THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pila. Výroba: - typické i atypické palety - dřevěné bedny a obaly - zakládací klíny - vypínací hranoly - stavební řezivo - prkna, latě, hranoly, fošny, trámy. Pořez kulatiny na pásové pile. Truhlářství, truhlářské práce. Podlahářství, podlahářské práce.

Projektová činnost ve stavebnictví - stavební projekty, dokumentace. Realizace, výstavba: - občanské stavby. Rekonstrukce, přestavby. Zprostředkování obchodu a služeb.

Technické služby: - v obory elektro, energetiky a zámečnických prací.

Klempířství, klempířské práce. Pokrývačství, pokrývačské práce. Tesařství, tesařské práce. Zámečnictví, zámečnické práce. Izolatérství, izolace.

Stavební práce a stavby na klíč. Přípravné stavební práce: - demoliční práce, demolice - výkopové a zemní - terénní úpravy. Dokončovací stavební práce.

Kompletní dodávka: - hydroizolační modifikované asfaltové pásy, stavby a jednotlivé technologické části. Fasádnické práce včetně zateplení budovy. Revitalizace panelových domů. Rekonstrukce, přestavby: - půdní vestavby. Sanace a hydroizolace staveb. Montáže: - obklady a dlažby - sádrokartony.

Stavební firma. Realizace: - rodinné domy na klíč - základové desky, hrubé stavby včetně střechy - zahrady - opěrné zdi - oplocení - dlažby. Rekonstrukce, modernizace, přestavby: - rodinné domy - byty, bytová jádra. Projektová činnost ve stavebnictví. Stavební projekty rodinných domů a drobných staveb pro ohlášení a ...

Montáže, opravy, revize, údržba: - plynových zařízení - regulační i bioplynové stanice. Revize vozidel CNG a LPG.

Konstrukční práce - modelování a konstukce. - nářadí a kovové díly - formy pro automobilový a strojírenský průmysl. Kovovýroba: - CNC frézování: - výroba modelů, forem, kokil, opracování odlitků. - CNC soustružení od jednoho kusu po sériovou výrobu. Služby: - programování CAM, CMM - měření ve 3D.

Výroba, distribuce, prodej: - kamenné cyklostojany. Držák cyklostojanu je pro všechny typy jízdních kol, je zapuštěný do kamene a kolo lze k držáku zamknout. Zemní práce strojem CASE 695R: - hloubení základů - výkopy: - pro tepelná čerpadla a rekuperace - pro inženýrské sítě - voda, plyn, kanalizace - bazénů, sklepů, jímek a ...

Výroba, internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - klece, voliéry, přepravky na zakázku - pro psy, kočky, ptáky. Máte možnost výběru z různých velikostí klecí, přepravek a voliér pro jiná drobná zvířata.

Odstraňování staveb Stavební činnost - změny staveb

Provádění zemních prací se zaměřením na demolice. Služby: - kontejnerové - přistavení, odvoz - likvidaci odpadu - zemní práce - bagry, nakladače, .. - dopravu materiálu - auto s rukou - drcení odpadu, suti - reciklace

Pštrosí farma. Chov pštrosů na maso a vejce. Ubytování v soukromí - rodinný apartmán pro pět osob. Vybavení - kuchyňská linka, WC a sprcha, ložnice se třemi lůžky a palandou. Výroba: - atypické obaly - přířezy z folií. Prodej, servis, opravy: - polské automatické kotle DOMINO firmy Lukáš Mocek se zárukou 5 let - umožňují ...

Výroba, výkup, nákup, prodej: - nové i použité dřevěné palety, europalety - světlé, tmavé, Düsseldorf, BIGBAG, CP-1, CP-3, CP-9 - atypické palety. Dřevosklad. Prodej: - stavební řezivo - truhlářské řezivo - palivové dřevo.

Výroba, dodávky: - oken, dveří a sestav v systému REHAU. Provozovna: Zahradní 445/45 460 01 Liberec XI-Růžodol I

Hutní materiál: -válcované profily I, U, L -tenkostěnné profily - jekly -tyče ploché, kruhové -trubky černé, pozinkované, fitinky -plechy černé, pozinkované, hlinikové -spojovací materiál, kotevní prvky. Provádění staveb: -bytové, občanské -průmyslové. Projektování, revize: -elektrických zařízení -kotlů, tlakových nádob.

Veškeré stavební práce včetně vodoinstalace, elektroinstalace a stavebních úprav. Rekonstrukce, modernizace, přestavby: - rodinné domy i na klíč - byty, bytová jádra. Práce: - pokládka - dlažba, obklady vnitřní i venkovní.

Tesařské práce, tesařství. Výroba: - krovy, dřevěné konstrukce - šalování základů - betonové schodiště - betonové věnce.

Velkoobchodní i maloobchodní prodej. - elektroinstalačního materiálu. Elektromontážní práce, elektromontáže. Elektrorevize, revize elektrických zařízení.

Truhlářství. Zakázková dřevovýroba: - kuchyně - nábytek - okna, dveře - schody - venkovní stavby - pergoly. Pokrývačské práce: - realizace střechy.

Truhlářství. Zakázková truhlářská výroba: - eurookna - okna - špaletová, kaslíková, jednoduchá - dveře - interiérové, exteriérové - schody, schodiště, zábradlí - podlahy - kuchyně, kuchyňské linky - vestavěné stěny - šatní skříně - parapety - ploty, vrata. Firma registrovaná v seznamu odborných dodavatelů – SOD pro ...

Naše společnost se zabývá velkoobchodním i maloobchodním prodejem v oblastech topení, sanita, instalační materiály. Topení: - radiátory: - článkové litinové, ocelové, hliníkové - deskové - koupelnová tělesa - konvektory - Fan-coily - kotle - ohřívače vody - zásobníky a tlakové nádoby - expanze - armatury a radiátorové ...

Maloobchod,prodej: - koberce metráž i kusové - PVC* (linoleum) - garnýže Doprava,nákup na splátky,řezání na míru, zajištění pokládky.

Prodej: - koberce kusové - koberce metráž - plovoucí podlahy - PVC - matrace