost -projekce -projekt -stavby

Montáž, prodej: -keramické, kamenné obklady, dlažba. Řemeslo: -obkladač.

Stavební činnost, firma: -výstavba a rekonstrukce rodinné domy na klíč -fasády -terasy -obklady -dlažby -vnitřní i vnější: krby, udírny.

Stavební firma: -fasády (zateplení, omítky, opravy) -rekonstrukce -interiéry (návrhy a realizace v CAD systému) -půdní vestavby -veškeré stavební práce -vodo-topo -elektro rozvody -obklady -dlažby -projekty, realizace a údržba zahrad, veřejných ploch a parků + závlaha a pokládka trávníků.

Elektromontážní práce. Elektroinstalace rodinných domů a bytů. Realizace hromosvodů.

Práce: -zámečnické -kovovýroba -mříže -balkony -ploty