Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem:od 31.07.2010 do 31.07.2015 Práce autojeřábem: -nosnost 16t -dosah 16m

přerušeno od 01.01.2015 do 30.04.2015 Práce: -klempířské -pokrývačské.

Montáž, rekonstrukce, rozšíření: -ústřední topení -rozvody plynu, vody, odpadů. Výměna: -kotle, plynové kotle, radiátory. Montáž, připojení: -plynové spotřebiče(plynospotřebiče) -bojlery, kamna, sporáky, vařiče.

Práce: -malířské -natěračské.

Stolařství: -zakázkový nábytek -dřevovýroba -výroba nábytku.

Poradenství: -úspora tepla -počítače. Služby, prodej: -topení -zateplení -tepelně izolační materiál. Výroba: -stolařství.

Práce: -zámečnické -kovoobrábění -nouzové otvírání bytů -prodej hutních materiálů včetně dělení

do 31.12. 2017 Práce: -stolařské. Výroba: -nábytek.

Práce: - klempířské - zámečnické - pokrývačské.

přerušení: od: 19.3.2007. Malá vodní elektrárna.

Stavba: -krby -komíny. Dodávky kamen. 3D návrhy, realizace staveb -zednictví -kamnářství

Vodoinstalatérství, topenářství Montáže, prodej: -solární systémy -tepelná čerpadla -kotle na biomasu -podlahové vytápění -centrální vysavače. Voda - topení - plyn .

Stolařství. Prodej: -dřevo. Výroba: -nábytek z masivu -kuchyňské linky -z masivu -z lamina -dveře -vrata -okna -špaletová -zdvojená -pergoly -altány -zahradní nábytek -schodiště -zábradlí -stoly -židle -dřevěné prvky na chalupy. Výroba a montáž: -dřevěné obložení -palubky -dřevěné podlahy.

Elektroinstalační práce Servis - elektrické zařízení

Karosářské a autoklempířské práce Autolakýrnické práce Prodej - potřeby pro lakýrníky - tmely Prodej - brusné materiály

Hostinská činnost -Obchodní činnost mimo činností taxativně stanovených živnostenským zákonem

Vodoinstalatérství, topenářství -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě

internetový obchod s topenářskou technikou -krby -kamna -kotle -radiátory -krbové stavebnice -plastové potrupí -komínové systémy -vyvložkování komínů

Prodej - akvarijní ryby - akvaristické potřeby - chovatelské potřeby - krmiva - barvy, laky. tmely - keramika, umělé květiny

Zakázková výroba - kuchyně Zakázková výroba - nábytek

Výroba - betonová dlažba a obklady Výroba - betonová dlažba a obklady

Montáže: -silnoproudé elektroinstalace NN -kabelové rozvody NN... -veřejné osvětlení -počítačové sítě -měření a regulace vytápění a vzduchotechniky, televizních rozvodů, EZS, EPS apod.

Provádíme - sekání nápisů na hroby, do kamene, na náhrobky, na urny, na pamětní desky apod. - všechny typy písma - opravy nápisů - zlacení, stříbření, stínování a barvení apod. - dosekávání křížů, ratolestí, různých ornamentů - lepení porcelánových fotografií

Prodej, servis ( do 24 hodin ): -kancelářská technika -kopírovací stroje CANON -komplexní zařízení škol, ordinací, kanceláří -kancelářský nábytek-výhodné ceny -koberce, židle -žaluzie.