Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Práce, služby: -Autodoprava Avie -Práce s UNC-060.

Práce, služby: -Autodoprava Avie -Práce s UNC-060.

Práce: -podlahářské práce -plovoucí podlahy (dřevěné, laminátové), vinylové, PVC, koberce. -vyrovnávání podkladů.

Práce: -stavba plotů, pergol a altánů -úpravy pozemků kolem domů -stavba komínů.

Práce: -zednické práce -obklady a dlažby, plovoucí podlahy -sádrokartonářské práce, zateplení objektů -venkovní úpravy a jiné práce -stavba komínů.

Služby, práce: -kompletní elektroinstalace -elektroinstalace -alarmy -kamerové systémy -rozvody TV/SAT -počítačové sítě -revize.

Tesařské práce, tesař, stavební tesařství. Práce na střeše. Rekonstrukce střech a montáž dřevěných konstrukcí, konstrukce. Dřevostavby, dřevěné stavby, stavba ze dřeva, sruby.

Kamenosochařské práce. Dodávky, prodej, distribuce: -bronzové pomníkové doplňky pro kameníky -písmo, lampy, vázy, křížky, sochy -reliéfy - Madonna, Kristus -fotokeramika.

Stavební práce, stavební činnost, stavební práce, zednické práce, zedník, obkladačské práce, obkladač, sádrokartony, sádrokartonář. Krby-výstavba krbů.

Prodej - LED osvětlení trubice, reflektory, panely, žárovky, pásky Vybavování - interiéry E-shop - LED osvětlení (trubice, reflektory, panely, žárovky, pásky, ...) Dodávka - plastová a dřevěná okna - vnitřní a vstupní dveře Klempířské práce Pokrývačské práce

Montáž střešních a klasických oken, dveří a zárubní.

Voda, plyn, topení. Plynoinstalace, vodoinstalace, topenářské práce. Projekce, revize a tlakové zkoušky plynoinstalace. Montáže a opravy domovních a průmyslových plynovodů. Kompletní kotelny, výměníkové stanice. NTL, STL a přípojky pro veřejnou spotřebu. Opravy plynových spotřebičů, výměny a dodávky kotlů, zásobníků vody, průtokových ...

Výroba nástrojů a nářadí. Nabídka pozemního a inženýrského stavitelství.

Výstavba pozemních a inženýrských staveb.

Zednictví, zednické práce.

Prodej tepelných izolačních materiálů. Zateplení fasád.

Vodoinstalační a topenářské práce, rekonstrukce koupelen, bytové jádra. Výměna vodovodních a odpadních stoupaček.

Dodávka a montáž stínící techniky, žaluzií, rolet i sítí proti hmyzu včetně garážových vrat nebo markýz.

Výroba technických plynů. Nabídka domovních instalatérských prací.

Školící středisko a autoškola – Ladislav Polák -profesní školení řidičů: -profesní školení řidičů skupin C, D, -provádíme školení řidičů referentů, -výcvik v řízení skupin B, C, C+E, D. Zemní práce. Terénní úpravy, výkopy a další zemní práce se stroji: -nakladač UNC 200, objem lopaty 2, 5 m3, -dozer T-130, šířka radlice 3, 2 m.

Stavební a obchodní společnost. Provádění staveb vč. inženýrských a současně správou a údržbou nemovitostí

Rack shop. E-shop, internetový prodej datových rozvaděčů a příslušenství. Stojanové rozvaděče, nástěnné rozvaděče.

Úklidové práce. Domácí práce všeho druhu, malování pokojů, stříhání stromků, práce s pilou.