THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Práce: -malířské -natěračské -dekorativní nástřiky -nátěry střech a fasád -nástřiky van* -zateplování fasád. Velkoobchod: -barvy -izolační a zateplovací systémy.

Stavební a obchodní činnost. Práce: -stavební -ve výškách -zateplování objektů -rekonstrukce interiérů -malování, tapetování včetně úklidu. Opravy, rekonstrukce: -fasády -památkově chráněné objekty.

Maloobchod, prodej: -barvy -laky -natěračské potřeby.

Malířské a fasádní barvy, ochrana dřeva, protipožární nátěry, tónování barev, bazénová a stavební chemie, pomůcky pro řemeslníky.

Práce: - nátěry a nástřiky fasád, konstrukcí, střech - vnitřní malby - výškové práce. Výroba zámků a kování. Dokončovací stavební činnosti.

Příprava staveniště. Zemní práce.

Prodej: - polyuretanové pěny - tmely - lepidla - chemické kotvy - penetrace a přísady a malty - hydroizolace - ochranné nátěry - barvy a laky - pásky lepící i výstražné - aplikační pomůcky.

Malířské a natěračské práce: - vnitřní malby a nátěry -nátěry omítek, sádrokartonů, podlah - ochranné nátěry dřeva, lakování, renovace a nátěr oken, úklidové práce - renovační nátěry objektů, průmyslové a stavební nátěry a nástřiky - úpravy a nátěry fasád, betonů, střech a ocelových konstrukcí - stavební dokončovací práce.

Stavební firma. Provádíme: - stavby na klíč - rekonstrukce staveb - výroba stavebních prvků z betonu.

Provádění: - stavební nátěry a nástřiky - zateplování fasád a budov. Opravy a nátěry: - fasády. Práce: - malířské - velkoplošné - výškové - horolezeckou technikou. Maloobchod: - drogerie - fasádní a interiérové barvy.

Zemní práce: - zemní práce - výkopové práce - stroje CAT 428C, UNC 060 - demolice, odstraňování jejich následků. Nákladní autodoprava: - stavební materiál. Prodej: - stavební materiál.

Klempířství, pokrývačství. Plechování ze všech druhů dostupných materiálů. Střešní krytina: - montáž tašek a šindelů dle přání zákazníka. Klempířské práce: - okapy, svody. Montáž střešních oken.

Instalatérské práce: - montáž vodáren a potrubí ve studni - montáž ručních a elektr.čerpadel. Rozvod: - odpadu - vody z plastů. Montáž, oprava: - zdravotní techniky (vodovodní baterie, splachovací WC, umyvadla).

Prodej a montáž plotů za skvělé ceny. Navštivte náš web.

Provádíme veškeré tesařské a pokrývačské práce. Výroba krovu, opravy střešních konstrukcí, pokládka střešních krytin, montáž střešních oken apod. Dále se zabýváme stavbou pergol, dřevostaveb a roubenek (i opravy), montáží palubkových podhledů -inteiér + exteriér.

Práce: - malířské - natěračské - nátěry fasád.

Sklenářství. Práce: - sklenářské.

Práce: - natěračské - úklidové - pro firmy a soukromníky, kromě bytů - kovoobrábění - soustružnické - brusičské - broušení na kulato. Čistění: - podlah strojem - JERSEY PLC - 51, CLEANFIX - průmyslové podlahy - koberce 10, -Kč za m2. Obchodní činnost. Půjčovna: - stroje na čištění koberců - NUMATIC.

Truhlářské práce: - bytové doplňky. Výroba stavebně truhlářská.

Projekce pozemních staveb. Služby: - architektonické - inženýrské.

Pokládání podlahových krytin a obkládání stěn. Pozemní a inženýrské stavitelství.

Ostatní maloobchod s novým zbožím ve specializovaných prodejnách - barvy, laky. Dokončovací stavební činnosti.

Zastoupení Husqvarna. Autorizovaný prodej, servis: - lesní a zahradní technika Husqvarna - motorové i elektrické pily standardní i profesionální - vyžínače, křovinořezy, plotostřihy - travní sekačky rotační: - elektrické(malé strunové i bateriové) - motorové - s pojezdem i bez pojezdu - zahradní traktory - veškeré náhradní ...

Naše společnost se zabývá výrobou, dodávkou, montáží i servisem: - bazénů - septiků - jímek - všechny tyto výrobky jsou vyrobeny ve vysoké jakosti z polypropylenu.

Služby: - projekce pozemních staveb - technický dozor - architektonické a inženýrské činnosti - výstavba pozemních a inženýrských staveb.