THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Elektroopravy, montáže, revize el.zařízení: - montáž a opravy elektrického zařízení - montáž a opravy veřejného osvětlení - montáž a opravy veřejného rozhlasu - revize vyhrazených elektrických zařízení - práce s montážní plošinou MP 10 a MP 16 - servis a montáž vzduchotechniky a klimatizačních zařízení - půjčovna a prodej nářadí ...

Zemní a výkopové práce: - terénní úpravy - planýrování - náklad sypkých hmot - výkopové práce - zahrnování.

Prodej, výkup, leasing: - dřevoobráběcí stroje - nové, použité - dřevoobráběcí nástroje - ruční nářadí - nože pro frézy, pily.

Práce: - truhlářské. Výroba: - nábytek - dveře - okna.

Truhlářství, výroba, prodej: - dřevěná okna, eurookna, dveře - skříně - kuchyně - pergoly.

Práce: - instalatérské práce - svařování elektrickým obloukem.

Zámečnictví. Práce: - zámečnické - zámečnické - stavební. Výroba: - vrata, branky -skleníky - konstrukce - přístřešky - zámků, kování.

Dřevovýroba, zakázkové truhlářství: - výroba dřevěných obalů - tepelné ošetření - palety. Pila: - prodej řeziva.

Práce: - klempířské - pokrývačské.

Elektroinstalace. Webdesign.

Klempířství. Práce: - klempířské - montáž střešních konstrukcí - pokrývačské. Autodoprava.

Maloobchod, prodej: - domácí potřeby - sklo, porcelán - kuchyňské potřeby - železářství.

Prodej, montáž: - garážová vrata - výklopná, sekční - průmyslová vrata - privátní vrata - vratová technika - brány - oplocení - závory - pohony - křídlové, posuvné, garážové.

Elektroservis: - elektroinstalace - přihlášení k odběru elektrické energie - výchozí a periodické revize včetně revizí el. spotřebičů a výrobních strojů - opravy a údržba elektrických instalací - montáž, opravy a údržba domovních telefonů.

Prodej: -omítací lišty pro okna a dveře. - barvy GORI

Výškové práce, klempířství, pokrývačství, tesařství. Hromosvody vč. revize.

- výškové práce - sečení trávy - údržba zeleně - zahradnické služby Služby : - sečení, zeleň, výsadba - sečení trávy příkopovými sekačkami, výškové práce - manipulační plošina (10 m a 20 m) - kácení a pořez stromů stromolezeckou technikou - statické zajišťování stromů - výsadby stromů, parkové zeleně, frézování pařezů.

Služby: - plynoinstalace - montáže a opravy plynových spotřebičů - vodoinstalace, topenářství

Kovovýroba Práce: -zámečnické -svařečské.

Služby: - vodoinstalace - topenářství - plynoinstalace

Pokládka, lepení: -podlahové krytiny-PVC*, linoleum, guma, koberce, korek, plovoucí parkety. Prodej, maloobchod: -PVC*, guma, korek, koberce, plovoucí parkety.