THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
MR STAVBY s.r.o. se zaměřuje na kompletní stavební služby včetně novostaveb, rekonstrukcí, základových desek, zemních prací, anhydritových podlah, sádrokartonů, omítek, obkladů a dlažeb

Projekce JT s.r.o. poskytuje kompletní projektovou dokumentaci pro stavební řízení, provedení stavby, pasporty staveb a demolice.

Hledáte spolehlivou firmu, která se stará o silniční a stavební práce? Pak jste na správném místě! Silniční práce Kočnar, s.r.o. je rodinná firma, která působí na trhu od roku 1998. Nabízíme vám komplexní služby v oboru silničního stavitelství a kanalizace. Naše firma je jediným majitelem systému strojního ukládání plovoucích poklopů ...

Nástrojářství. Výroba, prodej, konstrukce: - výrobky z umělých hmot: - vstřikování plastů - lisování plastů - patky, návleky a záslepky - šrouby a matice s plastovou hlavou - krytky šroubů a matic - kolíky do kopaček - podložky, pouzdra, rozpěrné kroužky.

BESTA - Berný s. r. o. - Největší stavebniny ve Východních Čechách - sídlící v Milíčevsi. Navštivte také prodejnu stavebnin v Hořicích.

Bc. Luboš Džugan se specializuje na stavební zámečnickou výrobu, zakázkovou výrobu a výrobu menších ocelových konstrukcí.

VoltGlass výrobní závod s.r.o. se zaměřuje na výrobu vyhřívaného skla a na technologii ohřevu sklem.

STABIL HOME: Profesionální partner pro Vaše stavební projekty STABIL HOME je stavební firma, která poskytuje komplexní služby v oblasti výstavby od počátečního návrhu až po konečnou realizaci. Specializujeme se na energeticky úsporné budovy, jejichž zateplení provádíme s maximální pečlivostí. Zároveň nabízíme možnost získání finančních ...

DOKR NB s.r.o. se zaměřuje na strojní pokládku silnic, nákladní autodopravu a na frézování pařezů.

Výhradním zástupcem společnosti NSK pro ČR a SR je firma COROLL s.r.o. Hronov, která zajišťuje prodej včetně úplného obchodního a technického servisu. Ložiska NSK, IKO, SNR. Lineární vedení. Kuličkové šrouby. Výrobní program NSK, RHP zahrnuje kuličková ložiska; kuličková ložiska s kosoúhlým stykem; válečková ložiska; kuželíková ...

Vector Design s.r.o. se zaměřuje na konstrukční návrhy lehkých obvodových plášťů a provětraných fasád z bondových kompozitů či lakovaných plechů.

Dyfa s.r.o. se zaměřuje na výrobu oken, dveří a výloh z ocelových profilů JANSEN s přerušeným tepelným mostem.

Prodej a pokládka podlahových krytin. Zajišťujeme dodávku, montáž a prodej podlahových krytin včetně čistících zón. Renovace a opravy starých podlah, dále vyrovnávání podkladů. Maloobchodní i velkoobchodní prodej doplňků, čisticí prostředky vhodné k údržbě podlah jako jsou laky, tmely, lepidla a podlahářská chemie.

Top Builders building construction s.r.o. se zaměřuje na stavební práce. Stavební práce zahrnují širokou škálu činností, od výkopových a zemních prací, přes betonování základů, až po stavbu nosných konstrukcí a střech. Patří sem také zateplování, instalace sádrokartonů a dokončovací práce jako malování a pokládka podlah.

ENEREVIT s.r.o. se zaměřuje na revitalizace bytových a veřejných budov, na zateplení a modernizace.

Firma Dominik Bartošek se sídlem v Sendražicím nabízí kompletní rekonstrukce bytů a střech. V rámci rekonstrukce střech provádíme klempířské, pokrývačské a tesařské práce. Realizujeme zateplení střech (ploché i šikmé střechy), hydroizolace střech, montáž střešních oken, a další. Současně nabízíme také nátěry střech a dřevěné podhledy. Dále ...

Kování-IN s.r.o. český výrobce nábytkového kování, který prodává široký sortiment produktů v různých povrchových úpravách a zakázkovou výrobu dle přání zákazníka.

Čistá nemovitost s.r.o. se zaměřuje na komplexní úklidové a vyklízecí služby v Hradci Králové a okolí. Specializují se na přípravu nemovitostí k prodeji či pronájmu, včetně malování, stěhování a zahradních prací.

Václav Zelenka se zaměřuje na malířské a natěračské práce.

Michael Harrer se zaměřuje na rekonstrukce interiérů, montáž sádrokartonů, pokládku podlah a na montáže obložkové zárubně.

AERIMAP, s.r.o. se zaměřuje na letecké měřické snímkování, lidarové skenování a na fotogrammetrii.

Compact Polanský s.r.o. se specializuje na dodávku a montáž garážových vrat, průmyslových vrat a vjezdových bran. Prodává také automatické pohony, domovní dveře a příslušenství.

RE-Komplet s.r.o. se specializuje na komplexní stavební služby. Provádí stavby, zemní práce, zahradní stavby, demolice a rekultivace pozemků.

AP Technology s.r.o. se specializuje na vývoj, výrobu a montáž energetických systémů pro novostavby i stávající domy. Poskytuje řešení pro vytápění, chlazení a ohřev, které snižují náklady až o 70 %.