THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Práce, služby: -instalatérské -topenářské -plynařské

Vodoinstalatérství, topenářství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny

Výhradní distributor energeticky úsporných systémů Wolf. Dodavatel podlahového a stěnového topení s polybutenovými trubkami gabotherm. Portfolio značky Wolf zahrnuje: -kotle s výkony od 11 do 5 800 kW -solární sestavy na přípravu teplé vody nebo na podporu vytápění -zásobníky na ohřev vody -akumulační zásobníky -vzduchotechniku.

ZATEPLOVÁKY s.r.o. se zaměřuje na výrobu stavebních lišt a prodej stavebních systémů.

Natěračské práce fasády, střechy, ploty Malířské prácemalování - byty a pokoje - školní prostory a školky - kanceláře a firemní prostory - ordinace a zdravotnická zařízen - schodiště - dekorativní výzdoba prostor Reklamní nápisy a loga na omítku Úklidové služby

BMMR. s.r.o. se zaměřuje na revize a kontroly plynových zařízení.

Kabelové topné systémy, solární termické systémy, stavební práce. -ochrana proti námraze, namrzání, topné kabely, elektrické -podlahové topení, ochrana okapů. -poradenství a konzultace -provedení a instalace systému -záruka, údržba a servis systému.

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2008, držitel certifikátu Zelená úsporám. Projektování, dodávky na klíč, revize a montáže, inženýring topení, plynu a vody v občanských i průmyslových objektech: -tepelná čerpadla, čerpadlo -revize plynoinstalace -kotel, kotle na tuhá paliva, biomasu, plyn, ELTO a propan-butan ...

Prodej radiátorů prostřednictvím e-shopu: - deskové -koupelnové - nerezové - chromové - skleněné - zrcadlové - elektrické - článkové -podlahové - průmyslové

Montáž, oprava, opravy, rekonstrukce: -zabezpečovací systémy (EZS) -elektroinstalační, elektromontážní práce -kompletní elektroinstalace, přípojky -hromosvody -elektronické zabezpečovací systémy budov -elektrické topné systémy.

Montáž, oprava, údržba, revize: -elektrická zařízení. Výroba, instalace, oprava: -elektrické stroje a přístroje -elektrická zařízení. -datové sítě -EZS -CCTV -STA. Služby: -elektroinstalační práce, -elektroinstalace -elektromontážní práce, elektromontáž.

Prodej, montáž, oprava, servis: - společných a individuálních antén pro příjem z pozemních i satelitních vysílačů - elektroinstalace včetně revizí - elektrické otevírání bran a vrat - instalace zabezpečovacích zařízení pro firmy a byty, průmyslové kamery - montáž bezdrátového INTERNETU Prodej: - anténní a satelitní technika - ...

Architektonická a projekční kancelář. vytváří dispoziční studie, návrh a vizualizaci interiéru a exteriéru. Zhotovení projektu pro stavební povolení. Stavební dozor realizace. Navrhování pasivních domů.

Prodej zařízení do koupelen, koupelny. Sanitární keramika. -baterie -instalační materiál -topení, rozvody -radiátory -podlahové topení -kotel, kotle -ohřívače vody -sprchy, sprcha, sanitární zařízení -vybavení koupelen, koupelny -nábytek, skleněné sety, zrcadla, obklad, vany, vana, umyvadla -nářadí - stroje, ...

Montáž a dodávka rozvody, rozvodů vody, voda, odpady, topení, plynoinstalace, tepelná čerpadla, solární systémy a klimatizace. Tyto činnosti nabízíme pro průmyslové, bytové, a občanské stavby včetně staveb rodinných domů, půdních vestaveb, nádstaveb a rekonstrukcí kopelnových jáder. Plyn: -projektová činnost -revizní a tlakové zkoušky ...

Výstavba a provozování fotovoltaických elektráren na střechách rodinných domů a dalších plochách. Pronajímáme si plochy pro provoz fotovoltaiky, kterou pak můžeme vlastníkům plochy odprodat.

Vodo-topo-plyn: -od návrhu až po realizaci. Vodoinstalatérské práce: -rozvody -odpady -kanalizace. Topení: -rozvody topení -podlahové vytápění. Provádíme montáže a revize domovních plynovodů.

Zbyněk Kršek se zaměřuje na truhlářskou výrobu nábytku, kuchyní, kancelářského vybavení, dveří, schodů a pergol.

Společnost AV TOP s.r.o. se specializuje na instalatérské práce v oboru voda - topení - plyn.

Služby, práce: TELESZ vodo-topo-plyn -vodoinstalační -topenářské -plynařské.

Kompletní služby v oboru vodo-topo-plyn -voda,topení,plyn -dodání materiálu -montáž kotlů,kotel na tuhá paliva -plynové i zplynovací -montáž klasické i podlahové topení. - -používané materiály odpadní:HT-KG vodo-topo: plast,železo,hliníkoplast, měď.

Práce: - topenářské - vodoinstalatérské - plynařské - servis plynových, elektrických kotlů - montáž tepelná čerpadla, solární systémy - montáž krbů - rekonstrukce koupelen Montáž, servis: - centrální vysávání Maloobchod, prodej: - vodoinstalační materiál.

Činnost: -infratopení -elektroinstalační práce -slaboproudé elektroinstalace -domovní telefony -silnoproudé elektroinstalace. Revize elektroinstalace a hromosvodů.

Montáž, servis a revize kotlů - realizace topení, kotelen, vodoinstalace, kanalizace, plynofikace - rekonstrukce bytových jader.

Solární tašky s.r.o. se zaměřuje na prodej a instalaci solárních tašek, které fungují jako klasické solární panely.