Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Stavební firma - výstavba rodinných domů - rekonstrukce staveb - zateplování budov - zednické práce.

Práce: - tesařské - pokrývačské

Služby: - developerská a realitní činnost

Služby: - soudní znalec - odhady nemovitostí - geodetické práce - inženýrská činnost - realizace zahrad

Skladový a logistický areál v Kuřimi u Brna, výroba a prodej LED osvětlení, podsedáky Sitcard, obalové materiály, montáž konektorů a kabelových svazků. Elektrovýroba. Dodávka, prodej, ruční a strojní montáž i práce ve mzdě: -elektronické součástky pro automobilový, letecký, telekomunikační, spotřební průmysl -konektory, montáž ...

Elektromontáže. Elektroinstalační práce.

VN machinery, s.r.o. Kovovýroba, zámečnictví. Brno, Brno venkov. Výroba z nerezu, svařování nerezu, nerezi. Výroba - nerezové komponenty pro stroje a zařízení, jednoúčelové stroje. Výroba ocelové konstrukce (ocelových konstrukcí). STROJNÍ ZÁMEČNICTVÍ. -svařované strojní součásti -skelety a opláštění strojů -výroba forem -zpracování ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, vzorkovna, poradenství, zásilková služba: -kování pro vestavěné skříně ALUPROFIL -fotoskla -nábytkové úchytky, reling -hliníková dvířka na nábytek SIRO ALU-Style -dekorativní fólie SIRO-BURG -nábytkové kování SCHWINN, SIRO, NOMET, GAMET, BLUM, HETTICH: -úchytky, věšáky, stolové nohy a soklové ...

Práce v oblasti vodo, topo, plyn.

Práce: -Slaboproud, silnoproud, servis.

Projekční kancelář PROKA Projekční kancelář. Projektová dokumentace, povolení staveb. Studie a zaměření staveb, projekce.

Natěračské, malířské práce.

Velkoobchod, maloobchod, prodej - sušené truhlářské řezivo: - podlahové a obkladové palubky - borové řezivo - velkosklad řeziva - smrk, buk, dub, borovice, olše, jasan, javor, modřín, topol, bříza.

Nákladní doprava Stavby přípravy pro stavby, stavebnictví. Prodej palivového dřeva. Prodáváme tyto druhy palivového dřeva: -dubové dřevo -bukové dřevo -habrové dřevo -břízové dřevo -borovicové dřevo -smrkové dřevo.

Dovoz, prodej, distribuce: - ploty, oplocení - německé 4-hranné oplastované pletivo - brány, branky, sloupky, vzpěry a příslušenství - stínící plotové clony Dovoz po celé ČR zdarma. Prodej dřeva: - štípaného palivového - stavebního řeziva - konstrukčního - krovy, trámy, fošny, latě - dřevního odpadu a piliny.

Obkladačské a pokladačské práce.

Truhlářství, zakázková výroba: -nábytek bytový i kancelářský -stoly, židle -sedací soupravy -kuchyně -lůžka. Služby: -návrh architekta -výkresová dokumentace -montáž -položení koberců -pověšení záclon -montáž žaluzií.

Služby: -servis, oprava obráběcí stroje -stěhování strojů a těžkých břemen -elektromontáže -kovoobrábění.

Malíř, natěrač. Malířství, natěračství.

Prodej elektroinstalačního materiálu a svítidel: - osvětlovací technika - elektroinstalační materiál - průmyslová svítidla.