THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Prodej, maloobchod, hobbymarket: -stavební potřeby -potřeby pro kutily -potřeby pro řemeslníky -potřeby pro zahrádkáře

Prodej: - potřeby pro kutily - domácí potřeby - zahradnické potřeby.by - vymalování, tapetování -poradenský a informační servis. Zákaznická linka: 841111135

Tesařské práce Klempířské práce Pokrývačské práce

Stavby: -vodohospodářské -vodní elektrárny -opěrné zdi -injektážní práce -jezová tělesa -ekologické stavby -kanalizace -vodní nádrže -drobné pozemní stavby.

Elektro-montážní činnost: -veřejné osvětlení -venkovní osvětlení -pronájem montážních plošin -vyhledavaní kabelových poruch.

Prodej, montáž: -plastová okna -předokenní rolety -garážová vrata -výsuvné markýzy -koupelnové zástěny. Zasklívání lodžií.

Činnost: -geometické plány -mapové podklady -geodetické práce na stavbě -vytyčení pozemku.

Plyn, topení, voda, servis plyn.kotlů, plynorevize, zámečnictví.

Potřebujete provést revizi plynu? Obraťte se na odborníky! Provádíme revize tlakových nádob v Karlovarském a Plzeňském kraji. Provádíme revize plynu a PROPAN BUTANU pro firmy i soukromníky. Revize pro osazení plynoměru, opravy plynových zařízení a tlakových zařízení.

Pila Nežichov. Výroba a prodej stavebního řeziva - prkna, latě, fošny, trámy. Pořez kulatiny a prodej palivového dřeva. Možnost dopravy, impregnace a hoblování.

Rekonstrukce, opravy: -střechy ploché -střechy sedlové -montáž krovu -hydroizolační system.

Prodej, montáž: -plastová okna, -plastové dveře -zimní zahrady -žaluzie, rolety.

Zámečnictví: -montáž bezpečnostních zámků, přídavných zámků -výroba a montáž mříží dveří, vrat, plotů, bran, schodišť a zábradlí.

SCHÖNOX je součástí nadnárodní skupiny AKZO NOBEL. Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis: -lepidla na obklady a dlažbu: -lepidlo práškové, rychletuhnoucí, flexibilní, na mramor, polyuretanové, disperzní značky SCHÖNOX -spárovací hmoty: -vodotěsné, rychletuhnoucí, barevné epoxidové, silikonový tmel značky SCHÖNOX ...

Výroba nábytku: -kuchyňské linky -obývací stěny - schody, obklady -vybavení hotelových apartmánů, lékáren i ordinací. Nabídka čalounění. Truhlářské práce.

Stavební práce: -revitalizace panelových domů -zateplování -dodávka a montáž -plastova okna, dveře, rolety, žaluzie, parapety a markýzy -automatické dveřní systémy, vrata a brány -emní a výkopové práce -nástavby na domy.

Klempířství a oprava karoserií Pokrývačství, tesařství

Plynoinstalační práce Opravy - plynová zařízení i přístroje

Pronájem, montáže, demontáže: - rámové lešení ALFIX: - fasádní, modulové, prostorové a pojízdné lešení. Dobré řešení pro Vaše novostavby a rekonstrukce.

ČSN EN ISO 9001:2001 Teplovzdušné krby: -výroba, prodej 41 typů krbů s prosklením: -čelním rohovým, ze tří stran, panoramatickým, obloukovým, šípovým, průhledovým -provedení: -litina, ocel-litina, ocel-šamot, ocel-litina-šamot -vlastní konstrukční řešení a výroba krbů včetně výměníků teplé vody -krby, automatické dveře -prodej ...

Výstavba, rekonstrukce a opravy: - rozvoden a spínacích stanic VN, NN - průmyslových a distribučních transformačních stanic VN/NN - kabelových vedení NN, VN, telekomunikace - kabelových souborů - vzdušných vedení NN, VN - průmyslových rozvodů a elektroinstalací - elektroinstalací rodinných domků - projektování elektro - revizní ...

Nabízíme: - zednické práce - výkopové práce - úklidové práce - malířské práce.

Výroba, prodej, servis a projekční a poradenská činnost v oblasti tepelné techniky.

Ruční výroba zahradního nábytku z masivu - truhlářské práce na zakázku

Prodej, servis, půjčovna: -stavební výtahy, -lešení.