Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Výroba, prodej, montáž, servis, velkoobchod, maloobchod: - vjezdové brány otočné i posuvné. - průmyslová a garážová vrata KRUŽÍK, DOORHAN, TRIDO, JIMI TORE - ploty kovové, dřevěné, zděné - automatické závory - parkovací systémy.

Výroba: -spojovací materiál -šrouby, vruty, matice, závitové tyče. Řemeslo: -zámečník.

Restaurátor starožitného nábytku. Restaurátorské práce: -restaurování -konzervace a oprava (starožitný nábytek, stoly, židle, komody, obrazové rámy, vchodové dveře, řezby). Povrchové úpravy: -zlacení (pozlacení) -polychromování (polychromie) -šelakové politury. Stolařská výroba: -kopie starožitného nábytku -nový nábytek z ...

Soukromé klempířství a zámečnictví. Montáž a prodej: -plastové okapové systémy - MARLEY -poplastované prvky - PLANNJA A BORGA -pozinkované prvky -titanzinkové prvky -měděné prvky -zámečnické práce.

Truhlářství, výroba dveří (dveře)a zárubní (zárubně): -zdarma provedeme kontrolu přesnosti rozměrů (rozměry)stavebních otvorů (otvory) a jejich zaměření. Dveře: -jsou vyrobeny dle ČSN, výška 197cm -šířka jednokřídlé-60, 70, 80, 90cm -šířka dvoukřídlé-125-185cm Konstrukce dveří: -rám z masivního dřeva, výplň-voština, plášť z DTD -povrchová ...

Kompletní zahradnický servis: -rizikové kácení stromů -ozdravné řezy -sekání a údržba zahrad -stavba pergol. Provádíme veškeré výškové práce.

Výroba a prodej komory a plastifikační jednotky. Díly a příslušenství ke gumárenským strojům. Povrchová úprava. Průmyslová zóna - CTPark Modřice.

Výroba: -strojírenství -technologické celky. Řemeslo: -zámečník.

Stolařství, stolař. Práce: -stolařské -dřevovýroba. Zakázková výroba: -eurookna, kastlová okna -dveře -zahradní nábytek -zábradlí, schodiště -plotovky -dřevěné doplňky -nábytek z LTD

Klempířské a pokrývačské práce, montáže střešních oken, okna, oken, půdní vestavby a dřevěné stavby na klíč. Montáž všech druhů střešních oken: Velux, Kubeso, Roto, Langer. Postavení dřevěné stavby nebo zhotovení půdní vestavby na klíč. Práce na střeše.

Klempíř, klempířské práce, klempířství: -pokrývačské, zednické práce -opravy, rekonstrukce střech -montáž a pokládka střešní krytiny -nátěry střech, klempířských prvků.

Prodej, malobchod: -obkladový materiál -keramické obklady -dlažby. Lepidla, spárovací hmoty, lišty.

Stavby Šmíd Výroba, práce: -rekonstrukce budov -zemní a kamenické práce -stavební práce.

Elektromechanické a elektromontážní práce.

služby: -bytové a průmyslové silnoproudé, slaboproudé elektroinstalační práce do 1000V včetně -montáž, oprava elektrických zařízení do 1000V včetně montáže hromosvodů.

Truhlářství, truhlářské práce, stolařství, stolařské práce. Výroba: -nábytek na zakázku. Zrestaurujeme, restaurování nábytku.

Realizace: -kvalitní betonové podlahy -sádrové (anhydritové) podlahy -samonivelační stěrky. Průmyslové podlahy pro: -sklady, -výrobní haly -nejrůznějších odvětví průmyslu (potravinářství) -prodejny, obchody -rezprezentační, administrativní budovy.

Tesařství, prodej, montáž: -střechy na klíč vč. zateplení -krovy, vazby, krytina: -Tondach -Bramac, Bask -KM Beta -šindele -dřevo, řezivo, trámy, hranoly, fošny, desky. Stavební činnost vč.projektové dokumentace: -stavby na klíč, bytová občanská výstavba -rodinné domky, půdní vestavby -sádrokartony, podhledy -opláštění ...

Stolařství, stolařské práce, stolař: -nábytek na zakázku. Truhlářství, truhlářské práce, truhlář.

Průmyslové a občanské stavby v konstrukčním systému ZIP. Studie, projekty, rekonstrukce, demolice, adaptace, stavby na klíč formou generálního dodavatele, TDI-technické dozory včetně realizace a technologie pro potravinářský a zpracovatelský průmysl: -výrobní haly včetně zateplení -sklady pro: -stavební materiály -velkoprodejny.

Truhlář. -výroba a montáž interiérů na míru. -počítačové 3D návrhy

Stavební společnost. -RD na klíč -výstavba vinných sklepů -zemní a výkopové práce -zakládání staveb -monolitické konstrukce atd.

Prodej, e-shop, montáž. -garážová vrata a dveře