Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Činnost: -předprojektová,projektová -inženýrská,investorská,dodavatelská -technický dozor -zprostředkovatelská,poradenská. Kompletní dodávky stavebních prací: -novostavby,přístavby,nástavby,vestavby -rekonstrukce památek -generální opravy staveb kulturního a sakrálního charakteru -zateplení fasád,omítky vnitřní a ...

Prodej,montáž,seřizování,opravy: -satelitní komplety,přetáčení -televizní antény,rozvody -TV**,audio,autorádia -antény,slučovače,zesilovače -mobilní telefony EUROTEL.

Služby: -kadeřnictví -dámské -pánské -kosmetika -pedikúra -myostimulátor-na objednávku -čištění šperků ultrazvukem. Vinný sklípek: -výběr odrůdových vín. Prodej: -dárkové a orientální zboží -umělé květiny -značkové vlasové a kosmetické přípravky -levné domácí spotřebiče z dovozu. Všechny druhy pojištění u ...

Služby: -dodávky staveb a interiérů na klíč -inženýrská činnost -zpracování projektové dokumentace staveb a interiérů -zpracování studií -zadání staveb. Velkoobchod: -proutěné zboží -prostírání -rohože z přírodních materiálů.

prodej: -nábytkové potahové tkaniny -dekorační tkaniny -tvarované příze -nábytek -ložnice, obývací stěny -kuchyně -stoly, židle -koberce -garnyže -konfekce a textilní galanterie. Sídlo firmy v Brně!

Truhlářské práce Zámečnické práce

Standartní a profesiánální nářadí a nástroje, prodej, servis, náhradní díly. -BOSCH -METABO -MAKITA -NAREX -ROTHENBERGER -HUSQVARNA -PARTNER. Speciální lepidla-LOCTITE. Speciální vrtáky-JORAN. Kotevní technika-UPAT. Prodej: -kuchyňské potřeby -jízdní kola -sklo -porcelán -zahradnické potřeby -elektrické spotřebiče -instalační ...

Výroba: -nábytek -kuchyňské linky, kuchyňská linka z LTD.

Provádíme: -rekonstrukce domů, domy, bytů, byty -montáž sádrokartonů, umělohmotných palubek -zateplování fasád, fasády. Nabízíme: -obklady -dlažby -chodníky -terasy.

Elektroinstalační práce - revize

Inženýrská činnost - stavební dozor Projekce Stavební činnost

Topenářské práce Vodoinstalační práce

Výroba: -skříně -vestavěné. Služby: -zaměření -výroba -montáž. Prodej: -stavební řezivo -krovy -latě -trámy -hranoly -prkna -fošny -obkladové a podlahové palubky.

Natěračské práce Malířské práce

Prodej a montáž - satelitní zařízení Prodej - spotřební elektronika Dodávka a montáž - větrné elektrárny do 30kW

Topenářské práce Opravy - plynové zařízení Montáž - plynové zařízení Zámečnické práce Vodoinstalační práce

Nákladní autodoprava - vnitrostátní Nákladní audodoprava - do 3,5t - vnitrostátní Demolice Zemní práce Služby v zemědělství - sklizeň obilovin a řepky (kombajn)

Práce: -stolařské. Zakázková výroba, montáž: -eurookna, dveře -schody, vrata -krbové římsy.