THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Kvalitní stavební práce pro vás zajistí stavby na klíč, stavební práce, zednické práce, rekonstrukce bytového jádra, zateplení fasád, půdní vestavby, obkladačské práce, sádrokartonářské práce a další stavební práce v lokalitě Jičín.

Nábytek Dyntar Prodej: - ratanový nábytek - stoly, židle - široký výběr svítidel - konzole - bytové doplňky - dárkové zboží, keramika, vánoční stromky a ozdoby. Zakázková výroba: - klasický a atypický nábytek - vestavěné skříně - sauny - obklady stěn a stropů - stylové dveře a výklady - dřevěné schodiště.

Prodej, servis, oprava, výroba, montáž: - měřící a regulační technika - regulace tepla, vody - elektroinstalace a slaboproudu.

Klempířské práce Pokrývačské práce

Prodej, pokládka: - podlahové krytiny - plovoucí podlahy laminátové - plovoucí podlahy dřevěné - koberce bytové - koberce zátěžové - koberce obkladové - PVC - přírodní linoleum - korek - čistící zóny.

Střechy na klíč, pokrývačské, klempířské práce a opravy střech.Sádrokartony.

Výroba a prodej stavebního a truhlářského řeziva. Pořez kulatiny. Výroba pilařská a impregnace dřeva.

Truhlářství: - repliky starožitného nábytku (Antik möbel) - nábytek na zakázku - kuchyňské linky (grafický návrh na počítači zdarma) - kancelářský nábytek - vestavěné skříně - vnitřní, venkovní dveře - pergoly, ploty.

Výroba, oprava, rekonstrukce: - zábradlí, balkóny, vrata, zahradní brány, kované ploty - mříže - byt. doplňky (krb.nářadí, koše, rošty, opékače, svícny, zvonky, kliky..) - kované hřebíky - drobné kovářské práce

Maloobchod, prodej: - autolaky - dekorační a průmyslové barvy - stříkací pistole SATA, DELTA, KOVOFINIŠ, DEVILBISS, IWATA - nářadí FESTOOL, RUPES, MIRKA, HUTCHINS - potřeby pro lakýrníky: * tmely, plniče, brusivo, * laky, tužidla, ředidla, odmašťovače * maskovací pásky, maskovací papíry, maskovací fólie * ...

Zámečnictví: - veškeré zámečnické a svářečské práce včetně nerezu. Výroba: - ploty, vrata, mříže, schodiště, lehké ocelové konstrukce, brány - svařování v ochranné atmosféře - zakázková kovovýroba - balkóny - zábradlí - doplňky pro dům a zahradu.

Opravy a zdění - komíny Sádrokartonářské práce Montáž - obklady - dlažby Rekonstrukce - domy - byty Zednické a omítkářské práce, rekonstrukce - koupelny

Inženýrská činnost statika a dynamika staveb, pozemní stavby Projektová činnost

Topenářské služby Ubytování - samostatné bytové jednotky - vhodné pro zaměstnance firem

Stavební práce, stavby. Prodej stavebních materiálů

Vodoinstalatérství-topenářství. Stavby, montáž, dodávka, oprava, servis: - voda, topení - bytová jádra na klíč - podlahové topení, vytápění - výstavba a rekonstrukce rodinných domů na klíč.

Střecha, střechy: - kompletní realizace střech a půdních prostor - pokrývačské, izolatérské, klempířské, tesařské, výškové práce - práce pomocí horolezecké techniky - výškové práce (otloukání omítek, oprava komínů) - ochrana dřeva (houby, plísně, červotoči) - kácení stromů na nepřístupných místech.

Prodej: - vzduchotechnika, - svařovací technika - drobné nářadí Půjčovna nářadí. Práce: - udržbářské, elektrotechnické, instalatérské, obkladačské.

Elektroinstalační prácerevize - elektrické zařízení Montáž - hromosvody Montáž - elektrické vysavače

Elektro a plastová výroba Výroba a montáž rozvaděčů pro NN a VN napětí. Výroba septiků, jímek, lapolů a ČOV. Výroba skříní pro zasněžování Výroba skříní a pilířů pro plynofikaci. Výroba různých plastových parapetů, vaniček, krytů, stoupaček, bazénů, rámečků s dvířky. Výroba dálničních hlásek.

Opravy - komíny Prodej - izolační materiály HYDROSEAL, AJTATHERM Izolace vlhkého zdiva - izolace plochých střech, teras, balkónů - izolace nerezem - sanace zdiva elektrofyzikální metodou - strojní podřezávání vlhkého zdiva - vysoušení zdiva bez bourání systémem DRYBANDizolace zdiva: - ...

Montáž, oprava: - rozvaděče - elektrické instalace - domácích telefonů - elektrické topení - veřejného osvětlení - zajištění revizní činnosti a projektové dokumentace - odstranění revizních závad - rekonstrukce bytové instalace i veřejných prostor - hrubá i dokončovací elektro instalace rodinných domků - přihlášky k ...