THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Truhlářství: - kuchyňské linky, - nábytek na zakázku. Stavební rekonstrukce: - byty, - obchody.

Prodej: - nerezové zábradlí, - brány a pohony bran, - vrata Lomax, - kované polotovary, - dřevěné a plastové příslušenství, - barvy, spreje, - nářadí, pomůcky.

Stavební projekce: - dopravní infrastruktura, - mosty, - pozemní komunikace.

Práce: - vodoinstalatérské, - topenářské, - plynařské.

Prodej: - použité stroje a zařízení.

Montáže, revize, údržba, elektroinstalace: - elektrické zařízení, - hromosvody.

Geodetické služby: -vytyčování hranic -vyhotovování geometrických plánů -vyhotovování digitálních účelových map velkých měřítek -vytyčování staveb -geodetická část dokumentace skutečného provedení stavby -kontrolní a speciální měření geodetickými metodami -informační systém pro obce MISYS.

Služby, práce: - autodoprava (autojeřáb, přeprava materiálů a buněk), - tesařství (krovy, altány, pergoly), - pokrývačství, - dřevostavby (sruby, zahradní domky).

Vodohospodářská a stavební firma. Výstavba: -vodovody -kanalizace -domovní čistírny studní. Zednické práce. Nákladní doprava. Stavební mechanizmy. Zámečnické práce. Projektové práce pro vodohospodářské stavby.

Velkoobchod: - nástroje, stroje: - svářecí, - obráběcí (kov, dřevo). - elektronářadí, - generátory, - úklidová technika, - zahradní technika, - vybavení dílen. Zastoupení německé značky Güde.

Činnost: -projektantské služby v oblasti elektroinstalací.

Práce: -podlahářské -broušení parket.

Služby: -geodetické práce -poradenství.

Instalace: -voda -plyn -topení. Prodej: -vodoinstalační a topenářský materiál.

Služby: -údržba zeleně -dřevorubecké práce -sadové úpravy -práce malou strojní mechanizací UNC, DESTA -kontejnery na zelený odpad -práce montážní plošinou. -Hřbitovní správa, Hřbitovní 9, telefon 353222830

Soustružení dřeva. - truhlářské práce

Prodej, montáž, revize, návrhy, výpočty: -komínové nerezové systémy ONTOP na všechny druhy paliv -vložkování -měření malých zdrojů -třívrstvé komíny -spálinovody pro dieselagregáty.

Veškeré zemní a výkopové práce.

Služby: -projektová činnost.

Projektové činnosti ve výstavbě.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -speciální elektromateriál -interiérové osvětlení -moderní světelné zdroje domácích i světových výrobců. Projekt, dodávka a montáž: -osvětlení -snížené kazetové podhledy se stropním osvětlením -moderní podlahové rozvody -elektrické přímotopné vytápění -hromosvody.

Zámečnické práce. Výroba na zakázku: -ploty -mříže -vrata včetně montáže.

Výroba kabelů a vodičů: -silové kabely a vodiče -propojovací -ohebné šňůry -sdělovací kabely a vodiče nízkofrekvenční -s plnými jádry -ohebné stíněné -kabely a vodiče pro zvláštní účely -letecké -řídící a automatizační systémy -signálové a datové přenosy -bezhalogenní oheň retardující vodiče -silové a propojovací ...

Maloobchod: -elektromateriál mimo spotřebičů -kabely -zásuvky, vypínače-různé typy. Maloobchod: -železářství -bezpečnostní kování -spojovací materiály -šrouby, vruty -hřebíky.