THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Činnost: - elektroinstalace - elektromontáže

Stavební činnost, práce: - rodinné domy - rekonstrukce - zemní práce - montáž sádrokartonu - tesařské a pokrývačské práce - stavba plotů, opěrných zdí

Práce: - obkladačské - zednické.

Prodej: - barvy, laky - malířské potřeby - míchání barev.

Prodej, e-shop - kování - sortiment a potřeby pro truhláře - brusivo - lepidlo - ABS hrany.

Práce, služby: - vodoinstalace - topenářské - plynařské - vzduchotechnika

Služby: - elektroinstalace - elektromontáže

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce

Průmyslové stavebnictví - sanace vlhkého zdiva - injektáž - izolační práce - antikorozní povrchové úpravy a ochranné nátěry - sanace a ošetření betonových i železobetonových konstrukcí.

Firma Jista - Stanislav Link již od roku 1991 realizuje kompletní elektroinstalační a elektromontážní práce do 1000V v celém Karlovarském kraji a příhraničních oblastech Německa. Práce, montáž, instalace: - elektroinstalatérské práce - elektromontáže - revize elektrických zařízení - elektrorevize. Ve spolupráci s našimi externími ...

Stavební, projekční kancelář: -inženýrská činnost -projektová činnost

Stavební firma FIMRstav s.r.o. se sídlem v Březové u Sokolova provádí kompletní stavební práce, včetně inženýrských sítí a zemních prací. Stavební práce, výstavba: - bytová i nebytová výstavba - stavební rekonstrukce, koupelny, bytová jádra - stavebně řemeslné práce - fasády - zemní práce - zednické práce - inženýrské sítě. V oboru ...

Zedník, zednické, stavební a zemní práce Karlovy Vary a okolí. Práce, řemesla: - stavební rekonstrukce - zednické práce, zedník - zemní práce.

Práce: - zámečnické, - svářečské, - autojeřábnické (do 20 t). Výroba: - tlakové nádoby, - plynová zařízení.

Prodej - topenářský a vodoinstalatérský materiál.

Malířské, natěračské a lakýrnické práce - tapetování interiérů.

Stavební práce - instalace plynových rozvodů - údržby, revize a opravy vyhrazených plynových zařízení - sádrokartonářské práce - elektroinstalační práce - dodávka a montáž plastových oken a dveří - topenářské práce, montáž topných těles - zámečnické práce, - výroba ocelových konstrukcí, vrat, bran a plotů.

Velkoobchod, maloobchod, prodej - vodo topo plyn - vodoinstalatérský materiál - topenářský materiál - obklady a dlažby - sanitární výrobky - vybavení koupelen - grafické návrhy koupelen.

Zednické a stavební práce - dodávka a montáž plastových a dřevených oken včetně parapetů a žaluzií - dodávka a montáž vchodových a interiérový dveří - dodávka a montáž garážových vrat - fasády - rekonstrukce koupelen - obkladačské práce.

Návrh a realizace interiérů - kuchyně - kancelářský nábytek - komerční nábytek - bytové doplňky - sedací nábytek - osvětlení.