Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Práce, služby: -Elektroinstalační a elektromontážní práce NN

Nářadí pro obkladače, řezačky na dlažbu a obklady, Kaufmann TopLine, Montolit Masterpiuma, Rubi, Hufa, Optimal X5, Mastercut X7, Nivelační Levelling System, diamantové korunky a vrtáky.

Firma stolařství JUST navázala v roce 1990 na rodinnou tradici. Máme dvacetileté zkušenosti v oboru truhlářství, stolařství, výroby nábytku. Práce: -dřevovýroba, stolařství -stolařské práce. Výroba, prodej: -kuchyňská linka, linky, kuchyně -nábytek na míru -zakázková výroba -nábytek - z lamina, masiv, dýhovaný, kombinace ...

Izolatérství Zednictví Pokrývačství, tesařství

Výroba: -palety, europalety -dřevěné obaly -řezivo. Prodej řeziva.

-Poskytování technických služeb -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků Výroba a opravy hudebních nástrojů Truhlářství, podlahářství

Zámečnictví, nástrojářství, elektoroeroza-nastrojarna.

Prodej, dodávka, realizace: - anhydritové podlahy. Dodávka, prodej: - ekologické tvárnice pro nízkoenergetické domy IZOBLOK - suché stavební směsi. Prodej a realizace: - žebírkové stropy. Realizace: - anhydritové podlahy - betonové samonivelační potěry - práce se suchou stavební směsí pro průmyslové podlahy.

Služby: - vypracování znaleckých posudků a odhadů nemovitostí - stavební dozory pro pozemní stavby - kupní smlouvy, darovací smlouvy, věcná břemena.

Elektroinstalační práce, elektroinstalace. Práce: - instalace elektrických rozvodů. - instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů - instalace, opravy elektronických a telekomunikačních zařízení.

Činnost: - rozpočty pozemních staveb - zpracování rozpočtů staveb.

Činnost: - zemní a výkopové práce - demolice

Služby: - zednické práce - rekonstrukce bytů, domů - sádrokartonářské práce - fasády

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské.

Práce: - sádrokartonářské - montáž sádrokartonů.

Práce: - elektrikářské - elektroinstalace - revize elektro.

Práce: - topenářské - instalatérské.

Jeřábnické práce: - autojeřáby Tatra 815 HYCO 90, 95, Praga V3S - AD 080.

Práce: - zednické - fasády - zateplení domů - sádrokartonářské - montáž střešních oken.

Stavební práce: - novostavby - rekonstrukce budov - zateplení fasád - sádrokartonářské práce - zděné, drátěné ploty. Zahradnické práce: - realizace, údržba zahrad - terénní úpravy.

Zámečnictví. Práce, výroba: - zámečnické - svářečské - ocelové konstrukce - branky, vrata, ploty.

Umělecké kovářství. Kovářství, zámečnictví. Restaurátorské práce(restaurátorství). Kované výrobky, kovářské práce. Prodej: -kovářské výrobky a nářadí. Výroba: -brány(bran), branky(branek), mříže (mříží), zábradlí, svícny(svícen), krbové soupravy(krbových souprav), rošty(roštů), rožně(rožňů), postele (postelí), židle(židlí), stoly(stolů), ...

Výroba, montáž, servis, maloobchod, velkoobchod: -vrata, brány -garážová vrata dřevěná, průmyslová, sekční, lamelová, prosklená, brány - dřevěné dveře - dřevěná okna - dřevěné fasády - příjezdové brány posuvné, křídlové - dřevěné ploty a brány.