Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Práce: -kovovýroba -zámečnické, zámečnictví, zámečník.

Řemeslo: -elektrikář. Oprava, servis, instalace: -elektrika -elektronická zařízení.

Zednické práce. Provádí: -přípravné práce pro stavby -zednické, tesařské a sádrokartonářské práce.

Prodej a servis: -stavební stroje: -finišery -válce -vibrační technika -rozbrušovací pily -malá mechanizace.

Elektromontáže, elektroinstalace, elektromontážní práce. Elektroinstalace, přípojky, hromosvody, rozvaděče, televize.

Opravy vodojemů, vodojemy. revize a opravy stávajících věžových vodojemů. Vodárenský objekt pro akumulaci vody. Speciální výškové práce. Oblast Morava, Čechy, Slovensko.

Prodej, rozvoz stavebních materiálů: -sádrokartony včetně všech doplňků -široký sortiment stavebního nářadí -stavební chemii -popelnice plechové i PVC -spojovací materiál -obklady a dlažby -hřbitovní drtě -písky - štěrky.

Montáže vodo-topo-plyn. Havárie, opravy, údržba. Instalatérské, plynařské, plynoinstalatérské, topenářské práce. Montáž ÚT, ústřední topení, ZTI a plynoinstalace v obytných i účelových objektech. Montáž provádíme z PPR, RPE, KG, HT, plastů, mědi, kovů. Revize, revizní služby, servis-plyn, plynofikace, tlakové nádoby, voda, ...

Realizace, činnost: -výstavba rodinných domů na klíč -rekonstrukce budov -půdní vestavba -montáž sádrokartony -obklady, dlažby -zateplení, zateplování fasád, zateplovací systém.

Pokrývačské a klempířské práce, montáže střešních oken. Klempíř, pokrývač, práce na střeše, střecha, střechy. Izolace střech: -izolace, izolování proti vodě a zemní vlhkosti. Protiradonová izolace. Montáž odvětrávacích hlavic. Montáž střešních oken, okna, okno.

Zemní práce, mechanizace a doprava: -kamionová (mezinárodní i vnitrostátní) doprava - zejména celovozové zásilky. Dílenská opravárenská činnost: -oprava všech druhů automobilů, auto, vozidla včetně osobních, poskytování technických služeb.

Výroba, prodej: -betonová dlažba vymývaná, reliéfní a hladká pro úpravu ploch, území a komunikací -cementové zboží, umělý kámen.

Velkoobchod, prodej: -asfaltové pásy -lepenka černá, písková (proti radonu, lehká, těžká) -IPA -BITAGIT -EXTRASKLOBIT -BITUBITAGIT -střešní krytina -šindele -extrasklobyt -radonelast -polyelast -izolační materiál -asfaltové pásy.

Prodej, montáž, oprava, servis: -plastová okna, dveře.

Výroba, práce: -obkladačské práce.

Truhlářství . Výroba, montáž: -nábytek -kuchyně -vestavěné skříně Stavební truhlářství.

Činnosti na území města: -úklid města -provoz, údržba a opravy veřejného osvětlení -údržba zeleně -provoz městského koupaliště -opravy a údržby komunikací -nakládání s odpady s výjimkou nebezpečných -silniční motorová, nákladní, doprava. Služby: -kontejnerová doprava, pronájem volkooběmových kontejnerů -dovoz sypkých ...

Firma je držitelem ISO 9001/2001. Nové instalace TZB, práce, dodávky na klíč, opravy, rekonstrukce: -voda, topení, plyn, VZT (vzduchotechnika): -kanalizace vnitřní a venkovní: -vodovodní řady -vnitřní rozvody vody včetně zařizovacích předmětů, saniter (ZTI) LAUFEN, JIKA (vana, umyvadlo, WC), tuzemské i zahraniční ...

Developer, územní rozvoj pro bydlení. Příprava, stavební činnost i zainvestování pozemku: -pozemky pro výstavbu bydlení, rodinné domy v Popůvkách -stavební parcely vhodné pro stavební firmy a svépomocnou výstavbu -pozemek má následující technickou infrastrukturu: -přístupová komunikace, silnice, chodníky -kanalizace splašková ...

Člen CECHU MALÍŘŮ A LAKÝRNÍKŮ. Malířské a natěračské práce. Služby: -malby, nátěry, laky -protipožární nátěry -tryskání ocelových konstrukcí (pískování, otryskání) -povrchové úpravy (předúprava povrchů) -nátěry konstrukcí, fasád -průmyslové barvy (aplikace) -měření vrstvy nátěru. Poradenské služby. Působnost - celá ČR.