THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Tesařské práce: - rekonstrukce a opravy střech - nové střechy na klíč - obklady říms - pergoly - zahradní domky - bednění všeho druhu - lešení - ostatní tesařské práce.

Činnost: - Střechy na klíč - materiály - betonová krytina - pálená krytina - celoplechová krytina - asfaltové šindele - polykarbonát. Vzduchotechnika. Střešní okna. Ozdobné klempířské prvky. Digestoře. Nátěry. Horkovzdušné výměníky. Zakázková výroba.

Služby: - lisařské práce - kovoobrábění - frézování, soustružení, vrtání, atd. - elektroerozivní obrábění - elektrodou a drátem - NC obrábění Velkoobchod, maloobchod: - kovové spojovací prvky pro sádrokarton - kovové spojovací prvky RG 45mm - sanitární program - profily a lišty - spojovací materiál - výztužné pásky a ...

Tesařství - truhlářství.Chov drůbeže, líhnutí v automatických líhní s kapacitou 450 vajec.Možno líhnout Vaše dodaná vajíčka, chov bílích myší.

Velkoobchod, maloobchod: - nástroje - měřidla - ruční, elektrické nářadí-MAKITA, NAREX, - hliníkové žebříky-štafle - strojní obrábění.

Elektroinstalace silnoproud -slaboproud, opravy a NON-STOP pohotovost .

Práce, služby: -stavební práce ve výškách.

Vyrábíme: - Eurohranoly - Polotovary pro výrobu schodišť - Polotovary pro výrobu interiérových dveří - Radiální lamely - Lepení na zakázku - Stavební řezivo - Venkovní obklady - Barvy (GORI) - Galerie.

Truhlářství: - kompletní truhlářská zakázková výroba - eurookna - vchodové a vnitřní dveře - kuchyňské linky - vestavěné skříně - ostatní nábytek.

Výroba: -stavebně truhlářská -tesařská. Prodej: -nábytek.

Práce, služby: -elektroinstalace

Výstavba, rekonstrukce a opravy: - komunikace, mosty i opěrných zdí včetně mostních provizórií. Výroba, pokládka: - asfaltové vrstvy vozovek

Maloobchod, prodej: - řezivo - dřevomateriál.

Práce, služby: -elektroinstalace Montáž: -měřící a regulační technika

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské - kácení stromů.

Montáž, údržba, opravy: - elektrické zařízení - elektroinstalace do 1000V - elektromontáže Jičín Prodej, montáž: - elektrické topení AEG, Stiebel eltron Revize: - elektro. Přihlašky k odběru elektrické energie. Projekce - zajištění: - elektro.

Prodej stavebních materiálů: - betonové výrobky - dlažby - izolace - kanalizace - lišty - maltoviny - nářadí - sádrokartony - spojovací materiál - zdící materiál - zateplení - zárubně - písky a kamenivo - propan-butan - chemie.

Sklenářství Nabídka výroby: - izolační dvojskla - bezpečnostní skla - provádění zasklívání - rámování - broušení

Činnost: - inženýrská - projektová Montáže, výroba: - elektro, rozvaděče - řídící systémy - měřící a regulační technika Realizace, montáž: - počítačové sítě Kancelář, prodejna PC&FOTO: - Jičín, Lidické náměstí 14

Kompletní servis, poradenství, výběr a montáž dveří: - interiérové dveře - venkovní dveře - protipožární dveře - bezpečnostní dveře značky:Sapeli, Masonite, Moderne Bauelemente, Tredo, Bedex Žaluzie - interiérové, vertikální, horizontální - značka ROLUX Kování - interiérové i bezpečnostní - bezpečnostní vložky do zámků ...