THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Činnost: - hydroizolace plochých střech, balkónů, teras, jezírek.

Stavební práce: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce bytů, koupelen - zateplování fasád - půdní vestavby - montáž obkladů, dlažeb - sádrokartonářské práce - zednické práce. Služby: - pronájem lešení.

Vzduchotechnika, práce: - klempířské práce.

Zabýváme se opravami, montáží, výrobou a servis vzduchotechniky a klimatizace. Zajišťujeme také revize požárních klapek.

Firma se zabývá následujícími profesemi: -vzduchotechnicka -klimatizace -chlazení -vytápění staveb -tlakový vzduch

Výroba: - radiální ventilátory, nízkotlaké, vysokotvaré, středotlaké - cyklonové odlučovače - rotační uzávěry - průmyslové filtry - šnekové dopravníky - kotle na dřevní odpad do 500kW - kruhové potrubí sk.I, II, III - čtyřhranné potrubí sk.I, II, III - montáže vzduchotechniky.

Zemní práce - hloubení základů, přípojek - výkopy jam a rýh - např. tepelná čerpadla - výkopy pro bazény, septiky - výkopové a zahrnovací práce pro inženýrské a telekomunikační sítě - úpravy a čištění vodních toků, rybníků - úpravy terénu.

Stavební společnost - výstavba bytových domů a komerčních objektů - revitalizace bytových domů.

Stavební činnost - bytová výstavba - rekonstrukce objektů - přestavba podkroví - rekonstrukce koupelen a bytových jader.

Přepravní služby - nakládka a vykládka sypkých hmot menšího množství - přeprava stavebního materiálu. Údržba zeleně - zakládání trávníků, sekání trávy - výsadba ovocných stromů a parkových rostlin. Stavební činnost - výkopové práce - bourací práce. Výroba kovových konstrukcí - zábradlí a kovové díly. Technické služby - ruční ...

Tesařské a pokrývačské práce - kompletní dodávky střech - krovy - roubenky - pergoly - přístřešky, garážové stání. Dodávka - střešní krytina - stavební řezivo.

Jeřábnické práce s autojeřábem TATRA 815 AD - 28.

Činnost - vodo topo plyn - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce.

Projektový ateliér - vypracování kompletní projektové dokumentace - inženýrská činnost.

Truhlářství - opravy starožitného nábytku - renovace a výroba historických dveří a dřevěných konstrukcí.

Truhlářská a pilařská výroba: Truhlářství: - výroba špaletových dřevěných oken - výroba vchodových a bytových dveří - výroba kuchyňských linek včetně drátěného programu a vestavných kuchyňských spotřebičů - kompletní dodávka kuchyní včetně montáží - výroba schodišť - tesařské práce Pilařská výroba a obchod: - prodej stavebního ...

Práce: Zakázková výroba schodišť včetně zábradlí: - výroba masivních dřevěných schodišť včetně zábradlí v dřevinách dle přání zákazníka olepovaných i samonosných - pro povrchovou úpravu používáme vodní a speciální otěruvzdorné nebo protiskluzové laky. Zakázková výroba nábytku: - nábytek pro kanceláře, dětské a obývací pokoje v provedení ...

Zakázkové truhlářství. Práce: -truhlářské. Výroba, prodej: -nábytek.

Výroba: - špaletová okna - okna s izolačními dvojskly - domovní dveře - EURO - domovní dveře rámové - dveře interiérové - obklady betonových a kovových schodišť - kuchyně - koupelnový nábytek - kancelářský nábytek - vybavení ordinací. Zaměření a poradenská činnost zdarma.

Truhlářství. Výroba: - okna - dveře - schodiště - výlohy. Restaurování.

Truhlářství, podlahářství -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb

Bytový nábytek. Stavební truhlářství. Zahradní truhlářství. Zámečnictví. Prodej: - masivní dřevo - lamino - kování - dřevěné brikety.

Práce: -truhlářské. Zakázková výroba: -okna včetně EURO -dveře -interiérové schody -obklady -nábytek. Výroba: -bytové doplňky.