Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Práce: -aranžování -tapetování -malba obrazů.

Elektrozařízení: -projekty -opravy -revize. Boskovice,Na Dolech 32 tel.:516453975.

Architektonický návrh. Výroba, dodávka, montáž: -atypické kompletní interiery včetně drobné stavební úpravy -sádrokartonové příčky -stropní podhledy -skříňový nábytek s výškovou aretací -skříně, police s vyšší skladovou kapacitou -posuvné dveře, žaluzie, prosklené dveře -interiérové dveře a zárubně -dveře obloukové a protipožární ...

Dodávka, prodej, montáž: -plastová okna. Příslušenství: -žaluzie. -parapety. -sítě proti hmyzu.

Produkty: -časová, hlídací, bezpečnostní, pomocná relé, polovodičová relé -snímače indukční, kapacitní, optické, magnetické -protahovací systém y pro elektroinstalace -plastové a hliníkové skříně -sortiment spínací a domovní techniky. -odvíječe kabelů, cívek a kabelových bubnů.

Výroba, prodej, montáž: - zimní zahrady - eurookna - vchodové dveře - pasivní vchodové dveře.

Dodávka, montáž, servis: - náhradní díly UPS - motorgenerátory. Služby: - elektromontážní práce - rozvody NN v průmyslových a komerčních objektech - revize elektro - projektová dokumentace - zápůjčky náhradních zdrojů (DA a UPS).

Práce: - truhlářské. Výroba: - schodiště - obklady schodů.

Prodej, stavebniny, stavební materiál: -zdící materiály -izolační materiály -suché maltové směsi -stavební chemii -betonové výrobky -nářadí -vše pro obkladače.

Stavební práce: -sádrokartonové konstrukce -zateplení fasád -stavební práce

Výstavba a projekce dřevostaveb sloupkových, roubených a srubových konstrukcí. Slaměné domy. Tesařské a pokrývačské práce Realizace zatravněných střech. Pergoly, altánky a stání pro auta. Vnitřní i venkovní hliněné omítky.

Činnost: - hydroizolace střech - hydroizolace spodních staveb - šikmé střechy. Prodej: - stavební řezivo - palubky. Služby: - autodoprava.

Prodej : - garážová vrata - průmyslová vrata - požární uzávěry.

Malíř, natěrač. Práce: -malířské -natěračské.

Provádění: -stavby. Služby: -těžba písku -recyklace stavební suti -doprava -zemní práce.

Služby, práce: -vodo, topo, plyn -veškeré poradenské, dodavatelské, projektové, revizní a montážní služby se záručním a pozáručním servisem, spojené s profesionálním a seriozním přístupem ke každému zákazníkovi -přešný rozpočet k projektové dokumentaci -nabízíme kvalitní materiál a výrobky s ohledem na jejich pozdější bezporuchový a hospodárný ...

Výroba: -recyklovaný plast elektrických kabelů -střešní krytina -obklady fasád, štítů.

Zakázková výroba kvalitních dřevěných a čalouněných postelí a jiná dřevovýroba. Truhlářství, stolařství: -postele Solid -dřevěné postele -postele z masivu -kvalitní postele.

Svítidla a osvětlení: -stropní a nástěnné svítidla -lustr, lustry, lampa, lampy -svítidla, svítidlo pro dům i zahradu -průmyslové svítidla -svítilny -světelné zdroje Příslušenství: -vypínače, vypínač, zásuvka, zásuvky -patice, objímky, objímka -trafo, trafa, tlumivka, tlumivky -senzor, senzory, zvonek, zvonky -náhradní skla, ...

KOVOVÝROBA: -svářečské a zámečnické práce dle přání zákazníka. Komplexní drátěný program: -skladové, obchodní a užitkové regály včetně povrchové úpravy. LAKOVNA: -lakování, barvení komaxit, plast -komaxitová linka včetně pece a odmašťovny -nabídka odstínu je dle RALU. ZEMĚDELSKÁ VÝROBA: Brambory: -sadbové, konzumní (včetně ...

Prodej: -hutní materiál -železářský materiál -topenářský materiál -vodoinstalační materiál.

Výroba, e-shop, prodej: -modely letadla, lodě, auta -rakety, kity -balsa, nosníky, fólie, lepidla, RC vysílačky -nářadí pro kutily -nože, skalpely, nabíječky, baterie -motorky spalovací a elektro, převodovky -modelářské potřeby, příslušenství.

Pilařská výroba. Výroba, prodej: -stavební řezivo. -truhlářské řezivo. -parketové přířezy.