Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Stavební společnost. -RD na klíč -výstavba vinných sklepů -zemní a výkopové práce -zakládání staveb -monolitické konstrukce atd.

Služby, práce: -autodoprava -demoliční práce -zemní práce.

Společnost je držitelem certifikátu dle ČSN EN ISO 9001:2009 a 14001:2005. Dodávky na klíč, montáž, oživení, údržba a servis včetně projekce: -trafostanice -rozvody veřejného osvětlení (VO) -telekomunikační sítě -optické sítě pro kabelové televize -vysoké (až 22kV) a nízké napětí, kabelové rozvody -světelně signalizační ...

Výroba, prodej: -luxusní nábytek -exotické dýhy. Služby pro stolaře: -lisování dýhy na lisu o kapacitě 3000×1300 mm -egalizace, broušení dýhovaných dílců a broušení dílců po základním laku -výroba sesazenek.

Řezání plechů laserem, pálení plazmou a autogenem, CNC soustružení a zámečnická výroba. Zakázková výroba: -CNC soustružení – obrábět lze vnější i vnitřní plochy válcové, kuželové -klasické obrábění – kromě soustružení a frézování i řežeme a tváříme závity -vrtání – vrtačky stojanové, sloupové, řadovou -svařování - MIG, WIG, TIG ...

Výroba, montáž, zhotovení: -střechy, krovy -krytina, izolace -zateplení -sádrokartony -podhledy. Služby: -tesařství -sádrokartonářství -zateplování -rekonstrukce bytových jader -střešní okna (usazení). Kompletní servis od poradenství po zhotovení. Střecha na klíč.

Služby: -aplikace těsnících prvků do pracovních a dilatačních spár -pronájem a montáž lešení.

Výroba, práce: -stavební firma -tesařské, pokryvačské a klempířské práce.

Výroba: -stavební firma -novostavby rodinných domů, garáží -rekonstrukce domů, bytů -prodej a pronájem lešení a bednění.

Velkoobchod, prodej: -elektroinstalační materiál. Služby: -elektromontážní práce -bytové a průmyslové elektroinstalace -elektronické zabezpečovací systémy, topení -revize elektrických zařízení.

Opravy elektrické spotřebiče: -domácí elektrospotřebiče- automatické pračky, kuchyňské spotřebiče, vysavače, mikrovlnné trouby -ruční nářadí (Narex, Bosch) -elektrické motory do 15kW -transformátory, cívky, magnety .

Zámečnictví, zámečnické práce, zámečník, veškeré svářečské práce, stavební zámečnictví. Výroba, prodej, distribuce, dodávka: -vrata kombinace (kov/dřevo) -mříže, ploty -oplocení pozemku.

Tesař, tesařství. Výroba: - tesařská - dřevostavby včetně prvků pro montované stavby.

Výroba: -různé druhy cementu nejvyšší kvality. Certifikát ČSN EN ISO 9001:2001.

Malíř, natěrač, malířství, natěračství. Malování: -bytů, domů, hal, skladů, kanceláří. Nátěry: -ocelové, kovové a klempířské konstrukce, truhlářské výrobky, omítky a betonové povrchy. Zpracování cenové nabídky zdarma.

Stavební firma: - stavby na klíč. Zemní práce.

Veškeré zednické a obkladačské práce: -sádrokartony -rekonstrukce bytových jader -zateplení budov -stavby rodinných domů.

Stolařství. Truhlářství, výroba: -kuchyňské linky -dětské pokoje -obývací pokoje -schodiště -nábytek: -kancelářský -koupelnový -selský -zahradní. Stavební truhlářství: -okna -dveře -vrata.

Práce, montáž, pokládka: -dlažby: -venkovní -zámkové, plošné -silniční -vjezdy, příjezdy -dvorky -chodníky, kazetové -obrubníky -parkovací plochy -vozovky uvnitř areálů firmy.

Zámečnictví, zámečnické práce. Prototypová a malosériová výroba v oblasti obrábění kovů a výroby speciálních přípravků. -malosériová a prototypová výroba -formy na plasty a jejich komponenty -výroba upínacích stolů do rozměru 400 mm x 400 mm -CNC frézování -elektroerozivní hloubení do rozměru 200 mm x 300 mm -broušení na plocho do rozměru ...

Služby: -zemní a výkopové práce -odvoz a likvidace odpadů -autodoprava a prodej stavebního materiálu.

Zámkařství, zámečnictví. Nouzové otevírání dveří. Prodej, montáž: -zabezpečení nemovitostí -bezpečnostní zámky, kování, klíče -bezpečnostní dveře, trezory -uzamykací, generální, centrální systémy -zastoupení EVVA, ROSTEX, SHERLOCK, TOKOZ, GUARD, COBRA, KRONODOOR, FAB, TWIN, SAPELI, MUL-T-LOCK. Klíčová služba. Kamerové systémy. Dveře ...

THERMALCAM Služby: -elektrorevize -revize hromosvodů -měření termokamerou.