Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Prodej: -drogerie -parfumerie -kosmetika -barvy, laky-celý sortiment.

Činnost: -nakládání s komunálním odpadem (pravidelný svoz z typizovaných nádob) -pronájem velkoobjemových kontejnerů (stavební suť, výkopová zemina, komunální odpad apod.) -sběr nebezpečného odpadu -autodoprava vozidly AVIA, LIAZ, MULTIKAR, TRAKTOR -strojní údržba komunikací a prostranství zametacím a kropícím vozidlem -stavební a ...

Reality: -odhady cen nemovitostí -jednání s orgány státní správy. Stavební práce: -novostavby, rekonstrukce -finální dodávky na klíč -jednotlivé stavební práce -malby, nátěry, obklady, dlažby -odstraňování vlhkosti zdiva.

Železářství: -domácí potřeby -konstrukce a návrhy řešení výroby filtrů pro odstraňování škodlivin.

Služby: -změření TV signálů a nalezení vhodného místa pro antény -návrh přijímací soupravy s možností zapojení více televizorů -možnost rozvodu nejen tv signálů ale i kkv* rozhlasu, videa nebo satelitu. -dodání kompletní soupravy včetně montáže -rozšíření stávajícího počtu přijímacích ...

Projektování: -stavby. Inženýrská činnost.

Výroba a prodej: -hřebíky. Velkoobchod. Provozovna: areál ZD Vysočany tel/fax: +420 516 435 663 Majitelé: - Jaroslav Přibyl, IČO 47878851 - Jiří Hejč, IČO 43364918.

Práce: - klempířské - pokrývačské

Výškové práce za pomocí horolezecké techniky.

Práce: - plynařské - topenářské - vodoinstalační - zámečnické.

Stolařství. Výroba, prodej: -vnitřní i venkovní dveře z masivu. Dřevovýroba.

Řemeslo: -dřevovýroba -stolařství.

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské.

Výroba, truhlářství: - nábytek na zakázku - kancelářský nábytek.

Stavební činnost: - výstavba pozemních a inženýrských staveb

Služby: -instalatérství -zámečnictví.

Služby: -sklenářství -stolařství (výroba oken, dveří, schodišť, dřevěných podlah a nábytku z masivu na míru. Pořez dřeva, pila.

Stolařství: -výroba nábytku. Maloobchodní prodej: -zbraně lovecké -zbraně sportovní.

Výroba, maloobchodní prodej: -stavební konstrukce z ohýbaných trubek. Práce: -zámečnické. -kovovýroba. Vnitřní vybavení stájí.

Činnost: - stavební projekce.