Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Práce: - truhlářské - stolařské. Výroba: - nábytek.

Práce: -sklenářské, zasklívání.

Služby: - tesařské - pokrývačské.

Práce: - tesařské - pokrývačské.

Plynoservis. Maloobchod, prodej, oprava, servis: - plynospotřebiče.

Práce: - izolace - hydroizolace - tepelné izolace - klempířství - zámečnictví.

Prodej: - biopreparáty - infiltrační systémy - náramky odpuzujícíc komáry - odlučovače tuku - septiky - čistírny odpadních vod - nádrže.

Dřevovýroba: -bytové doplňky -truhlářské výrobky -řezivo -hoblované výrobky -sušení -doprava.

Služby: - pokrývačské a klempířské práce - kompletní dodávky střech - opravy střech, hřebenů, vazby - hydroizolace a přestavba ploch.střech - montáž střešních oken.

Služby: -tesařské práce -stavební práce -dřevovýroba -pokrývač -zámečník -klempíř -práce ve výškách -horolezecká technika.

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2008. Návrh: -technického řešení šikmých a plochých střech včetně tepelných izolací (zateplování). Kalkulace, rozpočty: -nabídky dle vašeho projektu na nové střechy, sanace a nebo opravy značek PLUVITEC, ALKORPLAN, SIKA, SARNAFIL, ICOPAL, VEDAG... Dodávky na klíč: -sanace šikmých a ...

Prodej: -plastové okna, dveře -hliníkové okna, dveře -dřevěné okna, dveře -střešní okna -obložkové dveře -garážové dveře -žaluzie a rolety -parapety -sítě proti hmyzu.

Pordej, maloobchod: - střešní materiál s možností montáže - pokrývačské práce

Drobné stavební práce: - montáž sádrokartonu - půdní vestavby - zateplení

Instalatérské a topenářské práce.

Služby: - inženýrské - projektové

Práce: -vodoinstalační -topenářské - montáž solárních systémů

Servis, opravy: - plynové kotle DAKON -plynospotřebiče - plynařské práce

Plynařské práce - plynoinstalace

Tesařské práce, dřevostavby: výroba a montáž: - dřevostavby provádí: - tesařské práce projekce a realizace: - dřevěné stavby - ZELENÁ ÚSPORÁM Stavebnictví - střechyPokrývačské práce provádí: - pokrývačské práce Stavebnictví - střechyStřešní okna, světlíky montáž: - střešní okna ( VELUX, FAKRO, ROTO )

Výroba, montáž: -ocelové a nerezové schodiště -zábradlí, ploty, pojezdové a otočné brány, branky. Výroba: -kovové interiérové doplňky a zahradní nábytek -regály -pracovní stoly. Zámečnická výroba a montáž dle požadavků zákazníka.

Výroba, opravy: -nábytek. Práce: -stolařské. přerušení: od: 1.7.2009

Zpracování, prodej: -stavební, truhlářské řezivo. Řezivo: -stavební-fošny, hranoly, prkna, střešní latě -truhlářské-borovice, smrk, buk, dub -kompletní dodávka krovů, krovy -kompletní dodávka řeziva na dřevostavby -pořez kulatiny ve mzdě -prodej palivového odpadu. Výroba, dodávka kompletní střechy na klíč. Stavba dřevostavby ...