THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Zemní práce: - bagr Broyt X20 výbava : lžíce šíře 0, 60m, 0, 90m - výkopy - hloubění základů - demolice - vodovody, kanalizace, plynovody - různé výkopové práce ve stížených podmínkách - pozemní komunikace.

Stavební servis: - poradenství - projekty - rozpočtování.

Práce: - zemní práce - stavební práce - autodoprava.

Služby, práce: - vložkování komínů.

Práce, služby, broušení: - nože, nůžky - frézy, kotoučové pily - brusle - zámečnictví - obchodní činnost.

Realitní činnost: - developerská činnost - příprava nových lokalit pro bydlení - urbanistická studie - územní plány - regulační plány - projekční činnost - inženýrsko - investorská činnost - právní servis

Práce malířské a natěračské: - malby, malování - stěny a stropy - nátěry - střechy, podlahy, ploty - stříkané tapety - nátěry - oken (okna), fasády, konstrukce - práce vysokotlakým stříkacím zařízením - zdarma počítačové zpracování návrhu barevného odstínu dle přání zákazníka. Drobné stavební práce - sádrokarton. Výroba, práce, ...

Malířské a natěračské práce: - vnitřní malby a nátěry -nátěry omítek, sádrokartonů, podlah - ochranné nátěry dřeva, lakování, renovace a nátěr oken, úklidové práce - renovační nátěry objektů, průmyslové a stavební nátěry a nástřiky - úpravy a nátěry fasád, betonů, střech a ocelových konstrukcí - stavební dokončovací práce.

Stavební firma. Provádíme: - stavby na klíč - rekonstrukce staveb - výroba stavebních prvků z betonu.

Stavební úpravy, zemní práce (UNC).

Provádění: - stavební nátěry a nástřiky - zateplování fasád a budov. Opravy a nátěry: - fasády. Práce: - malířské - velkoplošné - výškové - horolezeckou technikou. Maloobchod: - drogerie - fasádní a interiérové barvy.

Opravy, revize: - plynové spotřebiče - topení v mědi - plyn - instalatérské práce - výroba technických plynů.

Práce: - truhlářské - hromosvodářské. Výroba stavebně truhlářská a tesařská. Výroba tesařská a výroba dřevostaveb včetně prvků pro montované stavby.

Zakázková výroba, truhlářství: - nábytek.

Zemní práce: - zemní práce - výkopové práce - stroje CAT 428C, UNC 060 - demolice, odstraňování jejich následků. Nákladní autodoprava: - stavební materiál. Prodej: - stavební materiál.

Zemní a stavební práce: - zemní a výkopové práce - stavební práce - bagrovací práce - výstavba a rekonstrukce vodovodních řádů, kanalizačních přípojek - výstavba parovodních a plynovodních řádů - výstavba inženýrských sítí - bezvýkopové rekonstrukce kanalizačních a vodovodních přípojek - hloubení základových pásů pro rodinné domy ...

Veškeré kominické práce: - kolaudační osvěčení komínů - revize - měření účinnosti spalin - vložkování i frézování komínů - kominické práce - vložkování komínů - kolaudační prohlídky - vystavování revizních zpráv - kontrola a čištění komínových průduchů..

Práce: - klempířské - pokrývačské.

Prodej, montáž, servis, poradenství- konzultace: - vrata, brány, závory - pohony a příslušenství - panty, posuvné brány. Nákladní doprava.

Stavební firma, provádí: - kompletní dodávky stavebních prací: - nástavby, vestavby - rekonstrukce - rodinné domky - průmyslové objekty - kladečské a obkladačské práce.

Instalatérství: - voda, topení, plyn.

Služby: - architektonická činnost - inženýrská činnost - projektová činnost - stavby - odstraňování staveb - generální dodávky staveb.