THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Inženýrské služby v oblasti stavitelství. Stavební firma. Výstavba, realizace, rekonstrukce: - inženýrské stavby.

Stavební firma: -klempířské a pokrývačské práce Dodávka a montáž: -střešní krytiny na šikmé a ploché střechy -hydroizolace plochých střech a základových desek -zednické práce.

Topenářské práce Vodoinstalační práce - autorizovaný servir pro Karlovarský kraj vodovodních baterií HANSA a ORA

Chcete stavět a hledáte spolehlivého a zkušeného partnera? Jste majitelem hotelu nebo historické budovy a potřebujete rekonstruovat? Stavební firma KRAK-CHEM Sp. z o.o. byla založena roku 2003 skupinou špičkových odborníků a inženýrů s mnohaletou praxí. Zabýváme se projektováním, výstavbou a rekonstrukcemi pozemních a inženýrských staveb, včetně ...

Výstavba, realizace: - novostavby rodinných domů, sruby - pozemní komunikace - asfaltové, betonové, dlážděné. Rekonstrukce: - byty, bytová jádra - zateplování menších komerčních objektů a bytových domů. Práce: - zemní a výkopové práce - nespecifikované práce prováděné dle dohody stavební mechanizací - síťování - zakládání ...

Stavební zámečnictví, zámečnické práce. Nástrojářství. Přípravné práce pro stavby Provádění staveb. Demolice, odstraňování staveb. Zemní, výkopové práce.

Izolatérství - tepelné izolace, hydroizolace střechy. Zednictví. Přípravné a dokončovací stavební práce. Lité anhydritové a cementové podlahy, polystyrénbeton. Pokládka polystyrénu, stěrkování a broušení podlahy.

Přípravné a dokončovací stavební práce: - bourací, demoliční práce - zemní práce pomocí stoje UNC 060.

Rekonstrukce panelových domů. Revitalizace, zateplení obvodových plášťů budovy - rodinné i panelové domy.

Realitní činnost. Zprostředkování, prodej: - rodinné domy - byty - stavební pozemky. Truhlářství, podlahářství. Výroba: - kuchyně, kuchyňské linky. Ve spolupráci se společností Technorol s.r.o. nabízíme prodej: - plastová okna a dveře značky VEKA.

Projektová činnost ve výstavbě - stavební projekty. Inženýrská činnost v investiční výstavbě.

Elektromontážní práce, elektromontáže. Revize elektrických zařízení budov, spotřebičů a hromosvodů - elektrorevize.

Zámečnictví, nástrojářství. Výroba s použitím nerez oceli. Vývoj, výroba: - vybavení golfových hřišť - zámečnické prvky podle potřeb klienta.

Kominictví. Kominické práce: - revize, kontrolní prohlídky, čištění, vložkování a frézování komínů - vložkování továrních komínů. Výstavba: - volně stojící vysoké komíny včetně projektů.

Truhlářství, truhlářské práce. Zakázková výroba: - dřevěný nábytek - čalouněný nábytek - sedačky. Výroba čalounických výrobků. Čalounické opravy u zákazníka doma. Podlahářství, podlahářské práce. Pokládka: - plovoucí podlahy Stavba, realizace: - pergoly a dřevěné přístřešky, zastřešení.

Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Projektová činnost ve stavebnictví. Služby: - stavební dozor včetně poradenství ve stavebnictví.

Dodávka, prodej hliníkových radiátorů. Nabízíme prověřené hliníkové radiátory Glory se zárukou 12 let za cenu deskových radiátorů.

Úklidy budov, kanceláří i bytů. Realizace, výstavba: - obytné domy - průmyslové objekty. Rekonstrukce, přestavby. Stavební práce.

INVEST SERVIS. Projektové práce ve stavebnictví: - stavební projekty pro rodinné domy. Přípravné a dokončovací stavební práce.

Projektová činnost ve stavebnictví: - stavební projekty rodinných domů - projekty i realizace přeložky sítí O2. Služby: - měření radonu - výměna oken, okna. Zateplování fasády.

Projektová činnost ve stavebnictví. vytápění a plynu Inženýrská činnost v investiční výstavbě Stavební firma. Realizace, rekonstrukce, demolice: - stavby.

Naše společnost se zabývá velkoobchodním i maloobchodním prodejem v oblastech topení, sanita, instalační materiály. Topení: - radiátory: - článkové litinové, ocelové, hliníkové - deskové - koupelnová tělesa - konvektory - Fan-coily - kotle - ohřívače vody - zásobníky a tlakové nádoby - expanze - armatury a radiátorové ...

Prodej, maloobchod, hobbymarket: -stavební potřeby -potřeby pro kutily -potřeby pro řemeslníky -potřeby pro zahrádkáře

Prodej: - potřeby pro kutily - domácí potřeby - zahradnické potřeby.by - vymalování, tapetování -poradenský a informační servis. Zákaznická linka: 841111135