Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské.

Práce: - elektromontážní - montáž hromosvodů - vodoinstalatérské - topenářské - jádrové vrtání - montáž klimatizací, tepelných čerpadel - zemní práce (CAT 428B).

Služby: - elektroinstalace - elektromontáže - revize - montáž hromosvodů - měření a regulace v oblasti větrání, vytápění a chlazení.

Služby: - stavební projekce - projektování rodinných domů, bytových a občanských staveb, průmyslových staveb, rekonstrukce

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynoinstalační

Práce, řemeslo: - elektroinstalace - elektromontáže - elektroinstalační práce silnoproudé i slaboproudé - návrhy a instalace zabezpečovacích systémů - revize.

Činnost: - stavební práce - klempířské - pokrývačské - zednické Kontejnerová doprava.

Stavební činnost: - rodinné domy - rekonstrukce - izolace - obklady, dlažby - sádrokartonářské práce - omítky

Služby: - izolace - hydroizolace - oprava a rekonstrukce plochých střech

Činnost: - elektroinstalace - elektromontáže - revize

Dodávka, montáž, servis: - systémy inteligentních budov - kamerové systémy

Práce: - pokrývačské - opravy střech - tesařské - klempířské - montáž střešních oken - izolace plochých střech, teras.

Svazek obcí pro vodovody a kanalizace Šlapanicko vznikl za účelem odkanalizování a efektivnějšího čištění veškerých splaškových vod z domácností a firem daného mikroregionu. Provozujeme kanalizační soustavy se záměrem čistit veškerou odpadní vodu v těchto lokalitách: Babice nad Svitavou, Blažovice, Jiříkovice, Kobylnice, Kovalovice, Mokrá - ...

Naše firma se specializuje na veškeré zemní práce : úprava terénu, vodoteče, svahy, výkopy, hloubení bazénu, kanalizace, výkopy pro plyn a elektriku, hloubení základů pro domy, bazény, jezírka atd. Zemní práce provádíme bagrem : Caterpillar M315, Caterpillar M312 S příslušenstvím: tvarovací, naklápěcí, svahovou lžící, velikost lžicí ...

Tesařské práce Hydroizolace střech Klempířské práce Pokrývačské práce Dodávka, montáž -střešní okna ROTO, VELUX.

Stavební firma. Demolice. Odstraňování staveb. Výstavba, realizace: - stavby. Přípravné a dokončovací stavební práce. Poskytování technických služeb.

Stavební práce, kontaktní zateplovací systémy, protipožární nátěry na dřevo a kov, anti-grafiti prevence a odstranění, fasádní a interiérové malby a nátěry.

Společnost je certifikována v managementu jakosti ISO 9001:2001, enviromentální audit ISO 14001/2005, certifikace svařování ISO 3834-2:2006 Opravy, rekonstrukce a revize vyhrazených plynových zařízení. Výstavba, stavba: -výstavba OHSAS 18001 -produktovody -plošná plynofikace -zemní práce: buldozer CAT 6 2ks, autobagr s příslušenstvím, ...

Služby: -prodej rodinné domy, byty -projektové služby.

Práce: -stavební -rekonstrukce -poradenství.

Služby, práce: -zámečnictví -svařování.