THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Developerská činnost - projekt Pozemky Vila Park Svidanov .

Společnost POLISOLAR s.r.o. se zaměřuje na stavební a výkopové práce, výstavbu a rekonstrukci domů a podlahářské a další s tím související práce.

Hygienické systémy, produkty. Obchodní zástupce TORK a CELTEX. Prodej, distribuce: - dávkovače tekutého mýdla - tekutá mýdla, mycí hmoty - zásobníky plastové, kovové - papírové ručníky, ubrousky, toaletní papír - průmyslové, hygienické jednorázové utěrky - odpadkové koše - vůně, osvěžovače vzduchu - sáčky, pytle na odpadky - ...

Naše společnost provádí návrh a výstavbu atraktivních cihlových rodinných domů s vynikajícím dispozičním řešením. Nabízime konstrukci z přírodních materiálů, rychlou výstavbu, jednoduché užívání a minimální náklady na bydlení. Připravili jsme pro Vás domy za příznivé ceny pro každého.

-Výroba plastových a pryžových výrobků -Výroba a hutní zpracování železa, drahých a neželezných kovů a jejich slitin -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba strojů a zařízení -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Zprostředkování obchodu a ...

Prodej, montáž: - plastová okna - parapety - interiérové dveře - vstupní dveře kovové, hliníkové - garážová vrata - žaluzie

Dodávky a montáže v oboru silnoproudu a MaR, revize a servisní práce. Opravy a údržba vyhrazených elektrických zařízení. Výroba rozvaděčů. Reaktivní, preventivní a prediktivní údržba technologických celků. Aplikace moderních systémů průmyslové automatizace. Outsourcing elektroúdržby.

Stavby, stavební firma. Specializace na střechy.

Ing. Aleš Fiala je autorizovaný inženýr pro statiku a dynamiku staveb. Nabízím statické výpočty konstrukcí: železobetonových, ocelových, dřevěných i zděných, statické posuzování rodinných domků, krovů i ostatních objektů, statické posuzování při přestavbě bytového jádra, při návrhu provádění otvorů v nosných stěnách panelových domů i při ...

Prodej, servis: - zařízení Kärcher. Stavba, prodej: - bazény - jezírka venkovní, vniřní. Střešní izolace.

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Výroba kovových a plastových lišt

Zakázková kovovýroba: - ocelové konstrukce - vrata, brány, mříže, ploty - revitalizace výtahových šachet. Stavební činnost: - výstavba rodinných domů - revitalizace panelových domů.

Stavební práce: - rekonstrukce budov - montáž sádrokartonů - údržba nemovitostí.

PETISA, s.r.o. se zaměřuje na inženýrské práce ve stavebnictví, vyřizuje stavební povolení, financování, provádí také rozpočet, projektování, realizaci a kolaudaci.

Stavební činnost: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - zateplení fasád - výstavba inženýrských sítí - pokládka zámkové dlažby, chodníky - demolice - topenářské práce - vodoinstalatérské práce. Elektroinstalace: - elektromontáže - měření, regulace - slaboproudé rozvody.

Služby - revize elektrického zařízení - revize elektroinstalcí - revize elektrospotřebičů.

Projekční kancelář - projekční činnost v oboru technologická zařízení staveb.

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - rekonsrukce budov - zateplování - fasády - výškové práce - pokládka zámkové dlažby.

Výškové práce - mytí fasád a prosklených ploch horolezeckou technikou - montáže, nátěry a zámečnické práce ve výškách.

Společnost R.I.M. Global s.r.o.se zaměřuje na provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

Prodej, dovoz - palivové dříví, dřevo - uhlí - strusky, štěrky, písky - kamenivo - suchý beton. Autodoprava, nákladní přeprava materiálů, paliv a sypkých hmot.

Velkoobchod, maloobchod, prodej - vrstvené izolanty a technické plasty - PERTINAX, KARTIT, Hp2061 - TEXTIT, TEXGUMOID, bavlněná tkanina jako výztuž a krezolformaldehydová živice jako pojivo - SKLOTEXTIT, skelná tkanina jako výztuž a epoxidová živice jako pojivo - silon, polyamid, PA6 - POM-C, polyoxymethylen tyče, desky - teflon tyče, ...

Činnost: - projekční kancelář - stavební projece pozemní, dopravní stavby - architektonické návrhy, studie - inženýrská činnost.

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - průmyslové stavby - provádění železobetonových monolitických konstrukcí - revitalizace vodních toků - zemní práce - průmyslové a betonové podlahy.

Revize, revizní práce, kontroly, zkoušky - plyn, elektro, komíny - revize tlakových a plynových nádob - servis a opravy plynových kotlů - revize plynu, plynových rozvodů.