THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Potřebuje provést jeřábnické práce? Hledáte nákladní autodopravu? Naše firma nabízí provedení jeřábnických prací autojeřáby od 8 do 20 tun. Jeřáby také pronajímáme. Samozřejmostí jsou kvalitní stroje včetně příslušenství - popruhy, řetězy a další. Naše obsluha je odborně proškolená (platný jeřábnický průkaz), zkušená a spolehlivá, zabezpečíme tak ...

Elektroinstalační práce. Montáže, opravy a rekonstrukce elektroinstalací. Revize elektrických instalací a revize hromosvodů. Revize elektrických spotřebičů, nářadí a strojů. Oblast Česká Lípa a okolí.

Výroba z plastu: Výroba: -plastové: -jímky. -bazény. -nádrže. Zajišťujeme dopravu, montáž: -bazénů. -bazénové technologie.

Přípravné stavební práce. Realizace: - minerální podhledy - sádrokartonové příčky, stropy, sádrokartony - půdní vestavby.

Práce: - zemní práce - výkopové práce - terénní úpravy - zahrady, pozemky, příprava staveniště. - vrtání děr o průměru 30, 60 nebo 100 cm. Likvidace odpadů. Autodoprava: - dovoz stavebního materiálu.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavební materiál, stavebniny - maltové směsi, malty - sádrokartony, sádrokartonové desky - obklady, dlažby - podlahy - izolační materiály, tepelné izolace ROCKWOOL.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavební materiál, stavebniny - maltové směsi, malty - sádrokartony, sádrokartonové desky - obklady, dlažby - podlahy - izolační materiály, tepelné izolace ROCKWOOL.

Malířství, malířské práce, malby. Natěračství, natěračské práce, nátěry.

Elektromontáže, elektromontážní práce: - slaboproudé elektroinstalace.

Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Návrhy, projektování, realizace, výstavba: - stavby - zahrady.

Firma se zabývá: -Výroba a prodej plastových oken a dveří

Prodej, montáž, servis: - vratová technika - garážová a průmyslová vrata - rolovací vrata - výklopná vrata - pohony Výroba, montáž, servis: - vjezdové brány posuvné: - brány samonosné - na kolečkách - brány křídlové - branky - ploty Prodej, montáž: - automatické vjezdové závory

Práce s PC-instalace programů, instalace nových komponentů a jejich oživení, diagnostika závad, poradenská činnost. Zámečnické práce, drobné opravy všeho druhu. Malování interiérů, pokládka plovoucích podlah, Kompletní dodávky průmyslových podlah, jejich opravy a rekonstrukce. Montáž sádrokartonů. V případě zájmu nebo dotazu mě neváhejte ...

Stavební firma. Stavby na klíč. Novostavby. Výstavba: -pozemní a inženýrské stavby. Projektová činnost ve výstavbě.

Montáže, elektromontáže, elektroinstalace, revize a zkoušky elektrických zařízení: -v domovních i průmyslových objektech.

Zasklívání lodžií: -rámové systémy ALUPLUS, THERMALUX -bezrámové systémy OPTIMI-KVADRO. Výměna: -paneláková zábradlí. Prodej: -polykarbonátové desky včetně spojovacího příslušenství. Montáže. -polykarbonátové systémy -pergoly a zimní zahrady. Zámečnické práce.

Zasklívání lodžií: -rámové i bezrámové originál systémy. Výměna: -paneláková zábradlí. Prodej: -polykarbonátové desky včetně spojovacího příslušenství Montáže. -polykarbonátové systémy -pergoly a zimní zahrady. Zámečnické práce.

Služby: -úklid bytových prostor: -úklidové práce včetně úklidu po stavbách a malování -mytí oken -strojové mytí podlah -čištění koberců. Práce. -výškové -prořezy stromů.

Pobočka. Prodej, maloobchod, oprava, servis: - zahradní technika MOUNTFIELD - sekačky - zahradní traktory - kultivátory - řetězové pily, křovinořezy, nůžky, štípačka dřeva - bazény - sněhové frézy.

Autodoprava - nákladní paletové, dodávkové, sypké i kusové náklady Projekční činnost v oboru elektro - termografické zaměření Školení elekro Elektroinstalační práce - revize Měření - intenzita osvětlení Výstavba - fotovoltaické elektrárny FVE Inženýrská činnost od zpracování studií, realizační ...

Prodej: -autolaky -nátěry na dřevo -fasádní a interiérové barvy.

Zemní práce Slabyhoudek Zhotovování výkopů pro jímky, základy domů, nakládka a odvoz materiálu, nákladní auto s HR

Zemní práce pásovým mini bagrem, autodoprava do 3, 5t, odtahová služba, zimní údržba komunikací a parkovacívh ploch.

Firma byla založena roku 1990 a je zaměřena na veškeré zakázky v oboru vodovodů, kanalizací a ostatních ing. sítí. SLUŽBY: - stavby vodovodů a kanalizací - stavby domovních čistíren odpadních vod - demoliční práce - stavby komunikací a chodníků - zemní práce - řezání asfaltových krytů komunikací - zimní údržba komunikací a parkovacích ...

Opravy karosérií a stavební zámečnické práce.