Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Výroba, prodej: -kontejnery -kovové konstrukce -kotle

Výroba: - okna - schodiště - pergoly - brány - zábradlí

Prodejní interiéry s.r.o. ve Znojmě je česká firma, která zajistí a komplexně zařídí projektování, návrhy a vizualizace interiérů prodejen, obchodů, pekařství i cukráren. Můžete se spolehnout na rychlý servis po celé České republice včetně možnosti financování formou finančního leasingu.

Výroba: -plastové výrobky a nástroje pro lisování a vstřikování plastů. Komplexní služby v oblasti plastových výrobků - návrh výrobků, konstrukce a výroba nástrojů, výroba plastových dílů až po následné dokončovací operace a montáž. Výrobní program: -výroba technických dílů z plastů, výlisky z plastů pro průmysl, - tepelné tvarování - ...

Petr Malaník poskytuje instalatérské služby na míru. V rámci své činnosti zpracovává cenové nabídky, provádí odborné konzultace ohledně výběru a nákupu technologie a s tím souvisejících předmětů.

Truhlářství, truhlářské práce, stolař, výroba, prodej, distribuce, montáž nábytek, nábytku. Zakázková výroba kuchyní, kuchyně, kuchyň, nábytek na míru, dveře, okna, oken, okno a podlahy z masivu i lamina.

Kompletní rekonstrukce interiérů a realizace zajišťuje firma KLVAŇA - interier s.r.o. z Brna. Zaměřuje se na kuchyně, ložnice, obývací a dětské pokoje.

Společnost DOMOPLAN a.s. je jedním z předních českých developerů, který se zaměřuje na výstavbu nemovitostních projektů s originálním designem, citlivým zapojením do okolí a spolupráci s talentovanými architekty a designéry. Máme za sebou řadu úspěšných projektů, které se vyznačují vysokou kvalitou provedení, moderním vybavením, komfortem a ...

Společnost Sanitrade s.r.o. provozující eshop designove-radiatory.cz je dynamicky se rozvíjející obchodní společnost a jedním z předních prodejců koupelnových radiátorů, designových otopných těles, konvektorů, podlahových konvektorů a deskových radiátorů.

MAX WAY s.r.o. poskytuje montáž a servis: -chlazení, klimatizace, rekuperační jednotky tepelných čerpadel -realizace, záruční i pozáruční servis -zařízení do bytů, rodinných domů, kancelářských prostor, hotelů -zařízení od předních výrobců LG, Daikin, Toshiba, Panasonic, Sinclair.

Zeměměřická kancelář: - geodetické práce pro katastr nemovitostí - inženýrská geodézie, tj. oblast investiční výstavby pro privátní sektor, velké stavební firmy a významné státní instituce.

Designové tapety, které oživí každý interiér, objednávejte na e-shopu firmy Kupsi u Kupsy, s.r.o. Na výběr máme samolepící, omyvatelné, 3D tapety a fototapety. Sortiment zahrnuje i PVC samolepící podlahové čtverce, záclony a závěsy s fototiskem. Veškeré zboží zakoupíte i v naší kamenné prodejně v Boskovicích.

Projekty staveb mostního, silničního a pozemního stavitelství - opravy, rekonstrukce, novostavby

Prodej: -náhradní díly pro plynové kotle a elektrické zásobníky na vodu -prodej plynových kotlů do 50 kW. Kompletní dodávky topení na klíč. Vložkování a revize komínů. Velkoobchod, malobchod: -díly pro plynová zařízení.

Výroba, montáž: -plastová okna, dveře, výklady, zimní zahrady -materiál PVC profily KÖMMERLING -projekt zelená úsporám. Prodej, montáž: -dřevěná EUROOKNA TWW* -střešní okna FAKRO -stínicí technika. Zakázkové kanceláře: -Znojmo, Velká Michalská 14/191, p.Kselik Petr, tel.: 515260485 -Břeclav, Fintaislova 1, p.Fojtl Jaroslav, tel., ...

Společnost APEX trans, s.r.o. realizuje dílčí části stavby, ale pomáhá komplexně s projekty a sestavením rozpočtu.

Marek Šimeček se zaměřuje na servis a montáž různých druhů kotlů a na montáž kaskádových kotelen.

Tomáš Ulrich se zaměřuje na geodetické práce - vytyčení hranic, zaměření polohopisu a na tvorbu geometrických plánů.

Firma zajišťuje dotační a inženýrskou činnost, projektování staveb všech oborů. Konzultace a poradenství ve stavebnictví. Provozování vodovodů a kanalizací.

Pokud hledáte spolehlivého a zkušeného elektrikáře, který vám zajistí kvalitní a bezpečné elektroinstalace, obraťte se na firmu Jiří Stolár z Milovic. Jiří Stolár je profesionální elektrikář s dlouholetou praxí, který provádí elektroinstalace v novostavbách, rekonstrukce, opravy, hromosvody a podlahové vytápění Raychem. Nabízí také revize a ...

ELSTAR PLUS, s.r.o. je společnost, která se zabývá elektrotechnickými pracemi a službami pro bytové, domovní i průmyslové objekty. Nabízí širokou škálu služeb, jako jsou: - Bytová a domovní elektroinstalace - provádí montáž, opravu a údržbu silnoproudých i slaboproudých elektroinstalací v bytech, domech, bytových domech a dalších ...

Jiří Kostelka se zaměřuje na elektroinstalační práce, revize a zabezpečovací a kamerové systémy.

LOGMONT s.r.o. se zaměřuje na zámečnictví, nástrojářství, elektroinstalační práce a opravy elektrokomunikačních zařízení.

Realizace interiérů, interiér -přestavby, přestavba, výstavba bytových jader, bytová jádra -rekonstrukce staveb, stavby, stavba -rekonstrukce koupelen, koupelna -prodej, montáž, realizace krbů, krby, krb, krbová kamna, krbové vložky, krbové stavebnice. Prodej, maloobchod, velkoobchod: -keramické obklady a dlažby, dlažba -české ...

Centrála Břeclav Projekce a montáž sítí elektro a sdělovacích Prodej, maloobchod: - elektromateriál -protlaky do průměru 800 mm. Zemní práce