Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Prodej, e-shop - příslušenství k bazénům - bazénové chemie, schůdky, náhradní trysky - solární plachty - posilovací stroje do vody.

Stavební činnost - hrubá stavba - stropní konstrukce - obkladačské práce - zateplování - hydroizolace.

Elektromontáže, elektromontážní práce - elektroinstalace - montáže elektrokotlů, osvětlení - revize, opravy a montáže hromosvodů.

Činnost - karosářské a zámečnické práce. Zakázková výroba - zábradlí - brány, branky - regály - poklopy.

Výroba - kuchyně na míru - atypický nábytek.

Práce: - pokrývačské - tesařské - klempířské.

Činnost - montáž plastových a hliníkových oken, dveří a prosklených fasád - montáž a opravy zimních zahrad - montáž žaluzií, sítí proti hmyzu a veškerého příslušenství - montáž laminátových a dřevěných podlah.

Zámečnictví, výroba - spirálové podpěry - spirály k paprikám - závěsné spirály a stojany - rovné tyčky s okem.

Výroba, dodávka, montáž: -protipožární dveře a výplně -hliníková okna a dveře -zimní zahrady.

Projekční činnost v oblasti elektroinstalace.

Obchodní dům nabízí sortiment: -bílé techniky - chladničky, mrazničky, pračky, myčky nádobí, sporáky atd. -černé techniky - televizory, LCD, DVD, domácí kina, MP3 přehrávače, digitální fotoaparáty, kamery apod. -domací spotřebiče - žehličky, konvice, vysavače, mixcéry, roboty aj. -domací potřeby - úklidové potřeby, ...

Kovozpracující výrobní družstvo. Služby: -průběžné stříkání práškovými barvami maximální rozměr výrobků 2500 x 1500 x 600 mm, hmotnost 100-150 kg -svařování -lisování -strojní obrábění -zámečnické práce -příruční pokladny 265 x 195 x 110 mm -lakovna -tryskání Práce pro partnery: Zetor Brno, IVECO Vysoké Mýto, Tatra ...

Voda, topení, plyn. Voda: -montáž, rekonstrukce a oprava vodovodního a kanalizačního rozvodu -dodávka materiálu výměny boilerů, průtokových a zásobníkových ohřívačů vody. Topení: -montáže, rekonstrukce a opravy ústředního topení v kovu, mědi a plastu -rozvody podlahového topení -výměna tepelných zdrojů Plyn: -projektovou ...

Klempířství, klempíř. Pokrývačství, pokrývačské práce, pokrývač. Tesařské práce. Práce na střeše, střecha. Kompletní rekonstrukce a oprava střechy. Montáž střešních oken, okna, okno. Pokrývání střech.

Čištění domovní: -odpadní a dešťové kanalizace -odtoků od WC**, van*, umyvadel a domovních stoupaček -septiků a žump. Čištění je prováděno mechanicky. Čištění obecních a firemních: -kanalizačních a technologických potrubí -odpadní a dešťové kanalizace (vertikální i horizontální) -jímek (tukové, kalové, technologické, lapoly...) a ...

Stolařská výroba, stolařství. Dřevovýroba. Výroba a montáž interiérových dýhovaných dveří s polodrážkou i bez polodrážky, obložkových i rámových zárubní z tradičních i netradičních dýh. Výroba a montáž schodišť, obklady stěn i stropů. Výroba vestavných skříní a nábytku na zakázku.

- Zdění - obezdívání - pokládání dlažeb

Stavební firma: - výstavba, rekonstrukce rodinných domů - rekonstrukce bytů - rekonstrukce bytových jader - spodní stavby, základové desky - zemní práce.

Prodej, dodávka: - vodoinstalační materiál, sifony - kuchyňské sifony - odtoky, žlaby, vpustě.

Práce: - instalatérské - topenářské.

Práce: - zednické - obkladačské - fasády - hrubé stavby.