THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Ateliér Nad Viaduktem Brno. Architektonická a znalecká kancelář: -architektura, urbanismus měst a obcí, územní plán, tvorba krajiny -soudní znalec v oboru stavebního odhadu nemovitostí a pozemků, posudky -interiery -realizace panelových domů -architektonické a inženýrské služby včetně projekce. Sídlo firmy dle OR: -Brno, J.Faimonové ...

Stavební společnost: -dodávky staveb na klíč, inženýring, novostavby i rekonstrukce -stavby pozemní, vodohospodářské, průmyslové, občanské -byty, rodinné domky, školy, obchody, sklady, provozovny, dílny -zateplování objektů (polystyren, skelná, čedičová vata) -fasády, vnitřní omítky -sádrokartony -bytová jádra, nebytové prostory ...

Prodej: -stavební materiál, stavebniny.

Umělecké kovářství, stavební zámečnictví. 10. leté zkušenosti v oboru. Výroba: -exteriérová i interiérová dekorace. Vyrábíme: -ploty, brány a branky -kování dveří a dvířek -mřížky ke krbům a veškerý kamnářský sortiment ke krbům -mříže, schody, balkony a zábradlí, ploty -kovový nábytek - vybavení interiérů, svícny, ...

Zednické práce: -zedník, obkladač -obklady, dlažby, sádrokartony, vyzdívky příček. Výstavba: -silikátová jádra v panelových domech. Oprava: -omítky, fasády.

Poradenství, stavební činnost: -inženýrské stavby (mosty, silnice). Služby: -certifikace systémů jakosti -centrum technické normalizace.

Výroba, služby: -CNC zpracování plechu -zpracování plechu - ocel, nerez, hliník -výrobky z plechu - jednotlivé díly, sestavy -svařování v ochranné atmosféře - železo, nerez, hliník -kondenzátorové přivařování šroubů, kontaktů a sloupků -protlačování plechu na závity - řezání závitů -dělení profilů na pásové pile, bodování plechu.

Nabízím: -rekonstrukce RD -zdění, omítky -hydroizolace -betony -zateplení fasád -stavební izolační práce -hydroizolace plochých střech -montáž sádrokartonových systémů -izolační materiály.

Inženýrsko-geologický průzkum -komplexní práce v IG průzkumu -archivní rešerše -hloubení sond - vrtaných i kopaných -sondy těžké dynamické penetrace -odběry vzorků zemin a podzemních vod -laboratorní rozbory mechaniky zemin -laboratorní rozbory podzemních vod -geodetické zaměřování sond -závěrečné zpracování -posuzování ...

Velkoobchod, prodej, distribuce, internetový obchod: -žárovky TESLA -baterie PANASONIC -svítilny PANASONIC -instalační materiál -ventilátory (domovní i průmyslové) -ventilační mřížky.

Projektový ateliér: -projekce v investiční výstavbě od urbanismu až po detailní řešení interiérů staveb -hlavním oborem atelieru jsou občanské stavby -komplexní projektové práce včetně zaměření, geologického průzkumu a inženýrské činnosti -projekty lze vypracovat v grafických CAD* systémech.

Stavební firma: -dopravní stavby -pozemní stavby -úpravy vodotečí (opěrné zdi, regulace řečišť) -ekologické stavby -hydroizolace plochých střech foliemi a asfaltovými pásy -izolace proti zemní vlhkosti, izolace skládek -sanační práce.

Prodej: -elektroinstalační materiál -veškerý sortiment elektromontážního a hromosvodního materiálu v provedení: Cu, FeZn, Al a nerez -kovové kabelové žlaby MARS -podzemní plastové kabelové žlaby (náhrada těžkého betonu) -ventilátory, svítidla, venkovní svítidla, nouzová svítidla.

Projekční kancelář: -občanské, obytné a průmyslové stavby -novostavby, rekonstrukce.

Stavební a developerská činnost: -developerské projekty -novostavby -rekonstrukce, hrubé stavby, RD na klíč -montované nízkoenergetické domy.

Truhlářství, truhlářské práce. Výroba, prodej: -nábytek -zakázková výroba.

Práce: -elektromontáže silnoproud, -opravy, -rekonstrukce, -instalace, -veřejné rozvody a osvětlení

Projekční kancelář, služby: -zpracování projektové dokumentace: -obytné, občanské stavby -rodinné domky -podkroví, rekonstrukce, interiéry -autorský dozor.

Stavební firma. Dodávky novostaveb na klíč, opravy, rekonstrukce: -zemní práce (včetně vrtání do průměru 0, 9 m) -pozemní, průmyslové, občanské stavby -inženýrské sítě -dopravní, silniční, železniční stavby, opěrné zdi, mosty, kamenobloky -sanace fasád, injektáže zdiva, hydroizolace, betonáže -ekologické stavby-výstavba, ...

Komplexní dodávky: -stavby na klíč -novostavby, rekonstrukce -inženýrské služby -investiční a cenové poradenství.

Elektrické topné panely: Využití: -nezaberou místa na zemi -jsou bezpečné okolo dětí a zvířat -spotřebuje málo elektrické energie -mohou být natřeny jakoukoliv barvou -jsou navrženy tak, aby byly zapnuty delší dobu -komfortní zadní teplo za méně peněz -levnější, než ústřední topení, které je velice drahé na provoz a je neestetické.

Projekční činnost: -projekce -projektová a inženýrská činnost v investiční výstavbě.

Elektroinstalační materiál: -svodiče přepětí -ochrana proti přepětí HAKEL.

Činnost: -stavební -projekční -obchodní.