Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Velkoobchod, maloobchod, prodej: -stavební materiál -stavebniny.

Radek Krupa se zaměřuje na elektroinstalace, kamerové a zabezpečovací systémy.

Elektro Hanika s.r.o se zaměřuje na elektromontážní práce, instalace podlahového topení, fotovoltaické elektrárny, revize, bezpečnostní systémy, rozvody elektroinstalace a mnoho dalšího.

Stolařství, stolařská výroba: -stolař, truhlářství pro výrobu nábytku. Zakázková výroba, prodej nábytek na míru, nábytek, kuchyní, kuchyně, kuchyň, ložnice, obývací stěny, dětské pokoje, vestavěné skříně, schody, interiérové, vchodové dveře. Kompletní interiér bytů, byty, kancelář, hotelů, hotely, banky. Materiál-lamino, ...

Solární panely FVE - realiazce fotovoltaické elektrárny. Solární ohřev vody - fotovoltaický ohřev vody s dotací NZÚ LIGHT. Elektroinstalace - silnoproud, slaboproud. Velkoobjemové realizace.

IDECOM Solution s.r.o. je firma která pro Vás připraví návrhy a statické posudky ocelových konstrukcí, zpracování výrobní dokumentace. Návrhy opláštění staveb, které zahrnuje detaily, kladečské plány pro panely a trapézové plechy. Prokázání požární odolnosti statickým výpočtem.

Firma Beton Znojmo - Mansberk s.r.o. zajišťuje dopravu a čerpání betonu, pěnobetonu, anhydritu a cementového potěru. Zabýváme se touto činností dlouhodobě s profesionálním přístupem a zárukou kvalitně odvedené práce. Dodávku zajistíme v oblasti Znojma, Třebíče, Břeclavi, ale i Brna.

Firma zajišťuje pro instituce a veřejnost mapování, inženýrskou geodézii, stavební zaměření a pasporty. Zajistíme zapsání nebo vyjmutí věcných břemen, vytyčení hranic pozemků, legalizaci "černých" staveb a záborové elaboráty do katastru nemovitostí.

DELTA stavebniny je firma, která se zabývá prodejem stavebního materiálu a betonových zahradních prvků. Nabízí široký sortiment materiálů pro nové i rekonstruované objekty a pro úpravy nezastavěných ploch. Mezi její dodavatele patří renomované společnosti jako Bramac, Den Braven, Cemix, Tondach, Isover, Profix, Ytong a další. DELTA stavebniny ...

Obchodní a stavební firma Břeclav. -stavební práce -hydroizolace plochých střech -izolace proti zemní vlhkosti, tlakové -tepelné izolace, zateplení objektů -injektáž proti zemní vlhkosti -podřezání zdiva, sanace zdiva -rekonstrukce objektů -výstavba RD, domů na klíč -práce autoplošinou -vizualizace staveb a interiérů -hydroizolace ...

Výroba, prodej-velkoobchod dýh-dýha, dýhy -z dřevin ANINGRE, BOROVICE, BŘÍZA, BUK, DUB, HABR, HRUŠKA, JASAN BÍLÝ, JASAN ZÁHNĚDOVÝ, JAVOR, JAVOR OČKOVÝ, JILM, KOTTO, LIMBA, MACORÉ, MAHAGON, OLŠE, OŘECH, SMRK, ŠVESTKA, TŘEŠEŇ -všechny dřeviny skladem -v sílách dýhy 0, 6-2, 5 mm. Výroba sesazenek-sesazenka, sesazenky -v sílách 0, 6-0, 9 mm ...

Zakázková výroba nábytku -kuchyně, kuchyňské linky – nábytek a to jak masív, MDF nebo lamino -doplňky-dvířka, pracovní desky -obývací pokoje, konferenční stoly, obývací, stěny, komody, TV a HI-FI stolky -dětské pokoje, psací stoly, šatní skříně, police, prádelníky -kancelářský nábytek, psací stoly, skříně, kontejnery -koupelny, ...

BavstaF Polyanska s.r.o. z Brna: odborníci na zateplování a fasády Pokud hledáte spolehlivou a kvalitní firmu, která se postará o zateplování vašeho domu, kompletní fasádu nebo strojní omítání, pak je pro vás správnou volbou společnost BavstaF Polyanska s.r.o. Tato firma se specializuje na tyto služby a má bohaté zkušenosti a reference. ...

Horageo s.r.o. se zaměřuje na geodetické práce a pozemkové úpravy.

Luboš Havlík je hodinový manžel, provádí montáž nábytku, malířské práce, drobné domácí práce, zahradnická činnost, deratizace a další.

Řemeslnické práce: -provádění vrtaných studní do průměru 410 mm: -vrtnou soupravou WIRT na podvozku TATRA -snadno průchozí vrtnou soupravou (šíře 160 cm) na pásech -vrtání do tvrdého podloží -vrty pro tepelná čerpadla -hloubení, prohlubování a čištění studní i u starých vrtů -veškeré druhy čerpacích zkoušek a monitorování ...

Realizace malířských prací v okolí Hodonína. Firma zajišťuje nátěry železných – dřevěných i betonových ploch a konstrukcí Provádí vnitřní i venkovní malby. /klidové práce v rámci zakázky.

Projekce elektro, systémy měření a regulace, MaR, ASŘTP. Dodávky instrumentace a montážní materiál. Poradenská činnost. Inženýrská, koordinační a projekční činnost: -komplexní realizace v oborech: silnoproud, slaboproud, měření a regulace, řídící systémy, ASŘTP -akreditovaný zástupce firmy Danfoss v oblasti návrhů, montáží a uvádění do ...

Inženýrsko-dodavatelská společnost. Koordinační a projekční činnost v oborech silnoproudých a slaboproudých instalací, měření a regulace a automatizace.

Dodávka, servis automatických zavlažovacích systémů. Působíme v Česku i na Slovensku. Další služby: - pokládka travních koberců - stavba bazénů a jejich rekonstrukce - návrhy a stavba zahradních jezírek.

Firma dodává fotovoltaické elektrárny a navrhuje energetické úspory pro firmy a domácnosti. Zpracování nezávazné nabídky včetně cenové kalkulace zdarma. Navštívit nás můžete v kanceláři na adrese U Cihelny 4127/12 v Hodoníně.

Prodej, služby: -tapety -štukové profily, pilastry, sloupy balustrád, rozety a jiné štukatérské prvky -kovářské dekory -fototapety a desky -výtvarnické práce -grafický design -návrh -realizace -kalkulace. Fakturační adresa: -Krátká 846/3, Rohatec.

Hledáte spolehlivého partnera pro realizaci vašeho projektu fotovoltaické elektrárny? Chcete využít dotace z programu Nová zelená úsporám a snížit své náklady na energii? Pak je pro vás ideální volbou firma FULGUR, spol. s r. o. se sídlem v Brně. FULGUR je společnost s dlouholetou tradicí a zkušenostmi v oblasti návrhů, dodávek, montáží, údržby ...

Nákup a prodej, služby: Návrh, řešení, realizace: Armatury, armatura pro: -pitnou vodu, odpadní vodu, voda, průmysl -PE, PVC tvarovky, tvarovka, trubky, trubka, trubní systémy -poradenství -povrchová voda, protipovodňová ochrana, ČOV -armatury pro průmysl -plastové potrubí a tvarovky -zastoupení Hawle, Saint Gobain.

Specialisté v oblasti propojení fotovoltaiky, tepelných čerpadel a ohřevu vody v rodinných a bytových domech na Hodonínsku.