Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Agroservis Holý se zaměřuje na prodej a servis zahradní, lesní a komunální techniky a elektrického nářadí. Jsme autorizovaným prodejcem a servisním střediskem techniky značky Husqvarna, avšak v našem sortimentu máme i zboží Kioti, GARDENA, Makita aj.

Specialista na výrobu skelných rohoží KOBEMAT®, přírodních vláken, konopné izolace, na které používáme sklovláknité prameny. Rohože jsou prošité rouny ze sklovláknitých pramenů. Naše výrobky se používají jako izolace vysokoteplotních prvků v různých průmyslových odvětvích.

Pokládku podlah, podlahářské práce a dodávku a montáž interiérových dveří na míru zajistí ve Znojmě firma Podlahy a dveře Lukáš Nekula.

Zemní a výkopové práce, výstavba komunikací a inženýrských sítí je hlavní činností firmy DS DUMA s.r.o..

Naše rodinná firma se zabývá výrobou zemědělské techniky, zařízení pro ekologické spalování biopaliv a zařízením na výrobu pelet. Pro zemědělce také vyrábíme kvalitní náhradní díly z borové oceli. V neposlední řadě prodáváme také zemědělské stroje, traktory CHERY. Peletizační linka - malé zařízení na výrobu granulí a pelet z pilin, slámy, ...

Firma DS Partner s.r.o, která sídlí v Blansku, poskytuje stavební práce v okolí Blanska a Brna. Realizuje i zemní a výkopové práce a bagrování ve stejné oblasti. Provozuje vnitrostátní a mezinárodní autodopravu.

Práce: Benada Dřevostavby -dřevostavby -dřevodomky -truhlářství -domy na prodej -nábytek na prodej. Fakturační adresa: J. Palacha 2522/34 690 02 Břeclav.

Slovmont Bohemia, s.r.o. se zaměřuje na zednické, stavební, obkladačské, zámečnické a elektroinstalační práce.

Na výrobu betonových plotů, obrubníků a plotových sloupků je zde firma Betonové ploty Petr Harašta. Spokojeni budete nejen z kvalitního provedení a profesionálního přístupu k zákazníkům, ale také vás potěší skvělá cena.

Výroba, montáž, servis, prodej, oprava: -plastová okna a dveře -výklady -sítě proti hmyzu -žaluzie -rolety -markýzy.

David Svoboda se zaměřuje na demoliční práce, úpravy zahrad, vyklízení domů, stěhování, odizolování domů a mnoho dalšího.

Služby: - opravy nákladních a osobních vozidel. - opravy speciálních konstrukcí a renovace otvorů, stavebních strojů a vrtných souprav, měření emisí

FAKTORY CREW s.r.o. se zaměřuje na renovaci oken a dveří, hliníkové opláštění a na pozáruční servis.

Projekční a inženýrská činnost Zavadil s.r.o. se zaměřuje na projekce, rozpočty staveb, výkazy, povolení a služby pro investory a stavební společnosti.

Firma Stanislav Kytner se zabývá zakázkovou výrobou nábytku. Vyrábíme bytový nábytek, kuchyňské linky včetně vestavěných el. spotřebičů. V nabídce našeho truhlářství naleznete také vestavné skříně, kancelářský nábytek a dětské pokoje. Naprostou samozřejmostí je také výroba bytového nábytku dle požadavků a přání zákazníků. Zajistíme pro ...

Výrobní závod. Výroba, dodávka, montáž. Plastové prvky: -plastové okno, plastová okna, plastových oken -plastové dveře, výplně stavebních otvorů -zimní zahrady, zahrada, zasklení lodžií -plastové profily SALAMAMDER. -Hliníkové systémy -profil HUECK - HARTMANN -konstrukce pro rodinné domy -okna, dveře a interiérové stěny, interiérová ...

Instalatérství, montáž a servis klimatizací.

Šimon Krejčí se zaměřuje na půjčování minibagrů Kubota, které jsou připravené na vozíku k okamžitému odvozu a použití.

TLAK SMOLÍK s.r.o. Stavební firma Břeclav. provádí stavební činnost, stavební práce: -občanská, průmyslová, bytová -stavby na klíč - výstavba rodinných domů, rodinné domy -zemní a výkopové práce -mikroprotlaky pod komunikacemi, vodními toky, budovami-mikrotunelování, (protlaky) -recyklace stavební suti -odpady-likvidace stavební ...

Radim Novotný se zaměřuje na vnitřní zateplení budov a na termoizolační stěrkové a nástřikové hmoty.

Marian Bešter se zaměřuje na dodávku a montáž zabezpečovacích a kamerových systémů, elektroinstalace a světelné výstrahy.

Stavební společnost, firma, stavebnictví, stavební činnost. Stavební práce, stavebnictví. Zednické práce. Výstavba.

Výroba, prodej: Truhlářství, truhlářská výroba, truhlář, stolařské a truhlářské práce. Výroba, prodej nábytku, nábytek, podlahy, plovoucí podlahy, schodiště, schodiští. Nábytek na míru.Kompletní dodávka a montáž, elektrické vestavěné spotřebiče. Výroba, prodej kuchyně, kuchyň, kuchyní, kuchyňské linky. Kancelářský a bytový nábytek, ...

Společnost SEPARA spol. s r.o. poskytuje služby v oblasti tvorby a ochrany životního prostředí. Projekce, výroba, dodávky, montáž, servis, opravy, poradenství: -biologické balené čistírny odpadních vod 5-1000 E.O. -technologie aktivačních čistíren, jemnobublinná aerace -výrobky pro vodní hospodářství, odlučovače ropných látek, tuků ...