Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Prodej, zástupce firmy Vaillant - kotle.

Podlahářské práce: -montáž a broušení, tmelení, lakování, renovace -parkety. Kladení: -PVC -pokládka koberce (zátěžové, bytové) -korek, stěrkování podlah -plovoucí podlahy (laminátové, dřevěné) -dodávky materiálů, poradenství, prodej, servis.

Malby, nátěry, sanace a zateplení fasád od roku 1992 a od roku 1996 jako rodinná firma. Nabízime práce oborů:malíři, natěrači, stavební a výškové práce v regionu: Brno, Blansko, Boskovice, Kuřim, Tišnov a celé ČR. Provádíme také speciální stavební a sanační práce: renovace zateplení fasád (plíseň, poruchy, chybná montáž atd) průmyslové, ...

Zdící materiály: - Keratherm, Porotherm, He]uz' Porfix, Ytong... - Sypké hmoty- písky, šiěrky, kačírek, mramorová drť... - Sypké materiá!y- cement, vápno, omítky, lepidla, stěrky'.. - ocelové materiály- karj sÍtě, žebírková ocel, zárubně''. - Spojovací materiál- šroubky, vruty, pociožky, matice, závltové tyče, ...

Montáž, opravy, výchozí revize: - kompletní elektrická instalace, silnoproud, dům i činžovní (pasivní domy) - elektroinstalace, přepětˇové ochrany, hromosvody. - provádění elektroinstalací i v pasivních domech - kabelové rozvody v průmyslových provozech - slaboproud, nn rozvody do 1000V - elektrický vrátný, zabezpečení domu, objektu, ...

Návrhy, projekce, montáž, instalace, servis, oprava, revize: -elektronické zabezpečovací systémy EZS (ochrana bytových i nebytových prostor, objektů, pozemků, majetku) -elektronické požární detektory k systému Paradox -kamerové systémy -elektronicky ovládané zámky Zabezpečovací systémy pro automobily vč. montáže: -centrální ...

Stavebniny. Prodej: -stavební materiál.

pilařská výroba výroba stavebního řeziva impregnace řeziva tepelné ošetření řeziva ISPM výroba palet a přepravních beden na zakázku

Dodávka, e-shop, eshop: - stolařské potřeby - tmely na dřevo, vosky Novoryt, spojovací prvky pro dřevo a umělé hmoty, DMT brousky, pily, kaučukové čističe, brousky diamantové, brusné válce, houby, rouna, lamely spojovací.

Prodej, velkoobchod, zásilková služba: -elektro -kabely -konektory pro silnoproud a slaboproud -vodiče -příslušenství elektro -zástupce firmy ILME - konektory.

Natěračské práce Malířské práce.

Velkoobchodní prodej, dovoz a vývoz speciálních armatur a čerpadel.

Zpracování návrhu a projektové dokumentace ke stavebnímu řízení, provedení stavby nového nebo rekonstruovaného rodinného a bytového domu. Návrh zahradních úprav, zahradních pergol, bazénů, jezírek, altánů a řešení terénních úprav. Spolupráce s odbornými profesemi včetně zahradních architektů.

Prodej a montáž vysoce kvalitních plastových oken, dřevěných oken a hliníkových oken . Garážová vrata, markýzy, rolety, žaluzie, servis. Poradenství a cenová nabídka zdarma.

Montáž: -plastová a hliníková okna -speciálně dvojitě těsněná -automatické dveřní systémy.

Montáž: -plastová a hliníková okna -speciálně dvojitě těsněná -automatické dveřní systémy.

Prodej: - stavební řezivo Stavba a prodej: - krmelce - posedy - boudy pro psy - králíkárny - suché WC - nářaďové domky - kůly - domečky pro děti. Výroba: - myslivecká zařízení.

Prodej: -hutní materiál -materiál pro vodaře, topenáře i plynaře -železářství, drogerie -střešní krytiny -dutinkové polykarbonátové desky a příslušenství. Areál bývalého školního statku.

Stavební firma. Velkoplošná reklama. Pneuservis.

Vodoinstalatérské a topenářské práce.

Zámečnické a nástrojářské práce.

Prodej nůžek: - zahradnické - průmyslové. Doplňky k nůžkám.

Malířské a natěračské práce.