THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Statika pozemních staveb, rekonstrukce, sanace staveb: -projekty železobetonových konstrukcí -ocelové, dřevěné, zděné konstrukce -statické posudky, konzultace, zajišťování průzkumů -statické návrhy rekonstrukcí a sanace -zakládání staveb. Vypracování dokumentace v CAD* systému.

Sklenářství: -sklo. Řemeslo: -sklenář.

Koupelnové studio. Prodej: -sanitární keramika -luxusní baterie, kohoutky -vany, umyvadla -koupelnové doplňky -sprchy, sprchové kouty -zrcadla -koupelnový nábytek. Služby: -architekt.

Rekonstrukce interiérů a staveb, kompletní realizace interiérů na klíč (služby architekta, zhotovení projektové dokumentace, vyřízení stavebního povolení). Zednické, obkladačské, štukatérské, malířské a lakýrnické práce. Pokládáme plovoucí a dřevěné podlahy.

Stavební práce, stavební firma. Stavební, zateplovací a řemeslné práce a rekonstrukce domů a bytů, domy, byty.

Profesionální malířské a natěračské služby v Brně a širokém okolí za skvělé ceny. Široká paleta malířských technik, od nejjednodušší výmalby na bílo po tónované malby z několika tisíc odstínů vzorníku.

Velkoobchod, prodej: -elektroinstalační materiál -kabely, vodiče -jističe -spínací hodiny -svítidla, zdroje -nářadí

Velkoobchod, maloobchod profesionálním nářadím, stroji a příslušenstvím: -hmoždinky -kotevní technika -vruty -nářadí elektrické, pneumatické -nástroje -brusivo -měřidla -příslušenství -stroje -mechanizace -stavební chemie, hmoty, materiály -lešení -věže -plošiny -bednění.

Datum zániku:23.07.2014. Izolační práce Pokrývačské práce

Zpracování statických výpočtů či projektové a výrobní dokumentace ocelových i betonových konstrukcí.

Truhlářství: -výroba nábytku na míru.

Sklenářství: - rámování - sklo.

datum zániku: 10.7.2014. -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb Malířství, natěračství Hostinská činnost

Specializovaný dodavatel se širokým sortimentem pro telekomunikaci. Rozsah činnosti, obchod, prodej: -telefonní přístroje -modemy ADSL, ISDN -telefonní kabely, spojky, instalační zásuvky -konektory, svorkovnice, redukce -nářadí -domovní technika-audio, videosystémy -aktivní součástky.

Prodej: -dřevostavby -bungalovy -dřevěné domy - dřevostavby i jiné objekty včetně zpracování projektové dokumentace -krátká doba přípravy a vlastní výstavby.

zánik poslední živnosti: 25.8.2011 Zástupce firmy JOHNNY SERVIS, centrála pro Moravu. Krátkodobý, dlouhodobý pronájem, prodej i servis: -ekologické mobilní toalety JOHNNY WC -veškerá mobilní sanitární technika -mobilní oplocení všech typů -stavební kontejnery – boxy, párty stany, jejich příslušenství a mnoho dalších doplňkových služeb a ...

zánik poslední živnosti: 7.10.2013 Rekonstrukce i novostavby: -koupelny a bytová jádra -kompletní realizace zakázky včetně zajištění ostatních řemesel ( vodo topo, elektro, malby apod.) - montáž keramických i přírodních obkladů a dlažeb s garancí vysoké kvality provedení - drobné zednické práce, opravy a rekonstrukce bytových i ...

zánik poslední živnosti: 19.9.2011. Dřevovýroba. Pila, pořez dřeva, dřevo. Naše pila nabízí: Palivové dřevo. Truhlářské řezivo. Stavební řezivo. Prodej paliva: Dubová a buková polínka, uhlí, odkory Pořez vazeb na zakázku: pořez ve mzdě, broušení pilových kotoučů. Prodej stavební a stolařské řezivo: Smrk, buk, dub, habr Prodej ...

zánik poslední živnosti: 16.6.2009. Maloobchod, prodej: -průmyslové, spotřební zboží -koberce -nábytek -bytový textil.

Drobná dřevovýroba, pila: -sušené řezivo -pořez dřeva, řezivo truhlářské -sušené nábytkářské přířezy (smrk, bor, topol, buk, dub, jasan) -palety-atypické, obaly -krovy, vazby na střechy, pergoly, ploty -zábrany k výkopovým pracím -sněhové zábrany.

Výroba, dovoz, prodej: -výplachové produkty a cementační aditiva Geologický průzkum a vrtání studní. Řízené i neřízené horizontální vrtání a mikrotuneláž. Odvodňovací a sanační vrty horizontální i svislé. Vrtání pro clonové odstřely v lomech. Zakládaní staveb a stavební činnost, včetně pilotů, hydroizolačních stěn apod.

Práce: -vodoinstalační -plynoinstalační -kanalizační -topenářské.

zánik poslední živnosti: 13.5.2014. Výroba - žaluzie - rolety - plastová okna - eurookna - dveře plastové, bezpečnostní, vchodové - rekonstrukce bytů a domů.