Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
BOBRSTAV, s.r.o. se zaměřuje na obor fasád, zateplení, sádrokartonů a na výstavbu dřevostaveb.

Pertalan s.r.o. se zaměřuje na truhlářské práce a výrobu dřevěného nábytku.

Práce, výroba: -truhlářství -zakázková výroba -kuchyně -interiéry -starožitný nábytek.

Firma - Tesařství - Moravec Roman nabízí komplexní tesařské práce od A do Z. V rámci své činnosti se zabývá montáží krovů, střech, suchých staveb, realizací fasád, dřevostaveb a sádrokartonářských prací. Zajišťuje veškeré služby od projektové dokumentace až po realizaci střech. Působí především v Brně a okolí.

Zabývá se prodejem a pokládkou podlahových krytin. Realizuje dřevěné, korkové, vinylové, PVC, kompozitní, plovoucí podlahy a linoleum. Zajistí renovace podlah, frézování, broušení a čištění podlah.

Stefan Skorvan se zaměřuje na zednické práce, fasády, opravy, rekonstrukce rodinných domů a bytů.

Václav Bystrzonovský se zaměřuje na zednické práce, pokládku zámkové dlažby a na výstavbu a rekonstrukce domů a bytů.

OZEfree s.r.o. je společnost, která se zabývá návrhem, dodávkou a instalací fotovoltaických elektráren, tepelných čerpadel a dobíječek pro automobily. Její sídlo je v Rohatci, v okrese Hodonín. Společnost je certifikovaným partnerem DRAŽICE-SOLAR pro Jihomoravský kraj. Fotovoltaické elektrárny jsou obnovitelné zdroje energie, které využívají ...

Josef Aldorf se zaměřuje na prodej tepelné techniky a na ozvučení a osvětlení různých akcí.

Vladislav Peterka se zaměřuje na tesařské, pokrývačské a klempířské práce, provádí opravy, montáže a zateplování střech.

Firma Pastiglia společnost pro obnovu památek, s.r.o. poskytuje širokou škálu služeb určených pro vlastníky historických staveb a kulturních památek. Provádíme stavebněhistorické průzkumy, restaurátorské práce, rekonstrukce historických interiérů i odborné konzultace v dané problematice. Naše služby, práce: - stavebněhistorické průzkumy ...

Kompletní dodávka na klíč - lešení - trubkové, rámové a HAKI Pronájem - stropní systémy, jednorázové a ztracené bednění

IGNAC STAVBY s.r.o. se zaměřuje na kompletní stavební práce.

EVYMONT s.r.o se zaměřuje na elektromontážní práce, revize, prodej elektroinstalačního materiálu a provozuje restauraci.

Velkoobchod, prodej: - vybavení koupelen: - koupelnový nábytek - obklady, dlažby - instalační materiál. Poskytujeme poradenství při výběru vybavení do koupelny i celého bytu. Máme zkušené designéry, kteří Vám jsou k dispozici.

Logistické centrum, vzorkovna koupelen. Velkoobchod, prodej: -topenářská technika, topenářský materiál -instalační technika, vodoinstalatérský materiál -plynové kondenzační kotle -sanitární technika, sanitární keramika -vybavení koupelen, koupelnový nábytek.

Velkoobchod, prodej: -materiál topenářský a vodoinstalatérský: -kotle (kotlů, kotel) stacionární a závěsné -sporáky, kamna -topidla (topidlo) -ohřívače, a zásobníky -zásobník teplé užitkové vody -solárních systémy -klimatizační jednotky -expanzní nádoby -pojistné ventily -otopná tělesa -konvektory -podlahového ...

Velkoobchod, prodej: - vybavení koupelen: - koupelnový nábytek - obklady, dlažby - instalační materiál. Poskytujeme poradenství při výběru vybavení do koupelny i celého bytu. Máme zkušené designéry, kteří Vám jsou k dispozici.

iGnisus s.r.o. se zaměřuje na výrobu skříní pro rozvaděče s protipožární odolností.

Pila Vranovice vám nabízí kvalitní řezivo pro vaše stavební a stolařské projekty. Naše pila je vybavena moderní technologií a zkušeným personálem. Můžeme vám dodat: - Zakázkové řezivo podle vašich požadavků a rozměrů. Nabízíme různé druhy dřeva, jako je smrk, buk, dub, třešeň nebo jasan. - Stavební a stopařské řezivo pro vazby, krovy, ...

HARY mont s.r.o. se zaměřuje na výstavbu rodinných domů, rekonstrukce, modernizace, zateplení a další stavební práce.

ČEB Energie s.r.o. se zaměřuje na výstavbu, montáže a revize trafostanic, elektroinstalací, hromosvodů a na IT služby.

Jiří Pospíšil se zaměřuje na montáž a revize elektroinstalací a zabezpečovacích systémů.