Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Služby, poradenství, projekce, revize, obchod, montáž, prodej materiálu: -vodoinstalační a topenářský materiál -voda, topení, plyn, kanalizace vnitřní, venkovní -kotle a příslušenství Thermona, BAXI, kondenzační kotle aj. -vodovodní materiál RAF, ZTI, WC mísy LYRA, bidety, výlevky, vany, sprchové kouty RAVAK -vodoměry (i výměny), dřezy ...

Výroba, prodej: - terasová dlažba. Logistický sklad Brno-Blučina Areál Expo centrum.

Služvy, výroba, práce: -strojní obrábění, -soustružení -frézování -broušení -zámečnické práce -montážní práce.

Zámečnictví, zámečnické práce, kovovýroba, montáž: -reklamní a informační tabule -pracovní stoly, stůl -schodiště klasické -ochranné kryty na stroje, na pohyblivé části -skřínky -ponky -vrata klasická -schůdky -pletivové klece -násypky -police -kotlíky atd. Nabízíme: -svařování v atmosférické ochraně CO2 -soustružení -frézování ...

Výroba, prodej, montáž, servis: -garážová vrata TRIDO -brány, brána, branka, branky posuvné, otvírací, křídlové -ploty, oplocení -pohony MAX.

Služby. Topení: -kotelny -vyměníkové stanice -montáže ústředního vytápění aj. Plyn: -plynovody: průmyslové, venkovní, domovní, distribuční -plynové přípojky -revize plynových zařízení. Voda: -rozvody vody: průmyslové, venkovní, domovní -požární vodovody. Kanalizace. Chlazení: -montáž klimatizační jednotky.

Služby, práce: -projektová činnost -stavební inženýrství -dřevostaveby na klíč.

Maloobchod, prodej: -obklady, dlažby -sanitární keramika -vany, sprchové kouty -vodovodní baterie -stavební chemie -koupelnový nábytek a doplňky Služby: -3D návrhy koupelen -rozpočty -skladba sortimentu -realizace a rekonstrukce koupelen -zajištění řemeslnických prací.

Zasklívání, zasklení balkonů, balkóny a lodžií, lodžie včetně zateplení, izolace. Individuální možnosti dle potřeb zákazníka. Montáž, školení. Realizace zimní zahrady, altány a zastřešení verand. Prodej polykarbonátových desek LEXAN. Zasklívací systémy: -rámový systém ALUPLUS -bezrámový systém ALU VISTA Dělící příčky interiérů, clonící ...

Topení, voda, plyn: -instalatérské a topenářské práce, dodávky na klíč -montáže topení - klasické, ústřední, etážové a podlahové -montáže tepelných čerpadel -montáže vodovodních potrubí a vnitřních kanalizací, odpadní potrubí -montáže plynových potrubí a revize -plynové kondenzační kotle BAXI -montáž solárních systémů pro ohřev: ...

Stavební činnost: - výstavba - rekonstrukce a opravy - dodávky staveb.

Výroba a montáž: - schodiště, zábradlí, vrata, brány a branky, ploty, garážová vrata, mříže, ocelové konstrukce, plechové skříně, rozvaděče.

Zednické práce - obkladačské - zateplovací práce

Činnost: - stavební činnost - stavby na klíč - vypracování rozpočtu stavby - geologický průzkum - právní a projekční služby - zaměření stavby - stavební dozor.

Výroba, prodej: -deskové výměníky tepla -trubkové pece -průmyslové kotle -kotle pro energetiku -kotle s fluidním spalováním -horkovzdušné generátory -chladiče procesních plynů -tlakové rekuperátory -vysokoteplotní rekuperátory -využití odpadového tepla z pecí -využití odpadového tepla ze spaloven.

Návrh, výroba, realizace: -vitráže - okna, dveře, dělící stěny, nábytková dvířka -návrhy, argitektonické poradenství -vytrážové výplně -dárkové vitráže -tiffany lampy -obrazy.

Tesařské, pokrývačské a klempířské práce. Rekonstrukce střech, nové střešní konstrukce a systémy. Montáž krovů, úpravy a pokrývání šikmých i plochých střech. Střechy realizujeme na klíč (foliování, zateplení). Dřevěné nosné střešní konstrukce, bednění, podpůrné konstrukce. Impregnace dřeva namáčením. Kompletní půdní vestavby. Zhotovení ...

Činnost: - projekce, realizace - vzduchotechnika, odvod tepla a kouře - klimatizace a chlazení - vytápění, zdravotechnika - elektro.

Práce: - malířské - natěračské.

Sklad, velkoobchod, maloobchod, prodej: -materiály pro střechy, stavebniny: -hydroizolace Sklobit, Bitagit, pískované lepenky, modifikované pásy -tepelné a zvukové izolace.

Truhlářské práce, stolařské práce, výroba nábytku, nábytek. Stolař, truhlář. Kuchyňský nábytek, kuchyně. Kancelářský nábytek.

Kamenictví, kameník, kamenické práce: -výroba, prodej, oprava pomníky, pomníků z přírodního a umělého kamene -krycí desky, deska -kuchyňské desky -prodej svítilen, svítilny -vázy

Služby: - architektura - design - interiéry - stavitelství - projektová činnost - autorský a stavební dozor.