Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Prodej, maloobchod: -drogerie -kosmetika -barvy, laky

Dodávka, prodej zateplovací systémy: - sádrokartony - suché maltové směsi - tepelné izolace - hydroizolace - sanace. Doprava po Hradci Králové a okolí zdarma.

Stavební firma: - stavby na klíč - kompletní rekonstrukce objektu a bytových jader, jádra - obklady a dlažby.

Montáž, projekce, oprava, servis: Měřící a regulační technika. Automatizace technologických procesů. smluvní partner DANFOSS - řídící systémy - kontrolní cejchování přístrojů a regulátorů - ověřování všech typů snímačů (teplota, tlak, průtok, apod.) - zajištění oprav a periodického cejchování měřičů tepla předaného párou a teplou ...

Servis tepelné techniky Chalupný a syn. Oprava, servis, montáž, dodávka: - zemní plyn (i propan-butan), voda, topení - denní služba (dispečink) Po - Pá: 8 - 16h. - havarijní služba pro plynospotřebiče - servisní linka, mobil: 603208590. Opravy, včetně výměny dílů, záruční i pozáruční servis, plynoservis, REVIZE: - plynové ...

Truhlářství a podlahářství Pokládka - dlažby - podlahy

Architektonické služby. Inženýrská činnost v investiční výstavbě včetně souvisejícího technického poradenství. Developerská činnost.

Stavební firma, stavby: - kompletní dodávka staveb - rodinné domy na klíč - sádrokartonové konstrukce - rekonstrukce staveb - půdní vestavby - instalatérské práce - zámkové dlažby - vypracování rozpočtové dokumentace - zemní a bourací práce - zateplování budov - zámečnické práce - plastová okna - odborné vedení staveb.

Výroba na zakázku: -nábytek. Truhlářství. -stavební truhlářství -eurookna -dveře Provozovna: Chlum 43 503 12 Všestary

Divize ARECO (Areko) SNOWSYSTEM. Dodání, prodej, opravy, servis: - sněžná děla - výroba - technický sníh (jednoduchý, umělý), standardní kvalita Divize DUNPHY: - ekologické hořáky pro všechny druhy paliv - nízká hlučnost, velký rozsah regulace - stabilní charakteristika - snadná montáž a údržba - ...

Výroba: - truhlářská. - SAPELIPOINT - obchodní zastoupení dveří SAPELI - obchodní zastoupení řady dalších výrobců truhlářských prvků (okna, dveře, schodiště, parapety, ….) V současné době zajišťuje společnost MOINT s.r.o. kompletní služby v oblasti dodávky a montáže stavebně -truhlářských a interiérových prací.

B+B podlahy s.r.o. - Prodáváme kvalitní výrobky od švédské firmy BONA - Zboží distribuujeme po celé republice zásilkovou službou PPL nebo Č.Poštou do 48 hodin Prodáváme a pokládáme: - parketové podlahy - dřevěné plovoucí podlahy - mozaikové podlahy - laminátové plovoucí podlahy - PVC a vinylové podlahy - koberce a ...

Odborný velkoobchod TZB: -sanita -topení -instalace -inženýrské sítě. Logistické služby. Informační servis, poradenství.

Specializovaný velkoobchod, maloobchod, prodej: - dveře vnitřní, vchodové, dýhované, foliované, laminátové - dřevěná okna zdvojená, eurookna - dveřní kování a doplňky - kompletní skladová zásoba dveří KRONO DOOR - bezpečnostní dveře - obložkové zárubně ke všem typům dveří - možnost dodání dveří a zárubní v odstínech RAL. Další ...

Nabízíme tento sortiment měřických prací: pro projektanty, investory a stavební firmy: -mapové podklady všeho druhu vč. podzemních inženýrských sítí -budování polohových a výškových bodových polí a vytyčovacích sítí - veškeré vytyčování práce a kontrolní měření pro úřady měst, obcí a podnikatelské subjekty - technické mapy ...

Předmětem obchodní činnosti firmy METRODIS je nákup, skladování, prodej a dodávky elektromateriálu po celé České republice. Dále pak služby ve stavebnictví. Firma se specializuje na výrobky převážně slovenských výrobců, se kterými úzce spolupracuje od roku 1993 a neustále spolupráci prohlubuje.

Prodej a montáž bezpečnostních a vchodových dveří Montáž mechanických zabezpečovacích systémů Montáže okenních fólií

Projekční a inženýrská činnost ve stavebnictví

Výroba, prodej, servis: - minibagry Ryan Servis, opravy a výroba součástí - stavební, zemědělské a lesnické stroje - repasování součástí strojů - výroba čepů, pouzder, svařenců Půjčovna minibagrů a výkopové práce. Indukční kalení. Broušení.

Prodej projektové dokumentace. Výstavba RD na klíč. Stavbu RD realizujeme klasickou zděnou metodou z keramických cihel, případně pórobetonu nebo jako dřevostavbu. Realizujeme základové desky, strojní omítky, zateplovací systémy a anhydritové podlahy, obklady a dlažby, sádrokartony.

Velkoobchod, prodej: -elektroinstalační materiál -svítidla.

Velkoobchod, maloobchod: Potrubní díly: - příruby krkové, přivařovací kroužky - záslepky potrubí - trubková hrdla přivařovací - desková a klenutá dna - trubkové oblouky a ohyby bezešvé - přechody přímé a jednostranné - T - kusy bezešvé, svařované - kovové těsnící kroužky - přivařovací i závitové fitinky Trubky: - bezešvé ...

Stavební firma: - občanská výstavba - rodinné domy na klíč - půdní vestavby - rekonstrukce a opravy staveb - zateplování fasád (zateplené fasády ) - plastová okna - dodávka a montáž Velkoobchod, prodej: - dřevo - stavební materiály - nátěrové hmoty. Inženýrská činnost: - v občanské výstavbě.

Činnost: - montáž bazénu - vybavení bazénu - zastřešení bazénu - zakrytí bazénu.