Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Projektové, konzultační a dodavatelské služby v elektroenergetice - projektování systémů chránění energetických zařízení - projektování systémů kontroly a řízení energetických zařízení výpočet nastavení a konfigurace ochran.

Zahradnické služby - návrh, realizace a údržba zahrad a zeleně - závlahové systémy - pořez a kácení stromů - okrasná a koupací jezírka - pokládka travních koberců.

Truhlářství. Výroba nábytku - kuchyně, kuchyňské linky - ložnice, postele - vestavné skříně - kancelářský nábytek.

Stavební a zednické práce - demoliční a bourací práce - kompletní realizace a rekonstrukce domů - zateplování - malířské práce - obkladačské práce.

Technické zařízení budov TZB - topení, chlazení, vzduchotechnika - instalace klimatizací, kotlů, tepelných čerpadel a rekuperační jednotek.

Elektroinstalační práce - montáž zabezpečovacích a kamerových systémů - systémy inteligentního řízení.

Stavebniny, prodej: - cementy, vápno, maltové směsi, zdící materiály, střešní krytiny, asfaltové pásy - dveře, okna - zárubně tepelné izolace, sádrokartony - doplňky, betonové výrobky.

Hlavní činností firmy je výroba a renovace diamantových nástrojů pro zpracování kamene, stavebnictví a keramický průmysl a jejich následný prodej na úrovni maloobchodní i velkoobchodní. Výroba, prodejt: diamantové řezací kotouče pro: - přírodní materiály (žula, mramor, pískovec, opuka, břidlice, porfyr, mastek) - stavební materiály ...

Projekce: -dopravní stavby, staveb.

Natěračské práce - nátěry ocelových konstrukcí a zařízení Tryskání sušeným křemičitým pískem, struskou a ocelovou drtí - žárová metalizace

Komínové systémy: - vložkování komínů - stavba vícevrstvých komínů - prohlídky inspekční kamerou - revize kouřových cest - klempířství. Výroba a montáž: - kouřovody. Výroba a montáž: - klempířské prvky. Tepelné izolace potrubí a těles. Sídlo firmy: - Fričova 1048/11, 500 06 Hradec Králové.

Sklenářství Ladislav Pekáč - P.G.S. Výroba, prodej, sklenářství: - skleněné bytové doplňky - broušená zrcadla - skleněné desky na stůl - předměty na zakázku - lepená akvária - řezání, vrtání, broušení do skla - montáž: - celoskleněné stěny včetně dveřních s použitím kalných skel a kování DORMA - interiéry ze skla - ...

BPAS.CZ s.r.o. je společnost, poskytující služby v oblasti stavebnictví. Můžete se přijet do stavebnin podívat na materiály nebo pro radu, rádi Vám pomohou při Vašich realizacích.

Maloobchod, prodej: - zahradní technika - elektrické ruční nářadí. Služby: - broušení řetězů motorových pil - broušení kotoučů okružních pil.

Stavební práce: - výstavba rodinných domů - zateplování budov - rekonstrukce budov - opěrné zdi - opravy fasád - rekonstrukce bytových jader - sádrokartonářské práce.

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské.

Poradenská agentura, činnost: - příprava, realizace a řízení projektů z veřejného sektoru - vypracování kompletní projektové dokumentace pro pozemní, dopravní stavby - vyhledání vhodného dotačního programu - zpracování žádosti o dotace.

Výroba: - nábytek na míru - vestavěné skříně . kuchyně.

Truhlářství, výroba: - interiérové, vchodové dveře - kuchyňské linky - postele - vestavěné skříně.

Zámečnictví, výroba, montáž: - ocelové konstrukce - schodiště, zábradlí - brány.

Truhlářství, výroba: - vchodové, interiérové dveře - dřevěná okna - dřevěná schodiště - nábytek.

Činnost: - projekce dopravních staveb - projektování nosných konstrukcí pozemních staveb.