THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Výroba, prodej: - truhlářství.

Výroba, prodej: - truhlářské práce, truhlářství.

Zemědělská výroba: - živočišná: - chov skotu - provozy - kravíny Bačetín, tel.: 494665542 Domašín, tel.: 494623282, 494623510 Kounov, tel.: 494664244 Dobruška Spáleniště - 494664512 Kounov Nedvězí (vepřín) - 494665490 - rostlinná: - brambory - OMD Kounov : 494664157. Práce truhlářské, truhlárna: - Bačetín, tel.: 494665305.

Práce instalatérské: - vodoinstalační - topenářské - zámečnické - svářečské. Prodej materiál: - vodoinstalační - topenářský. Voda, topení, plyn.

Práce: -brusírna, broušení skla. Provozovna: Doly 415 518 01 Dobruška

Práce stavební: - inženýrské a pozemní stavby - rozvojové programy a ekologie.

Naše společnost se zabývá výrobou, dodávkou, montáží i servisem: - bazénů - septiků - jímek - všechny tyto výrobky jsou vyrobeny ve vysoké jakosti z polypropylenu.

Projekce, projekční kancelář: - kanalizace - vodovody - čistírny a úpravny odpadních vod.

Služby: - projekce pozemních staveb - technický dozor - architektonické a inženýrské činnosti - výstavba pozemních a inženýrských staveb.

Podlahy Sobotka: * Prodáváme a pokládáme: - plovoucí podlahy, koberce, pvc, korek - nabízíme široký výběr kvalitních značek MAGNUM, NOVILON, EGGER, BALTERIO a další... - máme výběr z mnoha druhů a vzorů - poradíme při výběru pro váš byt či kancelář. Montáž, prodej: - dveře PORTA DOORS - interiérové, vchodové.

Maloobchod, prodej: - železářství - papírnictví - hračky - dmácí potřeby.

Práce: -malířské a natěračské.

Výroba: - dětský nábytek a hračky pro mateřské školy

Certifikát ISO 9001 Zajišťujeme: - prodej stříkací techniky - prodej všech náhradních dílů - prodej na splátky a leasing - záruční a pozáruční servis - předvádění stříkací techniky a zaškolení obsluhy - poradenská činnost Prodej: - vzduchové stříkací pistole ruční - vzduchové stříkací pistole automatické - vysokotlaké stříkací ...

Bytový interiér. Výroba: - zakázkový nábytek - vestavěné skříně - dveře - kuchyně - vybavení kanceláří - schodiště - obklady - lišty - parapety.

Revize, opravy, montáže: -hromosvody. Služby: -revize hromosvodů -montáž nových hromosvodů -montáž bezúdržbových hromosvodů (měď, hliník) -opravy, rekonstrukce starých hromosvodových soustav -uzemňovací soustavy včetně výkopových prací -návrhy a cenové kalkulace ZDARMA! -výškové práce pomocí horolezecké ...

Práce: - truhlářské, - tesařské.