THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Práce: -výškové - práce ve výškách s montážní plošinou. Pronájem, zapůjčení: -zdvihací plošiny.

Zpracování projektové dokumentace elektroinstalace a hromosvodů.

Výroba, dodávka a montáž: -střešní okna, okno -zakázkové stolařské práce, stolařství -kuchyně, kuchyňské linky -kancelářský nábytek.

Projekce, dodávka: -čistírny odpadních vod -vodovody -kanalizace -úpravny vod.

Malířské, natěračské práce včetně úklidu: -nátěry fasád -bytové prostory -kanceláře -sklady, garáže, sklepy -schodiště, chodby -školy, zdravotnická zařízení -hotely, restaurace -administrativní budovy -výrobní haly, průmyslové objekty.

Prodej a servis: -plynové spotřebiče -náhradní díly. Montáže plynových rozvodů včetně ústředního topení. Projekce, revize plynu(všech typů). Vodoinstalatérství, topenářství. Sídlo firmy: Květná 1627/38, Boskovice Telefon: 516 454 631.

Služby: -vodoinstalace -topenářské práce. Výroba technických plynů.

Provádí: -vložkování komínů na plyn -veškeré kominické práce -opravy komínů -kolaudace a revize komínů.

Výroba, prodej, dodávka: -interiérové dveře a zárubně -pouzdra na posuvné dveře -posuvné dveře do zdi* -dřevěná schodiště -plastová okna -doprava a montáže výrobků -na našich www* stránkách k dispozici ukázky realizací.

Architektura, projekce, i nženýrská činnost: -občanská výstavba -obchodní centra -velkoobchody, maloobchody -veřejné stravování a ubytování -stavby pro dopravu, logistika -hotely -administrativní budovy -autosalony -sportovní stavby -urbanistické projekty. Prezentace architektury a staveb metodou počítače. Komplexní ...

Technickobezpečnostní dohled (TBD) nad vodními díly a zpracování posudků. Další služby: -zpracování manipulačních a provozních řádů, vodohospodářských a ekologických studií a povodňových plánů ve stavebnictví -poradenství v oboru vodohospodářských staveb včetně staveb ekologických, projektová činnost ve výstavbě ...

Práce: -elektro -vodoinstalatérské -zednické. Montáž, oprava, servis, údržba: -vyhrazená elektrická zařízení.

Atelier dopravního inženýrství a studií. Projekce, projektování.

Elektroinstalace, montáž, oprava: -elektrické kotle -bojlery (ohřívače vody) -sporáky -žehličky -jiné elektrospotřebiče -dřevokotle. Těžba a přibližování dřeva. Výkup a prodej včelího medu.

Pokládání, montáž, servis, svařování: - podlahy z PVC - podlahové krytiny.

Zámečnictví: - výroba zámků a kování

Šebeček Ivo, Gagarinova 85, Boskovice. Práce, prodej, oprava, servis: -seřízení a uvedení plynových spotřebičů do provozu -záruční a pozáruční opravy plynových spotřebičů -sporáky, plynové kotle do 50KW (PROTHERM) -montáže pokojových termostatů regulační techniky.

Služby: -dodávky a montáže krovů, -půdní nástavby a vestavby, -izolace a montáže sádrokartonů, -tesařské práce

Bazény: -filtry -chemie -příslušenství -servis -montáž.